NARCAPin raportti pilottien UFO-havainnosta

NARCAPin tekninen raportti 20

Riippumaton analyysi maaliskuun 19. päivän 2020 ilmaturvallisuustapahtumasta UAP:hin liittyen Meksikossa Monterreyn yllä, Nuevo Leonissa — https://www.narcap.org/blog/narcaptr20

Lentäjä (19 vuoden kokemus + 10 vuotta armeijan pilottina):

“En eläissäni ole nähnyt sellaista ilmiötä. Förstini ja minä olimme hämmentyneitä. Minulla on useita still-kuvia ja 4 videota, jotka haluaisin jakaa verkostolleni ja maailmalle. Pahoittelen pientä viivästymistä, sillä minua epäilytti sellaisista ilmiöistä raportointi, mutta minua ei epäilytä se mitä olen omin silmin nähnyt. Pahoittelen höpöttelyä videolla, mutta tämä oli toisesta maailmasta. Minulla on valokuvat edelleen hallussa.”

Lähde: MUFON – https://ufostalker.com/sighting/107281

Perustiedot tapauksesta

Tapausnumero: 107281
Tapahtuman päivämäärä ja aika: 2020-03-19 23:00
Raportoitu: 2020-03-28 22:51 (8 päivää myöhemmin)
Aikavyöhyke: America/Monterrey
Lähde: MUFON
Tiivistelmä: Lentäjä 19v kokemuksella ja 10 vuotta armeijassa
Kaupunki: Monterreyn alue, Nuevo Leon, Meksiko, postinumero 70007
Etäisyys: 152 metriä — 1 maili korkeudessa yli 150 metriä — ei pilviä
Kesto: 20min 30s
Piirteet: Kuviopinta, tuntematon lentorata, sitten omituinen pisaramuoto leijailee

Tapaus sai alkunsa kun försti katseli vasemmalle puolelleen ohjaamossa ja hän näki kellertävän valkoisen valon laskeutuvan näkyviin ylhäältä. Aluksi hän uskoi sen olevan meteori, sitten se yhtäkkiä pysähtyi samalle korkeudelle kuin heidän koneensa. UAP sitten jatkoi valonsäteen projisoimista, kirkkaan valkoisen säteen, heidän lentokonettaan kohti, ja vaikutti olevan törmäyskurssilla.

Tässä kohtaa kaptseeni näki myös valonsäteen, jota projisoitiiin lentokoneeseen UAP:sta. Molemmat miehistön jäsenet, siinä uskossa että lentokone oli törmäyskurssilla ja sen ajovalot näkyivät, alkoivat valmistella väistöliikkeitä ohjaimilla.

Heidän valmistellessaan väistämistoimia, UAP:stä ammuttu valonsäde lakkasi, ja UAP yhtäkkiä kiihdytti samaan nopeuteen ja suuntaan kuin heidän lentokoneensa, piti etäisyyden ja kulki samaa vauhtia koneen kanssa. Vaikka etäisyyksien arviointi onkin vaikeaa, kapteeni, joka on entinen tankkeripilotti ja hänellä on kokemusta yöllä ajosta, sanoi että UAP piti arviolta 300-600 metrin etäisyytensä lentokoneesta. Pienin sallittu etäisyys on 300m.

Valitettavasti video ei näytä alkuvaiheen laskeutumista ja kappaleen liikkeitä. Minulla ei ole syytä epäillä näiden pilottien todistusta ja selitystä siitä mikä tämä voisi olla.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.