Turvakamera tallensi olion Kaliforniassa

Havaintopäivämäärä: toukokuun 19. 2020

Havaintopäivämäärä: Ojai, Kalifornia, USA

Lähde: MUFON #108954

Tässä on hienoa raakakuvaa turvakamerasta Kaliforniassa, joka näyttää hehkuvan olenno kameran edustalla ja sitten muutaman minuutin päästä hehkuvan UFOn liikkuvan ylöspäin taivaalla. Tämä on infrapunaa, mikä tarkoittaa että vaikka UFO onkin verhottu, kamera näkee sen. Kuten näet, tämä omituinen hehkuva olento leijaili kameran edessä ja sitten UFO näkyi lentävän pois etäällä. UFO lensi ennen auringonnousua, jotta ihmiset eivät sitä havaitsisi.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kirjoittaa:

Tämän videon kuvasi ystäväni kotivalvontakamerallaan arviolta noin kello 03-03:30 aamulla. Valvontakuvassa on erittäin kirkas ja suuri valonvälähdys. Suoraan kodin edustalla on kuivunut joenpohja, jossa ei kulje voimavirtaa eikä mitään sähkölaitteita havaittu alueella, tai ainakan tietomme mukaan niitä siellä ole. Sekunnin pari kestäneen kirkkaan välähdyksen jälkeen näkyi kirkkaan sininen orbi, joka näyttää ilmaantuvan tyhjästä. Orbi nousee hitaasti taivaalle. Vaikka se matkaa ylöspäin kohti taivasta, voit havaita häivähdyksen Aurinkoa kun se alkaa nousta horisontista. On selvää, että Auringon valo vaikuttaa vain alueeseen jossa orbia ei näy lähimaillakan. Auringonvalo eroaa selvästi orbin valosta. Haluaisin järkeviä selityksiä, jotka kykenisivät selittämään tämän videon ilmiön. Tai haluaisin saada selville onko siinä jotain uniikkia. Arvostan mitä tahansa informaatiota tai selitystä joka sinulla voisi olla. Olen myös liittänyt valokuvan päivänvalon suunnasta, jota valvontakamera tarkkailee, sekä ympäristöstä, jossa tunnistamaton välähdys ja valo havaittiin.

Allaolevassa videossa ei ole ääniä. https://www.youtube.com/watch?v=ctKMnZGfDIk

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Yksi vastaus artikkeliin ”Turvakamera tallensi olion Kaliforniassa”

  1. Ehkä otsikko pitäisi olla: Turvakamera tallensi aluksen Kaliforniassa

    Tuo suuri valonvälähdys voisi olla myös tarkkailualus, joka videolla hetken aikaa pari sekunttia näkyi. Vaihtoi sitten heti värähtely taajuuttaan ja hävisi infrapuna taajuus alueelta pois näkyvistä. Tämän infrapuna taajuus vahdon jälkeen siirtyi kauemmaksi eri värähtely taajuudella ja vaihtoi sitten takaisin infrapuna taajuuteen näkyen jälleen uudestaan videolla. Voisi olla edelleen sama kohde kaukana näkyen pallomaisena, koska kamera ei ole tarkennettu siihen enää jossa UFO näkyy kaukana. Näkyy videolla kun lensi pois ylöspäin taivaalla ennen auringon nousua, jotta ihmiset eivät ehtisi havaita sitä aluetta tarkkailemassa.

    En tiedä onko tässä selityksessä mitään uniikkia ainutlaatuista, ainoaa lajissaan, mutta niin minä tuon tapahtuman itse selittäisin eritavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.