Heaven’s Gaten hurmaava joukkoitsemurha

Maaliskuun 22. päivänä 1997, lähes koko osallistujajoukko Heaven’s Gate -kulttiin teki yhtäaikaisen itsemurhan. He kuolivat talossaan Kaliforniassa San Diegon laitamilla vapaaehtoisesti syömällä suuria määriä kipulääkkeitä omenakastikkeessa.

Kaksi jäljelle jäänyttä tukehduttivat itsensä.

Heaven’s Gate jätti jälkeensä 39 ruumista ja suuren määrän dokumentaatiota uskomuksistaan — siitä että he olivat avaruusolentoja toisista kehoista, joiden emoalus odotti heitä vievän heidät takaisin kotiin ja planeetta Maa aiotaan kohta ’kierrättää’.

Heidän toimintaansa kuului yhteisöllinen eläminen, uusien nimien valinta joka päättyi ’ody’-loppuisesti, sekä kehon mortifikaatio (erityisesti seksistä ja päihteistä pidättäytyminen, lyhyeksi leikattu tukka, samanlaiset asut ja miesten kastraatio).

Miksi tämä pieni ja ’varsin harmiton’ ryhmä päätyi erääksi kuuluisimmista massaitsemurhista USA:n historiassa?

Heillä oli historiaa vuosituhannen vaihteen ennustuksista (elettiin kuitenkin 1990-luvun loppua) ja mediastunteista. Kuten monet henkiset sisäänpäin kääntyneet ryhmät, he elivät yksinkertaista elämää autoritaarisessa yhteisössä. Monta kertaa heidän johtajansa, ’Do’, oli ennustanut, että UFO tulisi heidät hakemaan, ja joka kerta he joutuivat pettymään.

Kun Hale-Bopp -komeetalla sen taustalla olevien tähtiensä kanssa tulkittiin olevan mukanaan avaruusalus, tämä oli tilaisuus joka oli liian hyvä Heaven’s Gaten missattavaksi.

Tätä ryhmää kannattaa opiskella, jos ei muuten niin se on hyvä tilaisuus oppia uskomusjärjestelmän evoluutiosta ennen kuin sillä oli mahdollisuus alkaa kehittää itselleen omaa historiaa. Meillä on suuria määriä editoimattomia dokumentteja Heaven’s Gaten viimeisiltä päiviltä, joita ryhmän jäsenet ovat kääntäneet elektroniseen muotoon.

Koskaan he eivät päässeet kultissaan vaikeaan vaiheeseen, jossa alkuperäisiä tekstejä aletaan valikoimaan tai muokkaamaan. Tottakai tämä johtuu siitä, että ryhmä ei uskonut lisääntymiseen ja päätyi tuhoamaan itsensä huikealla tavalla.

Miksi ottaa materiaalia tälle saitille? Me emme ainakaan suosittele massaitsemurhan tragediaa.

Näitä ihmisiä on tuskallista katsoa, joilla kaikilla oli perheet ja potentiaaliset tulevaisuudet, kun he puhuvat itsensä uskomaan että oli täysin rationaalista tehdä itsemurha. Toki tämä ei ole ensikerta kuin näin on uskonnon nimissä tapahtunut; esimerkiksi Jainismin perustaja nälkiinnytti itsensä kuoliaaksi.

Kuitenkin, vaikka tämän saitin ’päädirektiivi’ on uskonnollinen suvaitsevaisuus, me uskomme myös että ihmisten tulee tehdä hyvin tiedostettuja päätöksiä mitä uskon asioihin tulee.

On syytä huomauttaa, että on olemassa monia muitakin samanlaisia ryhmittymiä, ja mahdollisesti tämä esimerkki mielessäpitäen voidaan auttaa jotain toista pitäytymään tekemästä samoin.

Artikkelin julkaissut Biblioteca Pleyades

Heaven’s Gate -kultin johtajan lausunto internetiin vuodelta 1995

Lausunto tällä hetkellä inkarnoituneelta avaruusolennolta

(alunperin postattu World Wide Webiin) lokakuun 11. 1995

1. 1970-luvun alkupuolella kaksi henkilöä (puolisoni ja minä) Ihmistä Ylemmältä Evoluution Tasolta (Taivaan Valtakunta) inkarnoituivat (siirtyivät kehoon ja ottivat haltuunsa) kaksi ihmiskehoa, jotka olivat nelissäkymmenissä. Minä siirryin miehen kehoon, ja partnerini, joka on Vanhempi Jäsen Ihmistä Ylemmältä Tasolta, otti naisen kehon. (Me kutsumme näitä kehoja ”kulkuvälineiksi”, sillä ne yksinkertaisesti toimittivat fyysisen välineen virkaa jota me pidimme päällä sen ajan kun olemme ihmisiä. Ne oltiin merkitty ja asetettu sivuun jo syntymästä lähtien.)

