Tom DeLonge, AOC, UFOt, ‘pahat avaruusolennot’ ja… kolmas maailmansota

kirjoittanut Michael Horn

Hallituksen mielestä UFOja ei 70 vuoteen ollut olemassa kuin iltapäivälehtien aiheena.

Nyt yhtäkkiä UFOja ei vain ole olemassa, vaan hallituksella on niitä ja niin sanottujen ”ei-inhimillisten” avaruusolentojen ruumiita, joiden kaikkien oletetaan todistavan ”pahojen avaruusolentojen uhan”, ja ilmiöön kiintynyt yleisö ahmii petoksen ja disinformaation.

Monet heistä ovat scifi- ja pelottavien hirviöelokuvien sekä kaikenlaisten äärimmäisten, veristen ja väkivaltaisten videopelien faneja, jotka ovat nykyään niin juurtuneet amerikkalaisten kollektiiviseen psyykeen. Marvel-sarjakuvista, supersankareista, urheilusta ja julkkisten palvonnasta innostuneelle yleisölle ajatus todellisista ”avaruusolennoista” voisi synnyttää uuden avaruusaikakauden teollisuuden baseball-kortteineen, sarjakuvineen ja animaatioversioineen näennäisistä ”sisäpiiriläisistä”, joiden oletetaan puhuvan Washingtonin kuulemistilaisuuksissa.

Eräs Billy Meierin yli 1200:sta edelleen vielä toistamattomasta, riippumattomasti todennetusta, ennen digitaalista aikakautta otetusta UFO-kuvasta, jotka on otettu Sveitsissä vuonna 1976.
Eräs Billy Meierin yli 1200:sta edelleen vielä toistamattomasta, riippumattomasti todennetusta, ennen digitaalista aikakautta otetusta UFO-kuvasta, jotka on otettu Sveitsissä vuonna 1976.

CIA käytti taitavasti hyväkseen ihmisten voimakasta taipumusta ryhtyä vain seuraajiksi — sen sijaan että he olisivat sankareita omassa elämässään — kun popmuusikko ja UFO-harrastaja Tom DeLonge rekrytoitiin hänen tietämättään (tilapäiseksi) keulakuvaksi hallituksen vuosikymmeniä kestäneeseen UFO-disinformaatiokampanjaan ja maailmansodan agendaan… ja sen uuteen lukuun.

Valoja taivaalla

Kuten nykyään on vielä enemmän asianlaita erilaisten UFO-fanipoikien kanssa, joilla ei ole referenssejä ja jotka lisääntyvät sosiaalisessa mediassa ja elävät jahdatakseen valoja taivaalla, ”entinen” tiedustelupalvelun agentti Lue Elizondo ja hänen sotaa lietsova puolustusministeriön sisäpiiriläinen Chris Mellon uskottelivat DeLongelle, että hänellä oli ”salaisia sisäpiirin” todisteita.

Kun hän oli kuitenkin täyttänyt tarkoituksensa ja auttanut räjäyttämään ufo-teeman yleisönsä keskuudessa ja sen ulkopuolella, hänet dumpattiin ja Eric Weinsteinista tuli Tom DeLonge 2. Hän antoi lisää painoarvoa Lex Fridmanin kaltaisille pseudointellektuelleille, jotka auttoivat levittämään hallituksen disinformaatiota haastattelemalla erilaisia akkreditoituja ”UFO-asiantuntijoita”, jotka Weinsteinin tavoin eivät tiedä mitään merkittävää ja jotka kaikki välttelivät mainitsemasta mitään historiallisesti ennennäkemättömistä, riippumattomasti todennetuista todisteista kuten tämä, mikä, jos sitä minulta pyytänyt Yhdysvaltain komitea olisi julkaissut sen, se olisi todellakin voinut auttaa välttämään väistämättömän maailmanlaajuisen tulipalon syttymisen.

