Mitä Jeesus/Yeshua sanoi

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me kuljemme eteenpäin olemassaoloamme selkeydellä, varmuudella siitä keitä me olemme, mitä me teemme ja minne me olemme menossa. Se on uskomaton tunne, ja sellainen jonka me toivoisimme kykenevämme antamaan teille. Sen sijaan me teemme parhaamme vakuuttaaksemme teidät siitä, että te ette ole meitä yhtään erilaisempia. Vaikka teillä on fyysiset kehot, ja te synnytätte fyysisesti, ja useimmissa elämissä teillä on fyysinen kuolema, te olette enemmän ei-fyysisten ystävienne kaltaisia kuin luulette.

Te olette Alkulähdettä, aivan kuten mekin. Te ylösnousette, ja niin mekin. Te laajenette, muututte enemmän siksi mitä te todella olette, ja niin mekin. Se mikä monimutkaistaa asioitanne Maapallolla on idea siitä, että teidän pitäisi tehdä jotain, ja mikä myös sekoittaa elämää Maapallolla on se että teidän on pakko tehdä tiettyjä asioita selvitäksenne. Te myös haluatte tehdä tiettyjä asioita joita te ette heti nyt kykene tekemään, ei silloin kun te sinä hetkenä päätätte että haluatte tehdä niin. Ja niin kokemuksenne ovat erilaisia, tottakai. Mutta voitte aina kysyä itseltänne kysymykset, ‘Kuka minä haluan olla tässä hetkessä?’ ‘Miten haluan tuntea?’ ja ‘Miten voin käyttää tät laajentamaan tietoisuuttani ja ylösnousemuksessani suuremmalla selkeydellä, suuremmalla varmuudella ja suuremmalla ilolla?’

Tämä on se mihin elämänne nykyaika liittyy. Se liittyy tietoisuuden laajenemiseen, ylösnousemukseen ja oman matkanne tekemiseen iloiseksi. Sen ei tarvitse olla suora polku. Sen ei tarvitse olla kaikkein nopein polku ylösnousemukseen. Nauttikaa kaikista askelista matkan varrella, ja niin saatte eniten irti niistä, eikä teidän tarvitse toistaa niitä askelia mitä te ette haluaisi.

Koko pointti inkarnoitua paikkaan, joka voi olla niin haastava nousta ylös ja muuttua siksi mikä te todella olette, on kohdata nuo haasteet. Teidän on oltava siellä missä te olette, mutta myös tietää että te samanaikaisesti olette niin paljon enemmän, ja se on hankalaa. Mutta kun te oikeasti keksitte miten tehdä sen, se on ihana kokemus kahden maailman yhdistämisestä.

Te olette siellä myös yhdistämässä fyysisen ja ei-fyysisen, olla kuin Jeesus Kristus, olla Kristus-tietoisuuden ruumiillistuma. ‘sillä cadzo, Jumalan waldacunda on teidän sisällänne.’ ‘Minä sanoin: te oletta jumalat.’ Nämä ovat Yeshuan sanomisia, ja ne ovat kaikkein tärkein viesti minkä voitte hänen elämästään viedä mukananne, koska kun te tiedätte tuon, silloin toki haluatte tehdä muille niinkuin haluatte itsellennekin tehtävän. Tottakai haluatte silti rakastaa naapurianne. Teidän ei ole pakko pakottaa itseänne tekemään näitä asioita, koska te ette näe naapurianne yhtään Alkulähdettä vähempiarvoisena.

Taaskaan, me emme ole niin erilaisia. Se on vain helpompaa meille tietää keitä me olemme, ja nähdä teidät kaikki Alkulähteen Energiaolentoina. Mutta älkää huolehtiko, te pääsette sinne, ja kun te pääsette, tämä kyyti jolla nyt kuljette on ilon, vapauden, innostuksen ja rajattoman rakkauden kyyti.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.