Vertaisarvioitu tutkimus näyttää COVID-rokotteiden olevan CRISPR-geenimuunteluteknologiaa

Aivan silmäimme alla, National Institutes of Health on julkaissut tekstin “Double-Barreled CRISPR Technology as a Novel Treatment Strategy For COVID-19”, jossa puhutaan sen puolesta miten hoitaa vahvasti propagandan alaista COVID19-pandemiaa käyttäen CRISPR-geenimuokkausteknologiaa.

Tiivistelmässä lukee:

Me esitämme CRISPR-teknologian antiviraalisovellutuksen pandemian varalta. Me puhumme myös CRISPR-komponenttien in vivo annostelun haasteista ja esitämme uuden lähestymistavan, jolla saavuttaa selektiivinen annostelu vain SARS-CoV-2-infektoituihin soluihin hyvällä tehokkuudella kaappaamalla SARS-CoV-2:n pintaproteiinit. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7469881/

Tämä tarkoittaa, että CRISPR:llä geenien muokkaaminen ensin olisi pitkä kiertotie, joka laukaisisi autoimmuunijärjestelmän kehittämään vastustusreaktion muokattuja geenejä vastaan, jotka näyttävät aivan COVID19-virukselta.

Tämä todella kauttarantain-tapa ratkaista ongelma, oli se sitten huijausta tai ei, on yleinen huijauksen muoto, koska lääketieteen papiston ulkopuolella kukaan ei osaa määrittää sitä miten tehokas se voisi olla, tai että sen tuloksia voidaan analysoida ainoastaan heidän omalla diagnostiikkainfrallaan, mikä tarkoittaa sitä että he voivat väittää aivan mitä he haluavat, jopa silloinkin kun päinvastaista todistusaineistoa on tullut esiin.

Sensuurin kiertämiseksi, NIH:n artikkeli on tallennettu tänne.

Miten käyttökelponen CRISPR-teknologia on?

CRISPR:lle on kolmenlaista sovellutusta. Yksi on geenien manipulointi kytkemällä ne joko päälle tai pois ihmisessä. Toinen on luoda lääkkeitä, tai joissain tapauksissa hoitomuotoja — jossa otetaan verta ja tiettyjä soluja pois kehosta, manipuloidaan niitä CRIPR:llä ja sitten laitetaan takaisin.

Kolmas muoto, joka monesti jää sivuun monilla, on itse asiassa maataloudessa: eläimet ja satokasvit. CRISPR:iä on jo sovellettu ruokiin. On olemassa yrityksiä, jotka ovat jo käyttäneet CRISPR:iä luomaan ehostettuja ruokia, jotka sietävät bakteereita tai viruksia paremmin. Luomaan vieläkin paremmalta maistuvia ruokia. Tätä kaikkea on jo tehty.

Samalla tavoin, CRISPR:n soveltaminen eläimiin on jo käytössä. He kutsuvat niitä CRISPR-hiiriksi, ja ne ovat jo käytössä tutkimusyhteisöllä. Kyky käyttää niitä laajemmalti eläimiin kuten karjaeläimet on erittäin lähellä tulevaisuudessa.

Ihmisterveyden suhteen me voimme jakaa tämän kahteen kategoriaan. Yhdessä soluja otetaan pois kehosta, manipuloidaan niitä labrassa — joko poistamalla puutteellinen geeni tai lisäämällä ja parantamalla kykyä tehdä jotain kytkemällä jokin geeni päälle tai korjaamalla se — ja sitten solut laitetaan takaisin kehoon. Se on yksi kategoria.

Toisessa kategoriassa injektoitaisiin jotain kehoon, joka kykenee muokkaamaan ihmisten geenejä niin, että heidän omissa kudoksissaan geenit voivat joko kytkeytyä päälle tai pois. Ja kaikilla näillä on varsin perustavanlaatuisia komplikaatioita ja riskejä.

https://insights.som.yale.edu/insights/is-crispr-worth-the-risk

Miten riskaabelia CRISPR-teknologia on?

Vuonna 2012 tehty tutkimus University of Californiassa, Berkeleyssa, pohjusti tietä CRISPR-Cas9-teknologian käytölle ihmisten ja eläinten DNA:n geenimanipuloinnissa. Tieteentekijät piakkoin sen jälkeen alkoivat hehkuttaa geenimuokkaustyökalua ihmeenä, jolla on potentiaalia parantaa ja estää suuri määrä sairauksia. Mutta tutkijat Wellcome Sanger Institutesta julkaisivat tutkimuksen Nature Methodsissa, joka näyttää CRISPR:n käytön voivan aiheuttaa suuren määrän tahatonta geenituhoa.

