UFO-havainto lentokoneen ikkunasta Thaimaassa

Havaintopäivämäärä: elokuu 20, 2018
Havaintopaikka: Meren yllä lähellä Thaimaata.

Tätä videota katsellessani huomasin UFOn olevan neliskulmainen. Tummensin kuvakaappausta jotta se näkyisi paremmin. UFO ohitti nopeasti, ja se on näkyvillä vain muutaman sekunnin, mutta se riitti. Sen nopeus, sen muoto, sen liikekulma kaikki viittaavat siihen, että kyseessä on avaruusolentojen alus. Koska UFOt kykenevät matkaamaan myöd veden alla, tämä alus mahdollisesti on tullut vedenalaisesta tukikohdasta läheltä. Vesi peittää 75% Maapallon pinta-alasta ja ihmiset eivät paljoa veden alla vietä aikaa. UFO-liikenne sinnepäin on varmasti suurta.

Tiesitkö, että Christopher Columbus näki UFOn? Partioidessaan Santa Marian kannella noin kymmeneltä illalla lokakuun 11. päivänä 1492, Columbus luuli nähneensä ”valon pilkistävän kaukana”. Hän pian huusi paikalle Pedro Gutierrezin, ”herrasmiehen kuninkaan kammarista”, joka myös näki valon. Pian valo katosi, mutta ilmestyi uudestaan monta kertaa illan aikana, joka kerta tanssien ylösalas ”yhtäkkisissä ja ohimenevissä kimalteissa”. Valo, joka näkyi ensi kerran neljä tuntia ennen kuin näkyi maata, ei koskaan saanut selitystä osakseen.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Tämä video kuvattiin kasuaalisti lennolla takaisin Thaimaasta, ja kuvamateriaalin läpikäynnin jälkeen havaittiin tämä pallo. Video on autenttinen eikä sitä ole käsitelty.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.