Tic Tac UFOjen merkitys sivuutetaan mediassa!

Vaikka totuus Tic Tac -ufokohtaamisesta vuonna 2004 on muuttunut hyväksyttävämmäksi perinteisessä mediassa ja jopa (jonkin verran) maailmanpolitiikassa, kovin harva on kehdannut tutkailla tämän tunnustamisen merkitystä.

Kappaleet, jotka kykenevät matkaamaan tuhansia maileja tunnissa, helposti voittavat armeijan hävittäjät, eivätkä jätä minkäänlaisia lämpöjälkiä, ja ne jopa lukevat kryptattua kommunikaatiota helposti. Nämä ovat kysymyksiä joita ei ole kyetty selittämään.

Puhumattakaan siitä, että tämä kaikki tapahtui vuonna 2004. Ei riitä, että me nostamme kätemme pystyyn ja sanomme ”tunnistamaton!” Me tiedämme, että ne ovat tunnistamattomia.

Kysymys jota pitäisi alkaa kysyä julkisesti on: mitä nämä kappaleet VOIVAT realistisesti olla?

Ja KUKA (mikä?) on se ryhmä joka näiden taustalla on? Onko mahdollista realistisesti selittää nämä ihmisteknologiana tai tieteenä? Vai eikö?

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot


Redditissä käydyssä keskustelussa kommentoitiin aluksen kykyjä:

Tiivistäen, tunnistamaton alus laskeutui alaspäin yli 24 kilometrin korkeudesta, useita kertoja, ja useita tällaisia aluksia, Kalifornian rannikolta jonkin matkan päähän merellä olevan pisteen ylle. USA:n laivasto seuraa niitä yllättävän hyvin ja lähettää F-18 -hävittäjät tutkimaan, sillä ne ovat lähellä lentämässä erästä tehtävää.

Tärkeä pointti liittyy hävittäjien kohdepisteeseen. Kun hävittäjät ovat treenaamassa, ne kiertävät tiettyä GPS-koordinaattia — kaikki niistä. Sitten ne lentävät kohteeseen, näkevät UFOn, se suuntautuu niitä kohti, ja sen jälkeen lähtee kiitämään. UFO menee suoraan koordinaatteihin joita muut kiersivät ennen pois lentämistään noin 60 mailin päässä.

Tuo on viesti. Se on vähän sellaista kuin itsekin tekisin jos olisin metsällä ja haluaisin varoittaa kojoottia, jonka olen nähnyt peurametsällä — kusisin heidän reitilleen ja ilmoittaisin näin heille että olen siellä. Olen itse asiassa tehnyt niin.

Tuo UFO, tuo tic-tac, tiesi tasan tarkkaan mitä pistettä pilotit kiersivät. Se ei tarkoita, että se välttämättä kuunteli radiokommunikaatiota tai puhuisi englantia tai laivaston kieltä tai mitään tuollaista. Se vain tarkoittaa, että se kykeni havainnoimaan sen välitöntä ympäristöä, hetken aikaa, ja havaitsi hävittäjät kiertämässä mielivaltaista pistettä. Joten se meni sinne.

Tulkitsisin tuon varoituksena — älkää vittuilko meille. Erityisesti silloin kun hävittäjiä oli enemmän saman pisteen ympärillä, ne näkivät myös UFOn, myöhemmin päivällä. ”Me olemme edelleen täällä, älkää vittuilko meille.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.