Britannian kansallisarkiston tuoreita UFO-aarteita

Heinäkuussa tehtiin julkiseksi useita ”UFO-tiedostoja” Britannian kansallisarkistossa Kew’ssa, Lontoossa. Tämä mainittiin useissa eri artikkeleissa (esim täällä: www.dailymail.co.uk…) sekä myös Ancient Aliensin 12. kauden kolmannessa jaksossa, joka käsitteli Rudloen kartanoa.

Näihin tietoihin käsiksi pääsemiseksi sinun tulee rekisteröityä kansallisarkistoon etukäteen (www.nationalarchives.gov.uk…), antaa heille henkilöllisyystodistus, valokuva ja pyyntö etukäteen tiedoista joita haluat katsella. Kun olet rekisteröitynyt, sinut viedään lukittavaan huoneeseen joka on erillään lukusaleista jotta he voivat tarkkailla sinua yksisuuntaisen peilin lävitse, kun luet ”UFO-tietoja”.

Kysymyksiä nousee heti esiin kun näiden paperien ääressä istuu. Miksi ne ovat olleet salaisina niin pitkään — jos hallitus ei usko niissä olevan mitään erikoista?

Tuli selväksi että heidän on täytynyt käyttää suuria määriä veronmaksajien rahoja tällaisen laitoksen rahoittamiseen. Hallitus ilmoittaa, että tämä yksikkö on nyt suljettu, mutta uutisartikkelit joitain viikkoja sitten raportoivat, että nämä raportit ovat nyt ilmailuviranomaisten hallussa. Auktoriteetin, joka on evännyt kansalta julkisen pääsyn kaikkein viimeisimpiin raportteihin.  www.dailymail.co.uk…

Huomattavaa viimeisimmässä julkaisussa on, että nämä olivat havaintoja ihmisiltä joita he pitivät uskottavina (joko poliisi tai viranomainen, erästäkin on kuvattu ”ei-juovaksi ja ei-huoraavaksi” joten tuossa raportissa täytyy olla jotain jonka takia se on salattu.

Siellä oli myös pyyntöjä Italian hallitukselta kokousta varten, ja havainto josa lisäinfoa on kerätty tutkalla Kyprokselta. Liitteinä ovat kopiot joistain raporteista. Huomaa myös Nick Popen työtä seuraava osio, jossa käsitellään hänen kirjaansa ja hänen työtään sinä aikana kun hän työskenteli laitoksella. Eräs asia joka kävi ilmi tästä, oli haluni lukea hänen kirjansa uudestaan — silloin kun hän lähti laitokselta, vallassaolijat olivat erityisen kiinnostuneita siitä mitä hän sanoo.

UFO-tapaus 19.10.82 tallentui tutkaan Kyproksella. Tämän dokumentin pohjalta tehtiin filmi, mutta se ei ollut tässä tiedostossa.

”Entisen armeijan tiedustelu-upseerin” käsin kirjoittama kirje.

Käsin kirjoitettu kirje entiseltä tiedustelu-upseerilta on varsin mielenkiintoinen, erityisesti kun siinä sanotaan:

”Olen aika varma kun UFO-havainnoista pidetään kirjaa tässä maassa, sattumus on parempi sana johtuen sen vakavasta uhasta asioille joka kiinnostaa hallituksen turvallisuuspalveluita .”

”fyysinen humanoidiolentojen hyökkäys, verta on otettu, seksuaalisia lähestymisiä on tehty, siemennestettä ja munasoluja on viety, ihmisiä jätetty kuolemaan.”

Onko ideoita kuka saattaisi olla kyseessä?

Siellä oli myös kirjeitä Michael Portillo hänen edustajan ominaisuudessaan 1980-luvulla, sekä joitain kirjeitä jollekin parlamentin ylähuoneessa — jotka saattavat olla kiinnostavia henkilöitä kun näiltä penätään totuutta.

Huomaa myös, kuinka yhdessä ”UFO-tiedostossa” oli valokopioita Eenokin kirjan sivuista, ja sivulla 35 alleviivaus jossa lukee:

”ja siellä oli yhteensä kaksi sataa jotka laskeutuivat Jaredin päivinä Hermon-vuoren kokoukseen” — ja käsinkirjoitettu muistiinpano jossa lukee ”200 vierailijaa avaruudesta Hermon-vuorella”.

Toivon näiden olevan kiinnostavia ja mahdollisesti tiedot niissä ovat palapelin paloja joita muut jäsenet ovat etsiskelleet.

Yritän laittaa jokaiseen kuvaan kuvatekstin paremmalla ajalla. Ladattavaa löytyy myös lisää.

 

Artikkelin julkaissut foorumin jäsen Above Top Secret -foorumilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.