Todella iso avaruusalus ohittaa Auringon

Auringossa on ollut paljon epätavallista UFO-aktiviteettia tänä vuonna. Voi miettiä vain että miksi niin monet UFOt ovat pyörineet Auringon ympärillä.

Kuten aiemmin on jo mainittu, liittyykö se lähestyvään aurinkomyrskyyn vai onko käynnissä jotain muuta?

Tässä on taivastarkkailija BruceSeesAll:n livekuvaa. Siinä näkyy jättiläismäinen alus, joka lähestyy Aurinkoa vasemmalta, sitten ohittaa Auringon ja katoaa avaruuteen.

Jättiläismäisen UFOn lisäksi Bruce kucasi myös kappaleen, joka hänen mielestään on toinen kuu, minkä hän näyttää videon jälkimmäisellä puoliskolla.

Kuvasiko hän todella toisen kuun? Todellakin toinen kuu on olemassa.

Amerikkalaisten astronomien Theodore Pruyne ja Kacper Wierzchos löytö on tehty helmikuun 15. päivänä Mount Lemmonin observatoriossa. Tämän jälkeen tehdyt havainnot seurasivat sen kiertorataa, ja he ovat laskeneet tämän avaruuskiven, nimeltään 2020 CD3, olleen Maan kiertoradalla noin kolme vuotta.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Todella iso avaruusalus ohittaa Auringon”

  1. Minor Planet Center on siis ilmoittanut, että maapallolla on nyt kaksi kuuta. Tämä toinen kuu on vain 1,9–3,5 m (6,2–11,5 jalkaa) leveä. Se vaelsi liian läheltä maata ja jäi sen painovoiman vangiksi ja on selvästi pienempi kuin maan pääkuun massiivinen 3474 km (2159 minimi) halkaisija.

    Löydön tekivät 15. helmikuuta yhdysvaltalaiset tähtitieteilijät Theodore Pruyne ja Kacper Wierzchos teleskoopilla Mount Lemmonin observatoriossa. Seurantahavainnot antoivat tähtitieteilijöille mahdollisuuden jäljittää sen kiertoradan ja laskivat, että tämä pieni avaruuskivi on kiertänyt maata noin kolmen vuoden ajan.

    Kummallista että yhdysvaltalaiset tähtitieteilijät Theodore Pruyne ja Kacper Wierzchos eivät sitten huomanneet tuota massiivista järkälemäistä kappaletta, joka meni auringon edestä ja sen väitetään olevan jopa 400 kertaa suurempi kuin planeetta maa. Luulisi että Minor Planet Center olisi pakahtunut onnesta tästä suuremmasta havainnosta ja ilmoittanut siitä heti ensisijaisesti. Ilmeisesti selittämättömistä UFO havainnosta Minor Planet Center ei saa puhua yhtään mitään, vaan ne täytyy tukahduttaa olemalla hiljaa.

    Näin se aina menee kun UFOT salataan valtavirtatieteen pysyessä selittämättömostä havainnoista kokonaan vaiti.

    Onneksi harrastelija taivastarkkailija Bruce Sees All saa havainnosta livekuvaa. Siinä näkyy jättiläismäinen alus, joka lähestyy Aurinkoa vasemmalta, sitten ohittaa Auringon ja katoaa avaruuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.