Omituinen esine ohittaa kuun — todiste avaruusolennoista?

UFOt ja avaruusolentoilmiöt ovat saaneet paljon huomiota viime vuosina, erityisesti kiitos tietopyyntölainsäädännön (Freedom of Information Act, FOIA). Lukemattomat hallituksen virastot ovat vapauttaneet salauksesta hämmästyttävät määrät dokumenttteja, joista käy ilmi UFOjen olemassaolon lisäksi se tahti jolla niitä havaitaan. Jos et ole tietoinen maapallon ulkopuolisen elämän olemassaoloa tukevista todisteista, suurin osa ihmisistä myöntä että on epätodennäköistä, että me olisimme yksin universumissa. Pelkästään Linnunradalla on enemmän mahdollisesti asuttavia planeettoja kuin maapallolla on hiekanjyviä. Tällä logiikalla on äärimmäisen epätodennäköistä että me olisimme ainoa laji yhdellä näistä planeetoista. Kuitenkin havaittujen UFOjen ja dokumentoitujen todisteiden sekä silminnäkijähavaintojen määrää tarkasteltaessa käy selväksi, että aihe ei enää ole kyseenalainen.

Tottakai, UFOt eivät välttämättä tarkoita maapallon ulkopuolista teknologiaa; ne voivat aivan hyvin olla monissa tapauksissa ihmisenkin aikaansaannoksia. Esimerkiksi muutama päivä sitten Youtuben UFO-kanava SecureTeam10 julkaisi videon jossa näkyy väitetty UFO lentämässä kuun edessä. Tutkijat raportoivat kuvamateriaalin olevan peräisin Lähi-Idässä olevasta Omanin observatoriosta.

Esittäjä huomauttaa että esine tuntuu päästävän jonkinlaista savua, aivan kuin se olisi kuun ohi lentävä lentokone. Kuitenkaan hän ei tarjoa kuvamateriaalia vertailuksi miltä näyttää kun kaupallinen lento lentää kuun ohi, ja se näyttää selkeästi erilaiselta.

SecureTeam10:n Tyler Glockner sanoo, “Jos katsot tapaa jolla se liikkuu sivuttain tämän kauniin kuumaiseman ohi, on tuosta vaikea sanoa että kyseessä olisi lentokone.”

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.