Yksi useista historiallisesti ennennäkemättömistä, Kodakin asiantuntijoiden vahvistamista vuoden 1981 valokuvista, joissa UFO ja silloinen huippusalainen Stealth-kone, jonka ohjaajaksi on todettu Ray Farley, ovat olleet vuorovaikutuksessa ilman uhkaa. Billy Meierin ufokontaktien johtavan tutkijan, ilmavoimien everstiluutnantti Wendelle Stevensin ottamat kuvat Area 51:llä suuren hengenvaaran uhalla. Kuvat lähetettiin edustaja André Carsonin komitealle vuonna 2022 hänen kansallisen turvallisuusneuvonantajansa pyynnöstä, mutta ne sensuroitiin, eikä niitä koskaan julkaistu amerikkalaiselle yleisölle, ja Carson jatkaa sen sijaan valheellisen "avaruusolentojen aiheuttaman uhan" kertomuksen edistämistä.
Yksi useista historiallisesti ennennäkemättömistä, Kodakin asiantuntijoiden vahvistamista vuoden 1981 valokuvista, joissa UFO ja silloinen huippusalainen Stealth-kone, jonka ohjaajaksi on todettu Ray Farley, ovat olleet vuorovaikutuksessa ilman uhkaa. Billy Meierin ufokontaktien johtavan tutkijan, ilmavoimien everstiluutnantti Wendelle Stevensin ottamat kuvat Area 51:llä suuren hengenvaaran uhalla. Kuvat lähetettiin edustaja André Carsonin komitealle vuonna 2022 hänen kansallisen turvallisuusneuvonantajansa pyynnöstä, mutta ne sensuroitiin, eikä niitä koskaan julkaistu amerikkalaiselle yleisölle, ja Carson jatkaa sen sijaan valheellisen ”avaruusolentojen aiheuttaman uhan” kertomuksen edistämistä.

Murskattu toivo

Jotkut poliitikot, kuten Tim Burchett, näkivät aluksi väärennetyn ”avaruusolentojen uhan” huijauksen läpi, mutta kun heille toimitettiin Billy Meierin ainutlaatuisen autenttiset UFO-kontaktit Maan ulkopuolisten ihmisten kanssa, he yhtäkkiä perääntyivät totuuden paljastamisesta.

Yksi Billy Meierin yli 1200:sta, vielä toistamattomasta, riippumattomasti todennetusta, digitaalista aikaa edeltäneestä UFO-kuvasta vuosilta 1964-1981. Yhdysvaltain hallitus tai niin kutsutut UFO-"asiantuntijat" tai tutkijat eivät ole koskaan esittäneet mitään edes etäisesti vastaavaa.
Yksi Billy Meierin yli 1200:sta, vielä toistamattomasta, riippumattomasti todennetusta, digitaalista aikaa edeltäneestä UFO-kuvasta vuosilta 1964-1981. Yhdysvaltain hallitus tai niin kutsutut UFO-”asiantuntijat” tai tutkijat eivät ole koskaan esittäneet mitään edes etäisesti vastaavaa.

Aivan äskettäin AOC:stä tuli hallituksessa yksinäinen ääni, joka uskalsi kyseenalaistaa muuten mainitsematta jääneen pahaenteisen yhteyden tämän tarkoituksellisesti häiritsevän, ylikorostetun asian ja puolustusalan urakoitsijoiden välillä, ja näin päästiin hieman lähemmäs todellista motiivia äkilliselle, punalippua liehuttavalle huolenaiheelle, joka koskee väitettyjen ”pahojen avaruusolentojen” aiheuttamaa olematonta uhkaa.

Joten miksi, kun otetaan huomioon hallituksen 70 vuoden tietämys erittäin teknologisesti kehittyneistä ”avaruusolennoista”… miksi ne eivät ole hyökänneet, orjuuttaneet tai tappaneet meitä? Hmmmm…

Ehkä siksi, että tiedustelupalvelut ovat taitavasti muokanneet harmittomista totuuksista yhdistelmän hirviömäisiä, terrorisoivia, ”pahoja avaruusolentoja”, ja niitä on mainostettu kyltymättömälle, ilmiöistä pakkomielteisesti kiinnostuneelle — viihdettä etsivälle — yleisölle, totuudesta piittaamattoman UFO-yhteisön innokkaalla myötävaikutuksella.

