Omituinen sininen orbi New Hampshiressa

Kuvat joissa näkyy sininen orbi ovat saaneet ihmiset kyseenalaistamaan sen mikä onkaan omituisen valon tarina Merrimackin taivaalla New Hampshiressa.

Ylläoleva kuva lähetettiin NH1 Newsille kysymyksen kanssa, ”Mikä tämä on?” NH1:n meteorologit katselivat kuvaa ja sanoivat sen näyttäneen jonkinlaiselta valon heijastumiselta auringosta kun se tulee kosketuksiin pilvien kanssa.

NH1 Newsin lisäksi valokuva lähetettiin myös UFO Sightings Hotspotille. He sanoivat esineen olevan todennäköisesti linssiheijastumaa, viitaten erittäin samankaltaiseen kuvaan joka NASAn kamerassa oli kesäkuun 11. päivänä. Se voidaan nähdä allaolevalla videolla 31 minuutin kohdalla, raportoi NH1 News.

Todellakin olen keskustellut henkilön kanssa joka minulle kuvan lähetti, ja kuten NH1 raportoi, mielestäni se on enemmänkin tyypillinen linssiheijastus kuin sininen orbi, jonka ominaiset valkoiset pisteet ovat näkyvillä tämänkaltaisissa linssiheijastuksissa.

Vaikka onkin ymmärrettävää että tämän tyypin linssiheijastuksista esiintyy hämmennystä, ottaen huomioon että joka päivä ihmiset lähettävät kuvia linssiheijastuksista MUFONille ihmetellen ovatko he kuvanneet UFOn vaiko eivät.

Above images show the NASA-ISS lens flare as well as similar lens flares captured in Ontario, Canada and Alta, Utah, this year.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.