2. Me toimme Maahan mukanamme ryhmän oppilaita, joiden kanssa olimme työskennelleet (vaalineet) Maassa aiempien tehtävien aikana. He olivat eri asteilla metamorfisessa muutoksessa ihmiskunnan jäsenyydestä fyysisen Ihmistä Ylemmän Evoluution Tason jäseniksi (se mitä historianne kutsuu Jumalan Valtakunnaksi tai Taivaan Valtakunnaksi).

3. Ilmeisesti saavuimme Maan ilmakehään Maan 1940-luvun ja 1990-luvun välissä. Me epäilemme, että monet meistä saapuivat lavastetuilla avaruusalusten (UFO) haaksirikkoutumisilla ja monet meidän pois heitetyistä kehoistamme (sukupuolettomia, eivät kuulu ihmislajiin) käytiin noutamassa pois ihmisviranomaisten voimin (valtio ja armeija).

4. Toiset ryhmät Ihmistä Ylemmältä Tasolta edelsivät saapumistamme ja ”merkitsivät” — asettivat ”sirun” — jokaisen kulkuvälineen (keho) johon me tulisimme inkarnoitumaan, kun käsky tulisi käymään. Nämä ”sirut” asettivat kehot meidän käyttöömme.

5. Meidän mielestämme, vaikka me olimme ”poissa kehosta” saapumisen ja inkarnaation välissä, me saimme lyhyen briiffauksen ja me kävimme läpi paikkojen ja tapahtumien esikatselun, joka tulisi auttamaan meidän yksittäisiä mielentuonnin — tietoisuutemme — inkarnaatioprosessejamme kulkuvälineeseen (kehoon) ja sivuuttamaan ”istutetun” ihmisen (astia) mielen kehossa, jota meistä jokainen tulisimme käyttämään. Tämä inkarnaatioprosessi on erittäin vaikea eikä sitä voida tehdä ilman Ihmistä Ylempien Evoluution Tasojen Vanhempien Jäsenten apua, jotka ovat käyneet läpi sekä metamorfoositransition loppuun asti, että myös avustaneet muita tässä transitiossa aiemmin (toimineet ”kätilöinä” eräille, auttaakseen heidän ihmisluonteen piirteiden kuorimisessa pois, samalla kun valmistaudutaan syntymään uusina olentoina Seuraavaan Evoluution Valtakuntaan).

6. Todellinen Jumalan Valtakunta — todellinen fyysinen Taivaan Valtakunta — Ihmistä Ylempi Evoluution Tason — ovat kaikki täysin synonyymejä. Sukupuoleton Valtakunta ”uusintaa” tai parantaa sen Valtakunnan jäsenyyttä metamorfoosin prosessilla. Tämä Seuraavan Tason Valtakunta on luonut kaiken sen mikä on — mukaanlukien kaikki polut, jotka johtavat tuhoon ja turmeltumiseen, sillä sen luomat olennot ovat saaneet vapaan tahdon — aina läsnä oleva vaihtoehto valita suunta, jota kulkea missä tahansa risteyksessä tai päätöksenteon hetkellä.

7. Metamorfinen ”syntyminen” Ihmistä Ylemmälle Tasolle tapahtuu seuraavasti: Missä tahansa sivilisaatiossa hedelmällisellä planeetalla kuten Maapallo (ja Maa on käynyt läpi monta periodista/syklistä sivilisaatiota), Ihmistä Ylempi Taso kylvää kaikki uuden elämän muodot (mukaanlukien ihmisen) sitä sivilisaatiota varten neutraaliin olosuhteeseen niin, että heillä on mahdollisuus valita heidän kasvunsa suunta. Taso Ihmisen Yläpuolella — tai Seuraava Taso — suoraan (käsin kosketeltavasti) liittyy merkittävästi sivilisaatioon sen alkuvaiheessa, ja tästä eteenpäin (muutamin poikkeuksin) arviolta 2000 vuoden sykleissä (48 tunnin sykleissä Seuraavan Tason perspektiivistä) kunnes sivilisaation lopun ”Aika” koittaa.