Sveitsissä 1970-luvulla otettu ryhmäkuva, joka kehitettäessä paljasti yhden Plejarenin UFOista, joka ei ollut kuvaajan nähtävissä kuvaushetkellä.
Sveitsissä 1970-luvulla otettu ryhmäkuva, joka kehitettäessä paljasti yhden Plejarenin UFOista, joka ei ollut kuvaajan nähtävissä kuvaushetkellä.

“Ei-ihmisavaruusolennot” ovat ANDROIDEJA

Mitä tulee meitä kuoliaaksi pelottelevaan hysteriaan ”pahoista ei-inhimillisistä avaruusolennoista”, kuten avaruusalan ammattilainen Kenneth Smith* huomautti, todellinen totuus on aivan toinen (korostus lisätty):

“Eräs Yhdysvaltain hallituksen tietty osasto tietää tarkalleen, mitä pudonneista UFOista on saatu talteen mitä tulee elämänmuotoihin tai ei-elämänmuotoihin. Jos Grusch olisi sanonut, että avaruusolennot siirrettiin pois UFOjen putoamispaikalta, kissa olisi nostettu pöydälle. Samoin jos hän olisi sanonut, että androidit** siirrettiin pois putoamispaikoilta, kissa olisi myös pöydällä.”

Kuten Meier selitti vuosikymmeniä sitten:

215. kontakti — lauantai, helmikuun 28., 1987, 2:09 AM (s. 254 – 278)

Billy: 
Kiitos huomautuksistanne. Sitten kysymys niin kutsutusta Roswellin tapauksesta. Törmäsikö sinne todella UFO? Vaikka olette jo kerran vahvistanut asian, jotkin asiat ovat edelleen epäselviä, myös UFOn miehistön osalta, jonka sanoitte olleen androideja. Minkälainen miehistö siis oikeasti oli, ja mistä avaruusoliot tulivat?

Quetzal: 
74. Roswellin tapaus on todellisuutta, koska UFO-maahansyöksy todella tapahtui siellä, mutta Yhdysvaltain armeija ja salaiset palvelut sekä kaikki valtion virastot kiistävät sen tähän päivään asti ja tulevat kiistämään sen vielä kaukaisessa tulevaisuudessa, nimittäin heppoisilla, muuttuvilla, typerillä ja naurettavilla tekosyillä, jotka vain todistavat varmasti, että kaikki todella tapahtui.

75. Onnettomuuskohde koski Reticulum-järjestelmistä tullutta sädealusta.

76. Miehistö ei koostunut luonnollisista ihmiselämän muodoista vaan ihmis-androideista**, jotka olivat luonteeltaan bio-orgaanisia, eli keinotekoisia ihmis-androideja, jotka Yhdysvaltain armeija sai myös käsiinsä, jotkut elävinä ja jotkut kuolleina, ja näitä pidettiin salaa salaisissa asemissa.

77. Bio-orgaanisten androidien osalta kyse oli tehokkaista keinotekoisista elämänmuodoista, ei siis roboteista tai vastaavista, vaan itsenäisesti ajattelevista olennoista, jotka kykenevät kaikin tavoin itse tekemään päätöksiä ja jotka on valmistettu elävästä materiaalista ja elävistä elimistä ja jotka on kasvatettu Reticulum-järjestelmissä sijaitsevien ihmisten mukaisesti.

78. Maapallon ihmisten näkökulmasta nämä Reticulum-ihmisten kasvattamat bio-orgaaniset androidit ovat todellisia elämänmuotoja, ja sellaisina Reticulum-ihmiset kunnioittavat niitä, ja heitä myös arvostetaan ja kohdellaan, sillä androidit ovat todellakin keinotekoisia ihmisiä.

79. Sellaisina ne ovat Reticulum-järjestelmien aitojen ihmisten komennossa, joiden puolesta ne myös tekevät retkiä jne. vieraisiin tähtijärjestelmiin ja planeettajärjestelmiin.

80. Ja tällaiset keinotekoiset ihmismuodot liittyivät onnettomuuteen, kuten jo selitin.

81. Näiden androidiolentojen äly juontaa juurensa keinotekoisen muodon bio-orgaanisesta tietoisuudesta, joka on yhtä kehityskelpoinen kuin normaalin, luonnollisen ihmisen tietoisuus; siksi se voi olla myös luova ja kekseliäs.

