Selkeä UFO-havainto Kanadasta

Niinä 13 vuotena joida Ian Purcell on asunut kodissaan Shawnigan Lakessa, hän sanoo ettei ole koskaan nähnyt esinettä jonkalaisen hän näki heinäkuun 27. päivä.

Purcell sanoi hakeneensa videokameransa ja aloittaneensa kuvaamaan jonkinlaiselta hopeiselta lentävältä koneelta näyttävää esinettä, joka tuli idästä, kaarsi ja sitten palasi takaisin siihen suuntaan mistä se tulikin.

Purcell filmasi esineen liikkeitä taivaalla ainakin 10 minuuttia ja sitten postasi videon Youtubeen.

”Se on erittäin selkeä kuva jonkin sortin omituisesta aluksesta jolla selkeästi näkyy moottorit”, hän sano.

”Se ei todellakaan ollut maapallolta.”

Purcell sanoo elävänsä noin 45 kilometrin päässä Victorian lentokentältä ja hän on nähnyt tuhansia lentokoneita eri etäisyyksiltä vuosien aikana.

Hän sanoo, että mikä tahansa esine olikaan, sen on täytynyt olla ainakin suuren kaupallisen koneen kokoinen, perustuen referenssipisteisiin ja etäisyyksiin, ja sillä oli ainakin kuudet moottorit näkyvissä.

”Kykenin näkemään eri valoja jotka näyttivät ilmestyviltä ja katoavilta lentokoneilta”, Purcell sanoo. ”Tämä on parasta kuvamateriaalia jota olen koskaan nähnyt selkeästi näkyvillä olevasta UFOsta. Aion ehdottomasti pitää videokamerani mukana ja ladattuna tästä eteenpäin.”

Jon Willis, apulaisprofessori Victorian yliopiston fysiikan ja astronomian laitokselta, sanoo että katsottuaan videopätkän hän uskoo esineen olevan todennäköisimmin ihmisen tekemä.

”Kuitenkin astronomina pääasiallinen asiantuntijuuteni näissä tapauksessa on kyetä varmentamaan että havaittu esine ei ole väärin luokiteltu taivaankappale kuten kuu, Venus, tai auringon vaikutus kuten sivuaurinko”, hän sanoo.

“Tuon lisäksi varoittaisin että asiantuntemukseni on erittäin rajallinen; ei sen parempi kuin kenellä tahansa maallikollakaan.”

Videon voit katsoa tästä:

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.