8. Joka kerta kun Seuraava Taso suoraan liittyy mihinkään osaan tuota sivilisaatiota, ”tallenteita” jotka sisältävät ”sieluja” (”siemen” tai ”siru” jossa on metamorfoosin mahdollisuuden ohjelma) sijoitetaan moniin ihmis-istutteisiin. Nämä tallenteet ovat potentiaalisesti ”elämän lahja” fyysiseen ja todelliseen Ihmistä Ylempään Evoluution Tasoon. Nämä tallenteet annetaan tai tehdään ainoastaan kun Ihmistä Ylemmän Tason jäsenille annetaan suoraan (inkarnoiduttavaksi) sivilisaatio. Vain nämä Edustajat voivat ”vaalia” niitä talletettuja sieluja Seuraavan Asteen ajatteluun, käytökseen ja kaikkeen siihen informaatioon, jota vaaditaan tehokkaasti ”siivoamaan” kaikki ihmisen/nisäkkään ominaispiirteet pois vanhasta olennosta. (Potentiaalinen Seuraavan Tason olento ei voi olla kiinni ihmisten tavoissa enempää kuin perhonen voi olla kiinni toukan tavoissa.) Joten kun Valtakunnan Edustaja on saapunut — tuon ”Edustajan” vaaliminen (opettaminen) on ”ikkuna” jolla poistua ihmisvaltakunnasta kaikille niille, joille on annettu istute/sielu. Nämä istutteet tehdään kulkuvälineisiin (kehoihin) jotka ovat ”tarpeeksi vanhoja” — jotka ovat kasvaneet tai kypsyneet tarpeeksi — päättämään omasta itsestään tai olemaan vastuullisia.

9. Istute-ihmiset, jotka sisältävät sieluja jotka voidaan todennäköisesti identifioida tänä aikana, ovat niitä jotka nopeasti menettävät kunnioituksensa tätä maailmaa tai sen ”systeemiä” kohtaan. He ovat, systeemin näkökulmasta, vastuuttomia tai antisosiaalisia — ja ulkomaailma näkee heidät sekopäinä, kultin jäseninä, haahuilijoina, yksinäisinä, separatisteina, velhoina, väliinputoajina, jne.

10. Keho on sekä, tavallaan, väliaikainen astia sielulle, että vielä tärkeämmin, sielu on uuden olennon astia. Sielulla on sen omat ”aivot” tai ”kovalevy”, joka kerää ainoastaan informaatiota Seuraavasta Tasosta — sekä arkipäiväistä että teoreettista ja filosofista. Sielu myös muuttuu osaksi uuden olennon tätä uutta fyysistä kehoa, vaikka sitä harvoin ihmissilmä näin näkeekään. Täten, kun sielu on osa uutta astiaa, sillä on vain vähän informaatiota ja se on vain pieni Seuraavan Tason ”sikiö”. Sen kehittyessä ja kasvaessa kooltaan vaaditaan, että ihmismieli abortoidaan, joka sijaitsee sen sisällä olevassa astiassa. Jos mietit lasivaasia, jossa on kaksi ilmapalloa, toinen palloista on ihmismieli, toinen on Seuraavan Tason mieli. Kun Seuraava Taso toimittaa ”sielun tallennuksen”, se on kuin asettaisi toisen pallon lasivaasiin. Joten, kun metamorfoosi alkaa, ihmismieli (ilmapallo) täyttää astian, ja Seuraavan Tason mieli tai sielu on tyhjä. Seuraavan Tason mielen kasvaessa — sielu kasvaa suuremmaksi — ihmismielen astia tai pallo pienenee kunnes, jos Seuraavan Tason mieli onnistuneesti ottaa sen ”haltuunsa”, ihmis-ilmapallo tyhjennetään ja heitetään pois ja Seuraavan Tason ilmapallo (Seuraavan Tason mieli) on se mikä täyttää astian, tai lasivaasin. Tuo sielu Seuraavan Tason mieln myötä muuttuu fyysiseksi kehoksi uudessa lajissa (Taso Ihmisen Yläpuolella), joka tarvitsee vain uuden fyysisen ulkokuoren, jonka se saa ”talonmiehen toimittamana” fyysisesti hänen päästessään Seuraavalle Tasolle.

