Omituinen läpinäkyvä UFO putoaa alas Brooklynissa

Tämä UFO-havainto keskellä päivää filmattiiin Brooklynin taivaalla 24. syyskuuta 2021.

Silminnäkijän raportti:

Minä ja vaimoni olimme katolla nauttimassa iltapäivän säästä kun silmiimme pisti kirkas valo. Katsoin ylös, mutta en kyennyt näkemään mitään. Kun mainitsin asiasta vaimolleni, ja me katsoimme ylös, me molemmat näimme välähdyksen uudestaan, sekä jonkinlaisen muodon. Brooklynin rakennukset ja kappale näkyivät La Guardian lentokentästä etelään.

ufo-brooklyn

Aluksi luulin, että se on lintuparvi, mutta se oli liian korkealla, ja liikkui liian nopeasti ja koordinoidusti. Se näytti välillä kuin kankaalta tai läpinäkyvältä lipulta, mutta lentoreitti näytti omituisen tasaiselta ja satunnaiselta.

Koska se näytti melkein läpinäkyvältä, on vaikeaa sanoa, mutta se näytti putoavan alas kontrolloidusti. Se vaikutti olevan fyysinen kappale, joka heijasti auringonvaloa ainoastaan tietyissä kulmissa sen kääntyessä. Muutoin kuin näinä hetkinä, jolloin Auringon heijastus vilkahti, sitä oli vaikeaa nähdä ollenkaan.

Vaimoni alkoi kuvata sitä, ja juoksin hakemaan kiikarit. Kun pääsin takaisin, kappale oli kadonnut. Vaimoni filmasi sitä 25 sekuntia alkuvilauksen jälkeen, joten videolla on kaikki mitä on.

Se tuntui olevan korkealla ja suuri, mutta erittäin vaikeaa on sanoa mitä me oikeasti näimme. Jopa videon katsomalla on vaikeaa päättää mikä se olisi voinut olla. Se voi olla luonnonilmiö, mutta ainakin omituinen.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.