Lentokonetta lähestynyt UFO kuvattiin Brasiliassa

Joulukuun 2. päivänä 2022 UFOn nähtiin lähestyvän Airbus A380:a kun se laskeutui kohti Sao Paulon lentokentän kiitorataa. Tunnistamaton lentävä esine, joka ei näytä olevan drone, kuvautui lentokentän kameroihin.

UFO lähestyi massiivista lentokonetta sen valmistautuessa laskeutumaan, ja tästä aiheutui kameran tärinää. Ei ole selvää mitä UFO yritti tehdä tai oliko se mikään uhka A380:lle tai sen matkustajille.

Tämä tapaus aiheutti aikamoisen metakan UFO-porukan ja myöskin skeptikkojen keskuudessa mystisen kohteen aikeista ja luonteesta. Jotkut ovat jopa ehdottaneet, että UFO itse olisi aiheuttanut kameran tärinän, ja että se olisi potentiaalisesti esitellyt kehittynyttä teknologiaansa, jota me emme ymmärrä.

On hyvä huomata, että UFO-havaintoja tehdään lentokentillä useasti, ja monet niistä voidaan selittää luonnollisiksi tai ihmisten aiheuttamiksi ilmiöiksi. Kuitenkin tämä tietty tapaus on saanut monen huomion johtuen sen läheisyydestä lentokoneeseen ja videokameran omituisesta käyttäytymisestä.

Ei ollut tiedossa mikä UFO oli tai mistä se oli tullut. Ei myöskään ole tiedossa aikovatko viranomaiset tutkia tapausta. Siitä huolimatta lähikohtaaminen on varmasti vaikuttanut käynnissä olevaan keskusteluun avaruusolentojen ja Maan ulkopuolisen elämän olemassaolosta ja niiden mahdollisista interaktioista ihmiskunnan kanssa.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.