Skotlannissa yli 1000 UFO-tapausta vuodessa

UFO-asiantuntija on paljastanut, että Skotlannissa on yli 1000 raportoitua havaintoa joka vuosi.

Malcolm Robinson ehdotti Skotlannin olevan keskittymä omituisille asioille taivailla, ja sanoi että hallitus pyrkii salaamaan kaiken.

Skotti, Tullibodysta, Clackmannanshiresta, on Strange Phenomena Investigationsin perustaja ja puhuu avaruusvierailijoista tapahtumissa.

Robinson on myöntänyt, että 98% havainnoista voidaan selittää. Mutta hän sanoo, että jäljelle jäävät aidot raportit saavat aikaan kiinnostusta.

 

Robinson, joka nyt asuu Hastingsissa, sanoi: ”Se on kummallista. Jotain on todellakin tekeillä Skotlannin taivailla.”

“Havaintojen määrät ovat olleet kasvussa ja kiinnostus aihetta kohtaan on noussut. Noin tuhannesta joka vuosi saamastamme raportista, 10:stä 20:een voidaan kuvata tarkasti.”

”95:lle voidaan antaa luonnollinen selitys, noin kolme prosenttia ovat testialuksia ja joskus harvinaisia ilmakehän ilmiöitä.”

“Maassa on useita keskittymiä — Bonnybridge on eräs parhaista maailmassa.

Robinson uskoo hallitusten panttaavan tietoa.

He sanoo: “On monia skeptikkoja ja minä aloitin sellaisena. Mutta tein tutkimusta, katsoin häkellyttävää määrää evidenssiä ja silmäni avautuivat.”

“Havaintojen määrä on kasvussa ja olen varma että Britannian hallitus tietää mitä täällä tapahtuu.”

“Heillä on informaatiota jota he eivät halua jakaa. Miljoonan dollarin kysymys on, ’Mistä nämä kaikki esineet tulevat?'”

Hänen kirjansa Ufo Case Files Of Scotland (Volume 1): Amazing Real Life Alien Encounters on menossa uusintapainokseen vuonna 2017.

 

Artikkelin julkaissut Daily Record

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.