Musta UFO Kalifornian vuorilla

Havaintopäivämäärä: 14. maaliskuuta 2021
Havaintopaikka: Markleville, Kalifornia, USA
Lähde: 114334 MUFON
Tässä on hieno video mustasta UFOsta, joka liikkuu Kalifornian lumihuippuisten vuorten yllä. Kappaleen kuvasi kaveri, joka kolasi lunta tien päältä. Katsoin videon ja huomasin, että kappale hidasti joissain kohdin ja joskus jopa muutti sen muotoa. Tumma kappale näyttää melkein ihmiseltä sen liikkuessa taivaalla. Kun se oli vuorenhuipun päällä, huomasin että se näytti vetävän jotain puoleensa. Se tapahtuu 30 sekunnin kohdalla videolla ja siksi sanoin sen muuttavan muotoaan. Tämä UFO oli matkalla kohti avaruusolentojen tukikohtaa, joka sijaitsee vuorijonon alla.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Sunnuntaina maaliskuun 14. päivänä arviolta kello 19:00 astuin snowcatistani venyttelemään, ja huomasin jotain silmäkulmassani. Luulin sen olevan ehkä lintu, mutta se oli liian suuri, joten otin puhelimeni ja aloin kuvata kappaletta. Siitä ei lähtenyt mitään ääntä, joten se eliminoi lentokoneen tai helikopterin mahdollisuuden. Oli liian tuulista riippuliidolle.  Kohtuullinen myrsky oli tulossa yöllä ja kappale pysyi polullaan. TAvallaan kykenin näkemään utua tai auran sen ympärillä, erityisesti videolla. Se näytti kuin se olisi pyörimässä ympäri sen lentäessä. Kuten näet, olin laaksossa joten jos se olisi pitänyt mitään ääntä, olisin kuullut sen. Mitään valoja ei ollut, mutta sillä näytti kuitenkin olevan jonkinlainen kulkusuunta. Tämä video on kuvattu juuri ennen auringonlaskua, sillä kelloja oli juuri käännetty aamulla.

Maaliskuun 17. päivänä, päivää myöhemmin, arviolta kello 21:00, olin snowcatissani kolaamani kulkuväylien korkeimmassa kohdassa, kun snowcatin kaiuttimet alkoivat säristä ja musiikkia alkoi kuulua. Kuuntelin ladattua biisiä puhelimeltani sillä alueella ei kuulu verkko. Oli erittäin rauhallinen ilta, ja yhtäkkiä lunta ja tuulenpuska alkoi pyöriä snowcatin ympärillä. Tätä jatkui minuutin ajan ja sitten kaikki muuttui rauhalliseksi ja musiikki palasi normaaliksi. Tämä on voinut olla sattumaa, mutta minulla oli omituinen tunne.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.