Tämän UFO-videon ei pitänyt tulla julki

Amerikkalainen DHS:n lentämä valvontalentokone kuvasi optisella järjestelmällään (FLIR) arviolta 21 aikaan marraskuun 23. päivä 2019 omituisen näköisen ”kumiankan” muotoisen UFOn, joka lensi arviolta 150-300 km/h nopeudella, lähellä USA:n ja Meksikon välistä rajaa.

Niinkutsuttua ”kumiankka-UFOa” voidaan verrata tuntemattomaan esineeseen, jonka DHS:n FLIR-järjestelmä kuvasi lentävän Puerto Ricon yllä huhtikuun 25. päivä 2013.

Tämä UFOn kaltainen kohde myös liikkui pinnan yllä 200 kilometrin tuntinopeudella ennen sen syöksymistä mereen, jossa se hajosi kahdeksi kappaleeksi, jotka sitten liikkuivat vedenpinnan lähellä sen ylä- ja alapuolella.

Koska mikään tunnettu lentokone tai drone ei kykene UFOn suorittamiin manöveereihin, me joudumme toteamaan, että tunnistamattomat lentävät esineet ovat tuntematonta teknologiaa.

On kyseenalaista olivatko nämä esineet Maan ulkopuolelta, se on mahdollista että esineet ovat armeijan kehittämiä ja osa salaista projektia.

Molemmat UFOt olivat tarkoituksella kuvattu filmille, mutta se antaa meille väläyksen näiden mahdollisesti ihmisten tekemien esineiden kyvyistä. Esineen merisyöksy voi tarkoittaa, että lähellä on vedenalainen tukikohta, jota laivasto/armeija kontrolloi.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.