Viimeinen teko metamorfoosissa tai irtaantumisessa ihmisvaltakunnasta on ”irroittautua” tai erkaantua ihmisen fyysisestä astiasta tai kehosta, jotta voisi päästä irti fyysisestä ympäristöstä ja astua ”seuraavaan” maailmaan tai Seuraavan Tason fyysiseen ympäristöön. Tämä tapahtuu Seuraavan Tason Jäsenten valvonnassa kliinisessä proseduurissa. Me tapaamme ”pilvissä” (jättiläismäinen emoalus) briiffausta varten ja matkaamme Kirjaimellisen Taivaan Valtakuntaan.

11. Metamorfoosi ei normaalisti ole saavutettavissa vain yhden Ihmistä Ylemmän Tason vierailun aikana. Täten, jokaisen vierailun aikaan ”ohjelmoitujen” tallenteiden tehtäviin kuuluu auttaa toisia palaamaan, jotka ovat edelleen ”eteenpäin vievässä liikkeessä”.

12. Sivilisaation Ajan lopussa (missä me olemme nyt) tuntuu siltä kuin kaikki sielut, jotka talletettiin mihinkään osaan nykysivilisaatiota, tuodaan takaisin. Vierailujen välissä ”uskolliset” sielut ”pannaan jäihin”, niinkutsutusti, Ihmistä Ylemmälle Tasolle, josta ne talletetaan takaisin uudelleen inkarnoitumaan seuraavaa vierailua varten. Joten tänä aikana meillä on sekä ”uskollisia” sieluja, jotka saattavat olla viimeisessä kolmannessa ”vaiheessa” metamorfoosiaan valmistelemassa viimeistä koitosta varten ennen ”nousuaan” uuteen fyysiseen kehoon, joka kuuluu Seuraavalle Tasolle, ja meillä on myös niitä sieluja, jotka ovat ”langenneet” tämän sivilisaation vieailun aikana. Jopa heillä on nyt mahdollisuus esittää asiansa uudelleen.

13. Vaatimus on sama kaikille, jotka saattavat odottaa löytävänsä itsensä Ihmistä Ylemmän Tason suojeluksesta — jokaisen tulee jättää pois kaikki ihmisten tavat, siteet, addiktiot, ajattelu, sukupuolikäyttäytyminen (seksuaalisuus) ja olla eteenpäin vievässä liikkeessä muuttumassa uudeksi olennoksi (kirjaimellisesti ja fyysisesti kuuluen Ihmistä Ylemmän Tason Valtakuntaan). (Jotkut luokassa ovat valinneet kastroida itsensä ylläpitääkseen sukupuolettomampaa ja objektiivisempaa tietoisuutta.) Ylitsepääsyn prosessi voidaan viedä loppuun vain nyt läsnäolevan (inkarnoituneen) Seuraavan Valtakunnan Edustajan huolenpidolla, tuutoroinnilla ja ohjauksella.

14. Ihmiset kaikkina aikoina tuntuvat menevän yhteen kolmesta kategoriasta:

i)   Ihmiset ilman tallennetta — ne jotka ovat yksinkertaisesti ”istutteita” (osa eri ihmiselämän tasoja), joilla on mieli tai geneettisen informaation ohjelma yhdistettynä heidän aivojensa tulkintaan informaatiosta nykyisen kehon kokemuksessa,
ii)   ne joilla on tallenne/sielu, jotka vastaanottavat ravintoa läsnäolevalta Edustajalta kohti metamorfoosin loppuunsaattamista, ja
iii)   ne joilla on tallenne/sielu, jotka eivät ole luokkahuoneessa tai suorassa yhteydessä Ihmistä Ylemmän Tason Edustajaan, jotka:
    a) eivät ole kohdanneet Edustajaa tai informaatiota, tai
    b) ovat kohdanneet mutta eivät ole valinneet ”tavoitella” sitä.

15. Nyt kun me olemme täällä taas, se miten henkilö reagoi meihin ja informaatioomme, itse asiassa, määrää sen tuleeko henkilöllä olemaan tulevaa suhdetta Seuraavaan Tasoon. Toisin sanoen, kun hänet altistetaan tälle informaatiolle, se pakottaa sielun tekemään päätöksen, ja se kanta jonka jokainen heistä ottaa tulee määräämään heidän tulevaisuutensa. Muistakaa, jopa niille jotka ovat langenneet on annettu mahdollisuus tänä aikana kääntyä.