82. Tietoisuustyyppi on suunniteltu yhtenäisesti ja kollektiivisesti jokaiseen androidiin, mikä tarkoittaa, että kaikilla androideilla on yhtenäinen tietoisuusmuoto, joten ne ovat kollektiivisesti samanhenkisiä, ja näin ollen niillä on kollektiivinen telepaattisen viestinnän muoto.

83. Näiden keinotekoisten elämänmuotojen tietoisuuden muoto rakentuu keinotekoisen tietoisuuden varaan, joka ei vastaa varsinaista persoonallisuutta vaan pikemminkin keinotekoista muotoa, joka osaa ajatella täysin itsenäisesti, toimia ja päättää sekä kehittää itseään edelleen, mutta jota ei ole järjestetty tietoiseksi evoluutioksi, vaan joka toimii vain tietoisen vaiston mukaan.

84. Tämä tarkoittaa sitä, että tietoisuusmuodolla on hyvinkin kyky kehittyä, ja sen avulla voidaan luoda ideoita ja toteuttaa ajatusprosesseja, jotka ovat luovia, kekseliäitä ja edistyksellisiä ja siten kehityskelpoisia, mutta kaikki tämä koskee vain vaistoa, eikä mikään koske tajunnan evoluutiota.

85. Niin tai näin, näiden bio-orgaanisten androidien tietoisuuden muoto on keinotekoinen orgaaninen elementti, jossa ei ole luontaista luovaa henkeä missään muodossa.

86. Androidien tietoisuusmuoto on muodostunut siten, että sillä on kollektiivisuudesta huolimatta tietty itsenäisyys, jolloin se saa jonkinasteisen yksilöllisyyden, jota ei kuitenkaan voi verrata varsinaiseen persoonallisuuteen tietoisuuden merkityksessä; sillä on kuitenkin oma yksilöllisyytensä, mikä voi tuntua ristiriitaiselta Maan ihmisestä, koska hän ei voi ymmärtää näitä asioita pienimmässäkään määrin mielessään eikä vieläkään voi tehdä tästä mitään käsityksiä.

87. Hän saa nämä käsitykset ja ymmärryksen sekä tietämyksen tällaisista androidiolennoista vasta kaukaisessa tulevaisuudessa.

88. Reticulum-kansan bio-orgaaniset androidit sisältävät keinotekoisessa tietoisuudessaan määräävän ohjelmoinnin, joka estää keinotekoisia olentoja koskaan nousemasta suunnittelijoidensa eli luojiensa yläpuolelle, mutta niiden elinaika on rajoitettu 300 vuoteen, jonka ne ovat omistaneet palvelemaan näitä.

89. He ovat kuitenkin täysin vapaita, ja he voivat kaikin tavoin päättää, mitä velvollisuuksia he ottavat, harjoittavat tai hylkäävät ja siten haluavatko he keskittyä johonkin tehtävään vai eivät.

90. Luojat eivät siis millään tavoin pakota niitä.

91. Biologisen luonteensa vuoksi he eivät kykene suorittamaan seksuaalisia tekoja eivätkä myöskään lisääntymään.

92. Heidän oma ja sopiva tietoisuutensa sisältyy heidän keinotekoisiin aivoihinsa, ja kuten jo mainitsin, keinotekoinen bio-orgaaninen tietoisuus ei sisällä luovaa henkimuotoa, joka ohjaisi ja elävöittäisi sitä omilla energioillaan.

93. Elävöittämisestä huolehtivat keinotekoiset aivot, jotka on rakennettu siten, että ne voivat absorboida ja käyttää kosmis-sähkömagneettisia elämänenergioita, jolloin elämän olemassaolo on taattu.

94. Juuri tämä kosminen energia on se, jonka avulla keinotekoiset elämänmuodot elävöitetään ja tehdään eläviksi.

95. Aamerikkalaisten salaisten asemien lääkärit, kirurgit, patologit jne. eivät kuitenkaan pystyneet tunnistamaan tätä kaikkea, kun maahan syöksyneet androidiolennot vietiin sinne.

