Pilleri-UFO Pohjois-Carolinassa

Havaintopäivämäärä: tammikuu 25, 2019
Havaintopaikka: Pohjois-Carolina, USA

Tässä on hieno video sikari-UFOsta Pohjois-Carolinassa. Silminnäkijä on innokas lintubongari ja hänet tunnetaan Youtubessa nimellä SpaceBret. Hän havaitsi kappaleen lentävän lähellä lentokonetta, ja sai talteen hienoa lähikuvaa siitä. Kun silminnäkijä käytti parasta mahdollista kameran linssiä, Leicaa, evidenssi voidaan ottaa todesta. UFOt usein lentävät kohti toista lentävää kappaletta niiden lähellä, skannaillen viimeisintä teknologiaa.

Jokainen korkean teknologian alus, jonka ihminen on luonut, on yksi askel lähemmäksi valonnopeutta ja universumin poikki matkaamista. Ja he eivät halua missata tuota historiallista hetkeä ihmisevoluutiossa.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kirjoittaa:

Eilen kävellessäni ulkona lintuja etsiskellen huomasin omituisen välkkyvän valon taivaalla lentokoneen läheisyydessä. Se liikkui hitaasti taivaalla, hieman hitaammin kuin ympäriinsä lentävät lentokoneet. Kykenin näkemään satunnaista välkettä kappaleesta noin 10 sekunnin ajan. Yritin filmata sitä kamerallani. Käytin GH5:ani ja Leica 100-400mm llinssiä ja minun onnistui saada muutama kuva kappaleesta. En tiedä kuvasinko sitä yhtään koska fokus ei kiinnittynyt siihen kunnolla. Kun pääsin sisään ja katsoin kuvia, hämmästyin suuresti siitä mitä näin. Minulla ei ole mitään käsitystä siitä mikä tämä kappale on. Se on pillerin muotoinen, jolla on luodin kärki. Tämä on maaseutua Pohjois-Carolinassa juuri Greensboron lähellä. Nauttikaa videosta ja kertokaa minulle jos teillä on idoita siitä mikä tämä on.

Kamera: GH5

Linssi: Leica 100-400mm at 400mm suuruudella

Kameran asetukset: F6.3 ISO 800 Suljin 1/250 Polttoväli 400mm – Sama kuin 1177mm 35mm:n FPS 59.94 8bit VLOGilla

Luulin että kuvasin 1/1000 sulkimen nopeudella, mutta olin ehkä tilanteessa vahingossa säätänyt sitä erilaiseksi, tai videon kuvausmoodi automaattisesti muutti sitä. Metadata ei valehtele. Käytin päivänvalon lineaarista GHAlex lut:ia ja muutin gammaa tuodakseni esiin niin paljon yksityiskohtia kuin mahdollista.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.