Tuntematon esine litosfäärissä lähettää signaalia

Joulukuun 18. päivänä 2016 havaittiin maapallon pinnalla olevilla sensoreilla omituuinen ilmiö, joka emittoitui litosfääristä. Jatkuva energialähde ei viittaisi maanjäristyksestä aiheutuvaan energiaan.

Kuva: Omituinen punainen pulssi jonka kansainvälisen avaruusaseman kamerat tallensivat joulukuun 14. päivänä 2016. Katso allaoleva video.

On ehdotettu että skalaarimalli on muuttamassa ajan tiheyttä jolla ”signaali”, joka aiheuttaa konfliktin maapallolla, välitetään. Maapallon virtaverkon on muututtava indusoidakseen toisenlainen koodi.

Olemassa olevaa virtaverkkoa kutsutaan ”VERKOKSI” joka indusoi ”vieraan signaalin” modifioiduista Birkelandin virroista, jotka siirtävät ulottuvuuksien välistä gluoniplasmaa syklisessä muodossa joka toistaa ihmiskunnan historian, ihmistietoisuuden ja havaintojen kausaalitasolla. Tämä on nivoutunut eetteripyörteisiin, jotka kantautuvat karkeammassa plasmassa ja elektromagneettisissa maavirroissa.

Pitäen mielessä että planeetan ilmakehällä voi tapahtua merkittäviä muutoksia riippuen siitä mitä galaksissamme tapahtuu, on paljon mahdollista että nämä muutokset maapallolla liittyvät jonkinlaiseen meteorin tai muun ilmakehällä sijaitsevan omituisen esineen energeettiseen toimintaan.

Vaikka on ehdotettu että omituiset värähtelyt maapallolla liittyvät jonkinlaiseen kiertoradalla olevaan esineeseen, emme voi olla sulkematta pois sitä että omituiset tapahtumat tulevat HAARPin tapaisesta järejstelmästä tai muusta teknologiasta.

Mikäli asia olisi näin, voimme vain ihmetellä ovatko globalistit näiden ilmiöiden takana. Onko heidän suunnitelmissaan maanjäristys jolla saada aikaan poikkeustila?

Toinen syy huolestua: Yellowstonen maasensori villliintyi noin samoihin aikoihin kuin toinen maasensori havaitsi omituisen signaalin.

Ei ole tiedossa sensuroidaanko Yellowstonen tietoja, mutta Cat Martinin videolla näkyy jonkinlainen maanjäristys tai sen aiheuttamaa värähtelyä. (Katso Catin video).

Olipa kyseessä sitten tuntematon avaruusesine tai globalistien juoni, jotain on kuitenkin tapahtumassa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.