16. Ne joilla on sielu — jotka lankeavat — muuttuvat osaksi Seuraavan Tason vastaista vastarintaa. Kerran, aikaisemmassa sivilisaatiossa, tiedot viittaavat siihen, että kolmasosa luokasta lankesi ja vahvin, ja täten näiden langenneiden johtaja, sai nimen ”Lucifer” (tai Saatana). Nykyään he ovat lähellä taivaita, niinkutsuttuina ”avaruusolentoina”. He myös elävät maanalaisissa tukikohdissa ja osallistuvat ihmisten geneettiseen manipulaatioon ja hybridisointiin, ja yrittävät rekrytoida (samalla kun he pysyvät ”näkymättömissä”) niitä ihmisiä joilla on sielu, jotka ovat epävakaita tai heikkoja heidän todellisen Taivaan Valtakunnan tavoittelussaan. Nämä ”lusiferiaanit” (jotka suurimmaksi osaksi ovat osa ”näkymätöntä” maailmaa) ovat perustaneet kaikki uskonnot ja pukeutuvat ”jumalan” asuun ihmisille. He tarjoavat ihmisille (jotka tietämättään näitä rukoilevat) mitä tahansa materiaalista hyötyä nämä kaipaavatkaan. Nämä ”lusiferiaanit” ja heidän uskottunsa saarnaavat ”Taivasta Maan päällä”, ”Rauha ihmisten kesken” ja pitkää ja tervettä ihmiselämää ihmisten olosuhteissa, ja he ovat päättäneet tehdä tämän planeetan asukkaista palvelijoita heidän ”ideaalisen” nisäkkään etiikalleen — joka on tuhoisaa luonnon evoluutioprosesseille, sekä kauhistukseksi Ihmistä Ylemmän Tason Valtakunnalle. Nämä ”langenneet enkelit” tietämättään PALVELEVAT myös Seuraavaa Tasoa — Ihmistä Ylemmän Tason kokelaat näkevät tarpeelista vaivaa noustakseen ”tämän mailman” yläpuolelle — he saavat voimaa astua ”Seuraavaan Maailmaan”.

17. Siellä missä avaruusolennoilla on vahvin asema, se on heidän leikkiessään ”Jumalaa” niiden ihmisten kanssa joilla on eniten valtaa. Tämä valta on vahvinta kaikkein rikkaimpien ja vanhurskaimpien (heidän itsensä tyylinen uskonto) keskuudessa, jotka hyväksyvät, että on heidän (”Jumalan antama”) vastuunsa ylläpitää maailman vakautta — jota arvotetaan, tottakai, sillä mitä tekoja he tekevät ylläpitääkseen valtaansa ja saadakseen sitä lisää. Heidän voimakkaat yksilönsä ovat löyhästi verkottunut maailmanlaajuinen ”klubi”, joka suurimmaksi osaksi sanelee sen keitä heidän pääasialliset ”monopolin” pelaajansa ovat — ne johtajat jotka ovat ”merkityksekkäässä” tai verittäin vahvassa yhteiskunnassa tai kulttuurissa. Hallitusten päämiehet, kaikki erittäin rikkaat, ja maailman oikeudenmukaiset tai ”moraaliset” johtajat kaikki tarvitsevat toisiaan saavuttaakseen heidän haluamansa tavoitteet. He yhdessä päättävät sen mikä on ”oikein” ja mikä ”väärin” koko kansan puolesta, sillä he luottavat omaan näkökykyynsä (ja tarpeetonta on sanoa, että motivatio on, se että rikkaat rikastuvat enemmän, vallassaolijat saavat lisää valtaa, samalla kun he tarjoavat ”moraalisen tietoisuuden” jolla vaalia syyllisyydentunnotonta yhteiskuntaa). Tämä ”moraalisuuden kutsu” valuu alaspäin yhteiskunnan kaikkiin kerroksiin, eli, lakeihin, siihen mikä on sallittua ja siihen mikä ei ole sallittua. Valtion lainsäätäjät pitävät huolen, että mikään ei ole sallittua joka uhkaisi merkittävästi heidän ”suurten petikumppaniensa” moraalin sääntöjä — joka on siis täysi moraalittomuus, mutta on pitkä lista asioita joita saa tehdä ja joita ei saa, mikä suojelee rahavirtoja, varmistaa valtapelin pyörimisen, ja ylläpitää hyväksyttyä moraalista koodia. Mikä tahansa pieni ryhmä, joka ei ole naiivisti täysin alistumassa heidän yhteiskunnallisille säännöilleen, tai joka alkaa nähdä ”kontrollimekanismien” läpi, tai joka kyseenalaistaa sen oikeellisuuden, nähdään kapinallisena, radikaalina, antisosiaalisena, kulttina, tai jopa maanpetturuutena — tai mahdollisesti ”terroristeina”.