96. Mutta miten he voisivat, koska heidän tähän liittyvä tietämyksensä ei ollut vielä kunnossa?

97. Itse asiassa kestää vielä monia vuosisatoja ja jopa useita vuosituhansia, ennen kuin maanpäälliset tiedemiehet saavuttavat mahdollisuuden luoda sellaisia olentoja kuin bio-orgaaniset androidit.

98. Siksi nämä olennot pysyvät heille ratkaisemattomana mysteerinä hyvin pitkään, kuten Roswellissa pudonneiden olentojenkin kohdalla.

Billy: 
Se oli todella yksityiskohtaista. Kiitos selityksistäsi. Mutta yksi asia kiinnostaa minua edelleen: olen nähnyt teidän kanssanne myös androidit, siis keinotekoisia elämänmuotoja, jotka voivat ajatella ja toimia itsenäisesti. Ovatko nämä samoja kuin Reticulumin androidiolennot?

Quetzal: 
99. Yleisesti ottaen kyllä.

100. Ainoastaan androidiemme ulkonäkö on luonteeltaan erilainen, sillä ne on luotu meidän kaltaisiksi, kun taas Reticulumin androidit muistuttavat luojiaan, jotka huipputeknologiastaan ja erilaisista tieteistään huolimatta ovat edelleen hyvin tietämättömiä todellisista hengellisistä ja luovista kiinnostuksen kohteista, mutta jotka ovat silti järjestäytyneet korkeaan ja liberaaliin kulttuuriin, jossa on selkeät ihmisoikeudet.

101. Direktiivimme kuitenkin kieltävät meitä pitämästä tarkoituksellista fyysistä tai telepaattista yhteyttä heihin.

Androideista eli robotti-, tietokone- ja tekoälyohjatuista, keinotekoisista, ihmisen kaltaisista olennoista Meier varoitti jo vuonna 1987:

205. Jos kolmas maailmansota todella syttyy — kuten laskelmat ja havainnot näyttävät osoittavan, että se on todennäköistä nyt ja myös lähivuosikymmeninä — silloin, kuten nytkin, siviiliväestö joutuu ennen kaikkea kärsimään valtavista kärsimyksistä, jotka kohdistuvat valtaviin määriin tässä koko katastrofissa, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä syynä ovat vastuuttomat tiedemiehet, jotka kloonaamalla luovat sotilaallisiin tarkoituksiin ihmiskoneita, joilla ei ole omaatuntoa eikä tunteita, ja luovat äärettömän kuolettavia ja kaiken tuhoavia tietokoneen kaltaisia aseita.

227. Jopa silloin, kun Pohjois-Amerikan mannerta koettelee hirvittävin koskaan mitattu katastrofi, pahat sotilasvallat tekevät tuhoa tietokone- ja ydinaseilla sekä biologisilla ja kemiallisilla aseilla, jolloin käy myös niin, että tietokoneaseet tulevat itsenäisiksi eivätkä ihmiset voi enää valvoa niitä.

256. Sodan tuho laskeutuu pohjoisiin maihin, kun vahvat sotilasjoukot hyökkäävät niihin idästä ja ryöstävät ja murhaavat sekä käyttävät pommeja ja ohjuksia, jotka ovat kuin raekuuroja, ja tähän asti tuntemattomia laser- ja tietokoneohjattuja aseita, jotka tuhoavat ja hävittävät kaiken, jolloin ensimmäinen kohde on Unkari ja sen jälkeen tulevat Itävalta ja Pohjois-Italia.

275. Ydinaseiden, biologisten ja kemiallisten aseiden lisäksi käytetään massoittain myös valtavan tappavia tietokoneohjattuja asejärjestelmiä, jotka ovat vasta kehityksen alkuvaiheessa tai jotka keksitään ja rakennetaan kolmannen vuosituhannen aikana.

Joten, rakas UFO-tutkija, tutkija, ”asiantuntija” jne., amatöörit, joita olette osoittaneet olevanne, teidät on viety — ei kuvitteellisten ”avaruusolentojen” toimesta — vaan oman kyvyttömyytenne ja voiton tavoittelunne sekä kuuluisuuden ja merkityksen tavoittelunne vuoksi.

Missä on HEIDÄN todisteensa?

