Musta levy kiitää Bristolin taivaalla

Havaintopäivämäärä: maaliskuun 17. 2020

Havaintopaikka: Bristol, UK

Lähde: MUFON #108909

Tässä on hienoja valokuvia UFOsta kiitämässä Bristolin taivaalla Britanniassa. Se on hieno esimerkki siitä miten UFOt voivat saada aikaan pilviä! Nähtävästi UFOt vierailevat karanteenissa olevan Britannian luona. Ehkäpä jotkut näkivät sen tai pelästyivät sitä ja se kiisi suoraan taivaalle, jättäen peräänsä savuvanan. Kuten tuore USA:n laivaston infrapunavideo UFOsta näyttää, UFOt voivat tuottaa pilviä ja piiloutua niiden taakse.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo: Kello oli 9:18 maaliskuun 17. päivänä 2020. Me olimme karanteenissa koronaviruspandemian takia. Bristolin lentokentällä lensi vain 2 lentoa päivässä Dublinista. Tiedän tämän, koska vaimoni on lentokentän maahanmuuttoviranomainen. Normaaleina aikoina lentokoneet ja kemikaalivanat taivaalla olivat yleisiä. Vuonna 2019 teimme asuntoomme loft-laajennuksen. Nyt se on meidän makuuhuoneemme ja meillä on fantastiset näkymät kaupungin ylle. Maaliskuun 17. päivänä katsoin länteen ikkunasta ja näin tämän omituisen viivan kulkevan ylöspäin pystysuoraan lähellä kerrostaloaluetta. Näytin vaimolleni viivaa, sitten hänen astuessaan pois huomasin häivähdyksen mustasta kupolilautasesta sen ollessa kemikaalivanalta näyttävän vanan päässä. Soitin vaimolleni. Sitten kun vaimoni tuli takaisin, kappale oli saavuttanut pilvet ja jatkanut ylöspäin. Omituisesti tummempien pilvien lähistöllä kemikaalivana näytti vaaleammalta sen kiitäessä ylöspäin. Kappaleen liike oli pulssimaista, se kiisi jonkin matkaa, sitten hidasti, sitten spurttasi taas. Tämä tuntui olevan peräisin sen voimanlähteestä. Se oli pystysuora, ei näyttänyt lentokoneelta joka normaalisti lentää vaakamaisesti.

Välittömästi katsoin Flight Radar Appia. Mitään lentokoneita ei lentänyt alueella karanteenista johtuen, paitsi normaali lento Dublinista Bristoliin. Sitten katsoin Night Sky Appia, joka ei näyttänyt mitään epätavallisuuksia. Tuntia myöhemmin Venus tuli näkyviin oikealta. Olin katsellut Venuksen liikettä Länteen viimeisen 3 kuukauden ajan, joten näky oli minulle tuttu. Ilta oli rauhallinen, viileät 11 astetta, ei hajuja, ei ääntä. Ei armeijan aluksia läheisen tutkan lähellä eikä raketteja laukaistu Cardiffista, Portisheadista tai Bristolista, koska raketteja ei laukaista Britanniasta. Drone vaikuttaa poissuljetulta kun ottaa huomioon kemikaalivanat.

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.