Mystinen UFO Tamaulipasin moottoritiellä Meksikossa

Tamaulipasin moottoritiellä Meksikossa tehtiin UFO-havainto. Kuva, jossa näkyy kaksi pallomaista kappaletta lentämässä, otettiin joulukuun 29. päivä. Kuvan on ottanut Juanito Juan.

“Niille jotka eivät usko… kello 12:05…. Valle Hermososta Matamorosiin Tamaulipasissa menevällä tiellä… luulin sen olevan vain yksi… mutta ei, niitä oli kaksi”, Juanito Juan kirjoitti Facebookin ryhmään “Ufo-Ovnis-Paranormal”.

 

Juanito Juan väitti myös kuvanneensa yksittäisen kappaleen Tamaulipasin taivaalla joulukuun 28. päivä, sekä toisen nopeasti kiitävän tunnistamattoman ilmiön joulukuun 18. päivä.

“Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö jotain tapahtuisi kaupunkimme taivaalla”, Juanito Juan sanoi.

UFO-havainnot ovat olleet kiinnostuksen kohde sosiaalisessa mediassa, ja jotkut ovat spekuloineet näiden kohteiden luonteesta. Toiset ovat ehdottaneet, että kuvia on saatettu manipuloida.

“Olen nähnyt samanlaisen suuren, kirkkaan kohteen, joka oli paikallaan viiden minuutin ajan. Olin ajamassa silloin kun halusin ottaa valokuvan, mutta se katosi kun olin ottamassa puhelinta esiin. Se oli samanlainen mutta kirkkaampi”, sanoi käyttäjä Ezequiel HC.

 

Käyttäjä Jorge Alejandro lisää: “Näin tällaisen Reynosassa, Tamaulipasissa yhtenä iltana. Olin talon katolla kun näin sen, se kulki todella kovaa ja arviolta 10 minuutin jälkeen tuli takaisin ja kiihdytti uudestaan.”

Ei ole tiedossa olisiko Tamaulipasin UFO-havainnolle jokin arkisempikin selitys. Havainnot ovat kuitenkin saaneet selvästi aikaan kiinnostusta ja spekulaatioita kuvien nähneiden keskuudessa.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.