Mielenkiintoinen tapahtumasarja Yellowstonessa: räjähdys, ruumis, UFO laskeutuu

Omituinen tapahtumien sarja on sattunut Yellowstonessa huhtikuun 21. ja 22. päivinä 2018, ja näyttää siltä kuin tapahtumat olisi salattu.

Yellowstonen livekameralähetyksessä näkyy kirkas pallo, joka lähestyy Yellowstonea räjähtäen kameran edessä.

Seuraavaksi puistonvartijat saapuvat alueelle, jossa maa on täysin kääntynyt ylösalaisin, sitten kuvassa näkyy puistonvartijat heiluttelemassa taskulamppuaan kohti jotain omituista, joka näkyy maassa. Ihminen, eläin tai olento, mutta se ei kauheasti näytä ihmiseltä.

Seuraavana päivänä haalea valopilari nousee taivaalle ruudun vasemmassa reunassa, ja valkoinen kolmiomuoto, joka on erittäin tarkkareunainen, ilmestyy esiin. Se alkaa ikään kuin muuttaa muotoaan, ja sitten läpinäkyvältä kuplalta näyttänä esine ilmestyy vasemmalta reunalta ja liikkuu sinne missä kolmio oli.

Muutaman minuutin jälkeen valkoinen muoto alkaa liikkua alas kunne se katoaa penkan taakse. Se laskeutui puulinjan eteen. Pian tämän jälkeen helikopteri kiitää ohitse.

Helikopteri etsi jotain, sillä sen hakuvalo oli päällä ja osoitettuna maahan kopterin lentäessä matalalla.

Eräs kommentoija varmisti, että aamulla tämän jälkeen he löysivät kuolleen ruumiin Yellowstone Riveristä. Hän sanoi, että jos maassa maannut ruumis oli todella ihminen tai jotain muuta, silloin nämä kaksi tapausta liittyvät toisiinsa.

Ensimmäisellä videolla näkyy kirkas valo, puistonvartijat ja kuollut ruumis. Toisella videolla näkyy läpinäkyvä kupla ja valkoinen kolmio.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.