Pariskunta soitti poliisille nähtyään UFOn Derbyshiressa

Pariskunta kertoi hämmästyksestään nähtyään UFOn Wirksworthissa. Tapauksesta kuvattiin Youtube-video jossa näkyi ”timantti-UFO” taivaalla.

Wirksworthin pariskunta Graham Rock ja Joanne Fletcher sanovat todistaneensa myös karmivaa tapausta ja soittaneen poliisille. Graham, 47, sanoi: ”Me näimme ne eilisiltana Wirksworthin alueella. Aluksi luulimme niiden olevan kierteleviä lentokoneita.”

”Me katselimme niitä kun ne jatkoivat kiertelyään noin tunnin tai puolitoista. Ne lensivät erittäin matalalla ja ne melkein törmäsivät. Me soitimme poliisille ja he eivät olleet nähneet mitään. Se mitä näimme eilisiltana oli uskomatonta.”

Joanne, 42, sanoi: ”Me katselimme niitä talomme yläkerrasta. Yksi niistä katosi, mutta tuli sitten takaisin. Toinen meni pois ja sitten niitä oli kiertelemässä vain kaksi, ja sen jälkeen vain yksi.”

Wasi Akram latasi videon Youtubeen. Kuvauksessa lukee: ”Joidenkin autojen on pakko olla nähnyt nämä, tuolloin oli ruuhka. Jos voit auttaa mitenkään videon selkeyttämisessä tai auttaa saamaan ne näkyville paremmin, zoomata timanttiin, niin kerro minulle. Poistin ääniraidan koska siinä kuului sopimattomuuksia. Kelaa noin kahden minuutin kohdalle. ”

Derbyshire Timesin lukija Miya Ayub, jonka partneri kuvasi videon, sanoi että ensin hän luuli taivaalla olevan ”pari-kolme helikopteria. Pelästyin koska luulin niiden törmäävän kunnes näin niiden oikeasti pomppaavan toisistaan.”

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.