Verratkaa yllä olevia tietoja… kaikkeen, mitä kaikki hallituksen komiteat ja niin kutsutut ”UFO-asiantuntijat” ovat julkaisseet, eikä yhdelläkään heistä — tai kaikilla yhdessä — ole edes yhtä ainoaa itsenäisesti todennettua todistetta, joka olisi todistettavasti peräisin avaruusolennoista.

Lähetä se minulle, jos luulet, että sellainen on olemassa.

Eikö olekin outoa, että kun tekoälyä, robotteja ja… androideja kehitetään niin kiireellä, tätä sanaa ei mainita lainkaan? Miten ihmeessä herkkäuskoinen amerikkalainen yleisö joutui näin ilmeisten valheiden ja disinformaation kietomaksi?

Yksi 63:sta Billy Meierin ottamasta, itsenäisesti todennetusta, edelleen jäljentämättömästä, digitaalista aikakautta edeltävästä, vuoden 1981 valokuvasta WCUFO:sta.
Yksi 63:sta Billy Meierin ottamasta, itsenäisesti todennetusta, edelleen jäljentämättömästä, digitaalista aikakautta edeltävästä, vuoden 1981 valokuvasta WCUFO:sta.
Yksityiskohta yllä olevasta WCUFO-kuvasta Meierin kodin edessä.
Yksityiskohta yllä olevasta WCUFO-kuvasta Meierin kodin edessä.

Huolimatta Billy Meierin riippumattomasti todennettujen todisteiden runsaudesta, mukaan lukien sadat häkellyttävän selkeät, vielä toistamattomat – ennen digitaalista aikakautta — UFO-valokuvat, -filmit ja -videot jne., valehallituksen valekomiteat, UFO-harhaoppineet tai voittoa tavoittelevat, kirjoja kirjoittavat Harvardin tohtorikoulutuksen suorittaneet eivät ole reagoineet Meierin kontakteihin eivätkä tutkineet niitä, jottei huomio kiinnittyisi Meierin kontakteihin ja poistuisi pois todisteiden vailla olevilta, liioittelevilta väitteiltä.

Syy kaikelle

Kaikkien, joita hallituksen ”katsokaa tänne Billy Meierin sijasta” -temppu ei huijaa, pitäisi kysyä itseltään:

“Jos Billy Meierin UFO-kontaktit ovat todellisia, mikä on niiden… SYY?”

Niille, jotka tarkastelevat satoja täsmällisiä, virheettömiä ja tarkkoja ennusteita — ja niitä, jotka nyt lakkaamatta ja pysäyttämättömästi täyttyvät — vastaus tulee varsin selväksi:

Auttaa meitä varmistamaan hyvin uhanalainen tuleva selviytymisemme.

Plejadit kuitenkin ilmoittivat hiljattain, että heidän vuosituhansia kestäneet ponnistelunsa olivat… epäonnistuneet, koska Maan ihmiset etsivät aina jotakuta muuta pelastamaan heidät, sotivat jatkuvasti toisiaan ja itseään vastaan, olivat haluttomia ottamaan vastuuta omasta elämästään ja planeetan hyvinvoinnista ja olivat haluttomia ja kykenemättömiä ajattelemaan loogisesti.

Tulossa pian:

Miksi SINUA tulisi kiinnostaa nämä JO TOTEUTUNEET ennusteet

*Kenneth Smith:

Kongressin edustajainhuoneen valvontakomitean UFO-kuulustelusta, johon osallistuivat kongressiedustaja Nancy Mace ja entinen Yhdysvaltain tiedustelupalvelun agentti David Grusch, liittyen löydettyihin UFOihin ja avaruusolentojen ruumiisiin….

David Grusch, entinen Yhdysvaltain tiedustelupalvelun byrokraatti ja entinen ilmavoimien majuri, on ilmeinen tietovuotaja, joka todisti edustajainhuoneen valvonta- ja vastuuvelvollisuusalivaliokunnalle UAP-ohjelmista. Jos Grusch aikoo siis puhua kongressiedustaja Nancy Macelle SCIF-tiloissa (Sensitive Compartmented Information Facility) tiedoista, joista hän ei voi puhua alivaliokunnalle, tämä koskee vain harvoja valittuja henkilöitä. Tieto on kuitenkin edelleen salassa yleisöltä.