Tutkijat käyttivät CRISPR:ia muuttamaan DNA:n geenien pätkiä leikkaamalla niitä tietyissä pisteissä, sitten joko poistamaan geneettistä informaatiota tai lisäämään uutta materiaalia näihin kohtiin. Tekniikalla voi olla negatiivisia vaikutuksia jos se vahingossa muokkaa DNA:ta, jota tutkijat eivät tarkoittaneet muokkaavansa. Tähän mennessä tutkijat ovat tarkastelleet ainoastaan tahattomia muokkauksia CRISPR:n välittömässä läheisyydessä tai muutoin täysin eri geenejä.

Eräässä tutkimuksessa, joka on julkaistu Nature Methodsissa mutta myöhemmin vedetty pois, näytettiin että CRISPR voi saada aikaan satoja tahattomia mutaatioita geeneissä joita ei oltu valittu kohteeksi. Toiset tutkimukset ovat tarkastelleet aluetta editointikohdan läheisyydessä ja eivät löytäneet mitään arvaamattomia muokkauksia.

Mutta tässä uudessa tutkimuksessa tutkijat tarkastelivat aluetta kohdegeenin alueella, mutta kaukana tietystä editointipaikasta. He saivat selville, että CRISPR usein aiheutti äärimmäisiä mutaatioita, jotka saattoivat johtaa tärkeiden geenien sammuttamiseen ja aiheuttaa vaarallisia muutoksia moniin soluihin. Tutkijoiden mukaan heidän näkemänsä geenivahinko oli yleistä CRISPR:lle ja se saattoi vaikuttaa moniin paikkoihin. “Me saimme selville, että DNA-muutoksia on vakavasti aliarvioitu tätä ennen”, sanoi Allan Bradley, yksi tutkijoista, lausunnossa. Mutaatiot olivat liian kaukana kohdepaikasta, jotta standardimenetelmät olisivat niitä havainneet.

Jotkut asiantuntijat eivät ole hämillään. Fjedor Urnov, apulaisjohtaja Altius Institute for Biomedical Sciencesissa Seattlessa kertoi Genetic Engineering and Biotechnology Newsille että jos väittää CRISPR:n aiheuttavan sairauksia sivuvaikutuksina, se on “erikoista liioittelua”.

Bioyritykset, jotka toivovat kaupallistavansa CRISPR:n, samalla tavoin ovat vähätelleet tutkimusta. Tom Barnes, Intellian varajohtaja, kutsui tutkimusta “hiukan alarmistiseksi”, kertoo Genetic Engineering and Biotechnology News. Ja Editas Medicinen edustaja sanoi julkaisulle, “Me olemme tietoisia, emmekä kauhean huolissamme, tästä viimeisimmästä tutkimustuloksesta, sillä me yritämme tehdä CRISPR-pohjaisia lääkkeitä.”

https://world.wng.org/content/crispr_danger

Miksi meidän tulisi huolestua CRISPR:sta?

Sekä Modernan että Pfizerin valmistamat COVID-rokotteet ovat uutta mRNA-tyyppiä. mRNA-rokote on “enemmänkin USB-laite (mRNA) joka asetetaan tietokoneeseen (kehosi). Se ei vaikuta koneen kovalevyyn mutta ajaa kuitenkin ohjelman.”

Iso kysymys nyt on, kuka kirjoitti COVID19-rokotteiden ohjelman? Mitä ohjelma oikeasti tekee, sen lisäksi mitä siitä on kuultu mainoksissa?

Voimmeko me kirjoittaa oman ohjelmamme? Vai jäämmekö valmistajien armoille, jotka kirjoittavat kaikkein hyödyllisimmät käskyt mRNA-rokotteisiin, joita valtio pakottaa kansan rokotettavaksi.

Onko mRNA-koodiin mitään toistuvia päivityksiä?

Toinen huomattava ongelma on teknologian erityisyys, eli kun sitä käytetään rokotteena, se voi vastata vain tietyn tyyppiseen virukseen. Tämä tarkoittaa, että he jatkavat kansan piikittämistä hamaan tulevaisuuteen, mikä antaa heille rajattoman vallan meidän kehoistamme.

He sanoivat myös, että vaikka COVID19-massarokotukset olisivat onnistuneet, me emme siltikään voisi jättää maskeja ja turvavälejä.

He todellakin pitävät meitä niin tyhminä!

Se mitä ihmisten pitää tajuta on, että mitä tahansa geenimanipulaattorit yrittävätkin sitten saada aikaan oikeuttaakseen geenimuokkauksensa, sitä keho tekee jo itse itselleen.

Oma kehomme on vastannut monenlaisiin rasitteisiin reaaliajassa. Ei ole mitään tarvetta muokata tai ehostaa sitä geneettisesti. Ne jotka väittävät muuta eivät ole osoittaneet edes että kemoterapia toimii.

 

Artikkelin julkaissut Virutron

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.