Plejadien Korkea Neuvosto paljastuksista

Plejadien Korkea Neuvosto via Inger Noren, heinäkuun 10. 2021

Suurella ilolla me voimme kertoa teille, että nyt viimeinkin on tullut aika paljastuksille, joita niin monet teistä ovat odottaneet. Näiden vaikeiden, mutta erittäin tarpeellisten päätösten myötä paljastetaan asioita, jotka ovat järkytys suurimmalle osalle kansasta, herätetään vielä unessa olevat illuusiosta ja näkemään todellisuus.

Suuren työn ja harkinnan hälkeen me olemme tulleet päätelmään, että enää ei ole mahdollista odottaa. Jopa valotyöntekijät tulevat järkyttymään tästä brutaaliudesta ja täydestä empatian ja myötätunnon puutteesta kansaa kohtaan. nämä paljastukset tullaan julkistamaan mediassa tulevina päivinä, ja se on suurin ja kaikkein vakavin viesti, jonka me annamme kansalle, mutta lisää on tulossa. Tämä tulee johtamaan suuriin vaikeuksiin ja monet eivät tiedä miten suhtautua valtioon, kun he kuulevat mitä valtio on valinnut tehdä oman itsensä ja maan hyväksi. Näiden valheiden hämmentämänä ja manipuloimana se voi olla monille liikaa, ja monilla valotyöntekijöillä on edessään suuri urakka yrittää rauhoitella monia ihmisiä selittämällä mitä Maapallolla ja Universumissa oikein tapahtuu.

Useimmilla ei ole mitään ideaa mitä Maapallolla tapahtuu, eivätkä he ole ymmärtäneet tai halunneet ymmärtää sitä mitä tämä sulkeminen tarkoittaa koko Universumille. Nämä ihmiset eivät mene Ylösnousemuksen mukana, koska heidän tarvitsee jatkaa matalammissa värähtelyissä kunnes he ovat kehittyneet tarpeeksi ja valmiita Ylösnousemukseen. On myös niitä, jotka eivät halua uskoa tähän Maapallon siirtymään, ja jotka edelleen haluavat elää mukavuusalueellaan. Se on heidän valintansa eikä kukaan voi sitä kyseenalaistaa, koska heidän sielunsa on päättänyt, että he tarvitsevat enemmän aikaa kehittyä henkisesti korkeampaan värähtelyyn Ylösnousemusta varten.

Tulevina päivinä lähetetään äärimmäisen voimakkaita energioita Maapallolle, ja me pyydämme asioista tietoisia ja hereillä olevia ihmisiä oikeasti pyrkimään absorboida näitä energioita, silloinkin kun ne ovat erittäin voimakkaita ja tuntuvat siltä kuin ne painaisivat maahan. On tärkeää pyrkiä selviytymään eikä luovuttaa näissä energioissa elämistä. Luojamme haluaa teidän vakuuttuvan selviämisestä ja Ylösnousemukseen mukaan hyppäämisestä. Tämä on kriittinen aika siinä suhteessa missä olemme henkisyytemme ja värähtelymme kanssa, ja niin monet ovat väsyneitä tehtyään paljon työtä Universumin ja myös muiden ihmisten eteen. Se miten me olemme kohdelleet kanssaihmisiä näyttää meille sen missä värähtelemme henkisesti.

Se tulee olemaan vaikeaa aikaa ja me olemme puhuneet tästä aiemminkin, mutta tällä kertaa se tulee olemaan vieläkin vakavampaa. Se voi olla vaikea kriisi ruokapulan tai rahanpuutteen muodossa, jossa kaupat menevät kiinni ja jopa pankitkin. Valmistautukaa ihmiset, pian saattaa olla paljastusten sarja, joka ei hellitä vaan vaatii teiltä keskittymistä omaan selviämiseenne joksikin aikaa. Silti, olkaa vakuuttuneita siitä, että tällä kertaa se on ennalta määrättyä ja näiden mediaan ja muihin paikkoihin lähetettyjen viestien ja varoitusten myötä sen ei pitäisi olla aivan täysin uutta useimmille. Maapallo on siirtymässä korkeampaan ulottuvuuteen, ja monille tämä tarkoittaa uuteen maailmaan ja uuteen aikaan siirtymistä. Ihmiset, jotka eivät lähde mukaan tähän Ylösnousemukseen sen takia, että he eivät voi tai eivät halua, tulevat jäämään matalampaan värähtelyyn huomaamatta juurikaan mitään. Se on heidän henkisen kehityksen, rakkauden ja myötätunnon parhaaksi. Korkean värähtelyn ylläpitäminen tarkoittaa omana itsenään oloa ja positiivista ja rakastavaa ajattelua.

Me rakastamme teitä niin paljon ja tällä tavoin haluamme antaa teille niin paljon rohkaisua ja voimaa kuin mahdollista.

Plejadien Korkea Neuvosto

Paljon kiitoksia. Rakastavassa palvelussa, Minä Olen.

 

Artikkelin julkaissut sananda.website

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.