Eräs Yhdysvaltain hallituksen tietty osasto tietää tarkalleen, mitä pudonneista ufoista on saatu talteen mitä tulee elämänmuotoihin tai ei-elämänmuotoihin. Jos Grusch olisi sanonut, että avaruusolennot siirrettiin pois ufojen putoamispaikalta, kissa olisi nostettu pöydälle. Samoin jos hän olisi sanonut, että androidit siirrettiin pois putoamispaikoilta, kissa olisi myös pöydällä.

Koko lähtökohtana on pelotella yleisöä ja pitää heidät samalla pimennossa. Siksi Grusch käytti sanaa biologics, joka teknisesti ottaen voisi tarkoittaa mitä tahansa, mutta itse asiassa jonkinlaista elämänmuotoa, mutta hän sanoi ”ei-ihminen”. Androidi on ei-ihminen.

Mielestäni ja kokemukseni perusteella David Grusch ei ole ilmiantaja, vaan IA (Individual augmentee) -operaattori. Hän vaikuttaa olevan hyvin harjoitellut taktikko, joka syöttää edustajainhuoneen valvontakomitealle sopivaa sontaa syvävaltiolta. Jos hän on ilmiantaja, miksi kaikki tämä salailu?

Yhdysvaltain hallitus ja ”UFO-kuulemiset” jatkavat valheellista ET-hyökkäystarinaa puristaakseen veronmaksajilta lisää rahaa lisäaseisiin ja jatkuviin loputtomiin sotiin.

Kongressiedustaja Nancy Mace ei ole kovin hyvä ristikuulustelija, hän käytti silkkihanskoja:

MACE: Selvä, enkä voi kysyä, milloin luulet tämän tapahtuneen. Jos uskotte, että meillä on pudonnut alus, kuten aiemmin todettiin, onko meillä tämän aluksen lentäjien ruumiit?

MACE: Selvä. Okei. Ja voit ehkä vastata viimeiseen kysymykseeni tai sitten ei, ja ehkä pääsemme turvalliseen tilaan seuraavassa.

Hän vastaa periaatteessa kysymyksiin Gruschin puolesta.

Kenneth Smith: Entinen varatoimitusjohtaja, Orbital Sciences Corp. (nykyisin Northrop Grumman Space Systems).

Tehtäviin kuului valtakunnallisen fyysisen turvallisuuden ja tutkimusten hallinta (huippusalainen turvaluokitus), kriittisen infrastruktuurin rakentamisen hallinta valtakunnallisesti, yli 150 työntekijän, urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden henkilökohtainen hallinta 10 eri LSG:n (Launch Systems Group) toimipisteessä, mukaan lukien Redstone Arsenal -rakettien kehitys- ja kokoonpanolaitoksen hallinta, Alabama.

Siihen kuuluivat myös rakettien laukaisupaikat Vandenbergin avaruusjoukkojen tukikohdassa Kaliforniassa, Poker Flat Research Range -alueella Alaskassa, White Sands Missile Range -alueella Uudessa Meksikossa ja Wallops Islandin laukaisupaikalla Virginiassa.

Vuosibudjetti 15 000 000 – 20 000 000 dollaria.

Kirjoittajasta

Michael Horn on yli 44 vuoden kokemus tutkijana, ja hän aloitti vuonna 1979 Billy Meierin UFO-kontakteiksi kutsuttujen tapausten tutkimisen ja selvittämisen.

25 vuoden tutkimustyön jälkeen, mukaan lukien paikan päällä tehdyt tutkimukset, Michael Hornista tuli Billy Meierin kontaktien Pohjois-Amerikan median edustaja, jotta hän voisi jakaa Billy Meierin hälyttäviä ennustuksia, jotka ovat osoittautuneet todeksi vuosikymmenien ajan, ja auttaa levittämään ei-uskonnollista, uskomuksista vapaata luomisenergiaa koskevaa opetusta, jota on julkaistu lukuisissa ilmaisissa artikkeleissa sekä Billy Meierin lukuisissa kirjoissa, jotka kaikki ovat saatavilla theyflyblog.com-sivustolla.

 

Artikkelin julkaissut theflyblog.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.