Omituinen humanoidinmuotoinen esine Uuden Seelannin yllä

Omituinen humanoidin näköinen esine on havaittu Uuden Seelannin taivaalla heinäkuun 1. päivänä 2017.

Valokuvaaja joka otti kuvat esineestä ei tiedä alkuunkaan mikä se on, vaikka hänellä oli tuntuma siitä että se voisi olla jonkinlainen kone.

Valokuvaaja kertoo tapauksesta: Otan valokuvia taivaasta aika usein ja päätin ottaa kuvia iltapäivällä pilvistä. En nähnyt tätä esinettä ennenkuin katsoin kuvia uudelleen ja havaitsin pisteen kahdessa kuvassa. Zoomattuani kuvaa huomasin omituisen muotoisen punaisen värisen esineen.

Muutamat ystävistäni ovat nähneet kuvat myös ja heillä ei ole ideaa siitä mikä voisi olla kyseessä. Olen yrittänyt zoomata ja filtteröidä tuloksetta. Tuntuu niinkuin se olisi osittain kone tai jotain mutta se ei näytä mitenkään tunnetulta. Olen lähettänyt kuvan MUFONille numerolla 84734.

Lisäksi: Olen yrittänyt myös analysoida esinettä ja minusta se näyttää eräänlaiselta humanoidilta joka pitää käsiään jonkinlaisen läppärin päällä, vai voisiko kyseessä olla ohjauspaneeli?

Kuvasiko silminnäkijä vahingossa niinkutsutun avaruuspuvun jollaista esim. NASAn astronautti Bruce McCandless on käyttänyt oltuaan avaruussukkula Challengerin ulkopuolella sukkulamission STS-41B aikaan vuonna 1984?
Voisiko kyse olla salaisesta avaruuspuvun testaamisesta uudella teknologialla joka muistuttaa humanoidia tai robottimuotoa?
Linkki kuvaan alkuperäiskoossa: https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/84734_submitter_file1__IMG0978.JPG

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.