18. On kirjattu fakta, että useat avaruusolentojen ryhmät tai ”rodut” ovat olleet tekemisissä ihmisten kanssa viimeisiin vuosikymmeniin saakka eri syistä. Nämä ovat vaihdelleet yhteisen hyödyn ”diileistä” — avaruusalusteknologian vaihdantaa geenimanipulointiin — ”henkisen valaistumisen” missioihin. Kaikki nämä toiminnot ovat itse asiassa erittäin kaukana Seuraavan Tason intresseistä tai aktiviteeteista, ja ne ovat, itse asiassa, avaruusolentojen harhauttavia tekijöitä joilla antaa ihmisten odottaa heitä kun meidän oman paluun aika on käsillä.

19. Avaruusolennot ovat taidokkaasti, heidän uskontojen avulla, täysin sekoittaneet ihmisten käsityksen ”Jumalasta” tai ”Jumaluudesta”. (Nämä uskonnot saivat alkunsa suurina vääristyminä jokaisen Seuraavan Tason vierailun jälkeen.) Seuraava Taso kammoksuu uskontoja, sillä ne sitovat ihmiset läpikotaisin ihmisten valtakuntaan, käyttäen vahvaa misinformaatiota sekoitettuna kosmiseen tai universaaliin tietoisuuteen Luomakunnasta, josta itse asiassa he eivät tiedä yhtään mitään. Jotkut heidän kristityistään sanovat, että Jumala on inkarnoitunut Jeesuksena — vaikka Hän tiesi, että Hänen Isänsä oli selvästikin jokin muu taho, jopa silloinkin kun Hänen Isänsä mieli oli Hänessä. Lusiferiaanit vastaavat kristittyjen rukouspyyntöihin heidän edistäessään ihmiselämänsä rikastuttamista ja antaen heidän etsiä ”Taivasta Maan päällä” ja eräänlaista Toista Tulemista, joka olisi selvä rienaus Seuraavalle Tasolle. Vain lusiferiaanit ovat voineet saattaa kristityt uskomaan, että Jeesus edisti perhearvoja, että näin muuttuuu paremmaksi ihmiseksi, perustamalla ammattimaisia uskonnollisia instituutioita, ja että odottaa Toista Tulemista joltain lievettä liehuttavalta, rauhaa rakastavalta heidän taiteilijansa mielikuvalta.

Useimmat uskikset miettivät Jumalan Valtakuntaa, vaikka se ei tule heidän mieleensä että Valtakunnassa on monia asukkeja. Heidän mielestään jos hyväksyt Jumalan Valtakunnan ”monet asukit”, silloin se olisi panteismia. Aina kun kukaan Seuraavalta Tasolta saa tehtäväkseen puhua ihmisille suoraan, koska hän tulee Jumalan Valtakunnasta, hän on aivan oikein ”Jumala” heille, sillä hän on osa Ihmisen Yläpuolista Evoluution Tasoa (”Jumalan Valtakunta”) joka heille on puhumassa. Tämä ei tarkoita, etteikö Seuraavalla Tasolla olisi ”Ylipäällikköä” tai jotain joka on Korkein. Lusiferiaanit ovat saaneet ihmiset henkistämään ja kohottamaan sen henkisen tunteen sanalle ”Jumala” niin, että yksikään Seuraavan Tason jäsen ei halua identifioitua Jumalan Valtakunnan jäseneksi. Ironia on, että ihmiset rukoilevat ”jumalaksi” pukeutuneita — avaruusolentoja — joilla on paljon heitä ”ylempänä” olevia heidän eri roduissaan ja alaroduissaan. Joten ihmiset tietämättään eri ”jumalia” monista ”jumalista”. Tottakai yksikään näistä ei itse asiassa ole ”Jumala” — enempää kuin minkä he ovat itselleen nimen antaneet. (He ovat yksinkertaisesti humanoidijäänteitä aiemmista sivilisaatioista, jotka saavat olla olemassa osana positiivisten ja negatiivisten läsnäolojen tasapainoa, ja heille sallitaan vapaan tahdon kaikki valinnat.)

