Seitsemän UFOa Floridassa

Havaintopäivämäärä: joulukuu 2002
Havaintopaikka: Palm Beach, Florida, USA

Lupasin, että jos saan 50 tuhatta tilaajaa Youtubessa, paljastaisin jotain minulle erityistä. Jotain mitä olen pantannut 19 vuotta. Löysin nämä 7 UFOa monta vuotta sitten, mutta päätin tallentaa kuvakaappaukset, sijainnit ja videot mikäli ne poistettaisiin. Se oli kolme vuotta ennen Youtuben keksimistä.

Muutama kuukausi myöhemmin UFOt katosivat Googlen kartalta. En tajunnut silloin, että tulevaisuudessa Google laittaisi aikanapin karttaan, mikä mahdollistaisi palata ajassa ja löytää nuo kappaleet uudestaan. Joten… tässä ollaan.. toimitan kansalle lupaamani. Mies voi olla vain sanansa mittainen.

Olen sanonut monta kertaa, että Floridassa on avaruusolentojen tukikohta, joka ulottuu merestä Floridan maaperälle. Tämä video seitsemästä UFOsta on 100-prosenttista näyttöä tuosta. Tarkoitan, että kaksi UFOista itse asiassa materialisoituu maan läpi ja niillä on varjot läheisissä puissa. UFOt itse ovat 60 metriä läpimitaltaan ja saman muotoisia, mutta pari niistä on vinossa. Kaikilla niistä on mystistä utua niiden ympärillä. Useimmat UFO-raportit silminnäkijöiltä puhuvat siitä, että he näkevät utua tai sumeutta UFOn ympärillä. Olen samaa mieltä näiden raporttien kanssa.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.