Seuraava Taso ei ole rituaaleihin tai henkiseen statuksen korottamiseen päin, vaikka on totta että nuoremmat jäsenet oppivat kunnioittamaan ja tunnustamaan Vanhempien Seuraavan Tason Jäsenten viisautta ja palvelualttiutta. Se missä voi langeta Seuraavalle Tasolle edistymisen polulta on, että uskoo että voi kasvaa yksikseen. Ainoa tapa jolla henkilö voi kasva Seuraavalle Tasolle on oppia olemaan riippuvainen hänen Vanhemmista Jäsenistään tuon rajoittamattoman kasvun ja tiedon lähteenä. Joten, kaikki nuoremmat hyvässä asemassa olevat jäsenet ikuisesti tulevat olemaan riippuvaisia (ja katsovat heitä kohti) Vanhemmista Jäsenistä kaikissa asioissa.

20. Koska nyt olemme Aikakauden lopulla, taistelu Taivaissa Maan tukijoukkojen kautta tulee tarkoittamaan tuon lopun mekanismia, ja sivilisaation järjestäytymistä istutteiden (mukaanlukien ihmiset) alaisuuteen. ”Rikkaruohot” ovat nyt hankkiutumassa eroon rikkarupohoista — lähtien jengisodista kansallisvaltioiden etnisiin puhdistuksiin. Tämä on yksinkertaisesti osa luonnollista kierrätysprosessia, joka edeltää planeetan aikakauden palautusta jossa valmistaudutaan seuraavan sivilisaation alkuun.

21. Jos tämä informaatio yhtään soittaa keloja — jos yrität saada yhteyden meihin halussasi jättää inhimillisyytesi taaksesi ja kytkeytyä Ihmistä Ylemmän Evolution Tasoon — vastaasi voi tulla niinkutsuttuja ylitsepääsemättömiä esteitä. Voit kuvitella erkaantumisestasi johtuvan ”jätteen”. Saatat joutua kohtaamaan mahdollisuuden menettää kehosi, joka sinulla on ”ylläsi” oman uskollisuutesi näytöksessä. Me voimme viedä sinut kaikkien näiten tulikokeiden läpi — ne on sunniteltu antamaan sinulle voimaa ja periksiantamattomuutta.

22. Jos odotat pääseväsi kanssamme lentävään lautaseen, joka kulkee kohti meidän ”maailmaamme” ja ainoaa oikeaa Ihmistä Ylemmän Tason Valtakuntaa, todennäköisesti joudut fyysisesti valmistautumaan sellaista poistumista varten. Tuon valmiuden väliin ei saa tulla tämän maailman palvelijat.

Minusta on kaikkea muuta kuin mahdotonta kertoa sinulle nämä totuudet tavalla, joka saattaisi selviytyä ajatusten vyörystä, joka seuraa vastapuolelta joka tekee kaikkensa estääkseen sinua erkaantumasta heidän maailmastaan ja sinun fyysisestä elämästäsi siinä. Toivon, että Vanhempien Jäsenten armo antaa sinulle voimaa. Jos haluat kertoa minulle ajatuksiasi, vastaan kutsuun ”Do” (lausutaan Dou). Nimi itsessään ei tarkoita mitään, mutta minä olen kytköksissä siihen, sillä Vanhempi Jäsen ”Ti” antoi sen minun käyttööni. Ti pysyi kanssani, ja hän näytti esimerkillään ja valmisteli minua tähän nykyiseen vastuuseeni vuoteen 1985 asti, ja sitten hän poistui lainaamasta ihmisastiastaan ja palasi Seuraavalle Tasolle. (Jos en ole väärässä, koko luokkahuoneemme tehtävä täällä vuodesta 1975 nykyhetkeen on ollut vain noin 30 minuutin pituinen Seuraavan Tason laskennassa.)

Jos olet kasvanut vihaamaan elämääsi tässä mailmassa ja haluat päästä sitä eroon Seuraavan Tason nimessä, tulet löytämään todellisen elämän meidän kanssamme — mahdollisesti ikuisesti. Jos pidät kiinni tästä elämästä — etkö halua menettää sitä?

Artikkelin julkaissut Biblioteca Pleyades

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.