UFO-havainto Liman lentokentällä

Havaintopäivämäärä: helmikuu 27, 2019
Havaintopaikka: Lima, Peru lentokenttä
Liman lentokentällä Perussa tehtiin UFO-havainto. Vaikka lentokoneita nähdään jatkuvasti liikehtivän alueella, joku huomasi esineen leijailemassa kiitoradan päällä. Esine oli paikallaan tunnin ennen katoamista, ja lennot viivästyivät. Ilmeisesti avaruusolennot olettavat, että UFOt lentokentän yllä otettaisiin paremmin vastaan kuin kodin yläpuolella. Miksi? Lentävät esineet ovat yleinen näky lentokentillä, mikä tekee myös UFO-havainnosta rennomman ja vähemmän yllättävän.

Scott C. Waring

Videolla kerrotaan:

Perun median mukaan helmikuun 27. päivänä 2019 kaksi UFOa havaittiin Jorge Chávezin kansainvälisellä lentokentällä kello 0630 UTC ja ne pysyivät tunnin ajan Liman taivaalla lennonjohtotornin virallisen tiedon mukaan. Perun ilmailulaitoksen (Corpac) henkilöstö havaitsi UFOt lentokentän yllä ja jopa videoivat ja valokuvasivat ne. Corpac antoi virallisen raportin, ja on ensimmäinen kerta kun Corpac julkistaa yksityiskohtaisen raportin UFOista kansainvälisellä lentokentällä. Raportin mukaan silminnäkijät raportoivat nähneensä kaksi UFOa lentokentän yllä.

Perun MUFONin artikkeli:

http://mufonperu.org/2019/02/ovnis-son-reportados-en-informe-oficial-del-aeropuerto-jorge-chavez-de-peru/

Lisäksi he kertovat miten kappaleet pysyivät arviolta noin tunnin ajan lentokentän yllä. Tapaus sattui keskiviikkona helmikuun 27. päivä 2019. Lennonjohtotornin työntekijät sanoivat, että UFOt pysyivät kiitoradan numero 33 yllä. Eräs kappaleista ilmaantui hetkeä myöhemmin tutkaan, mutta sen jälkeen molemmat katosivat näkyvistä. Kuvassa näkyy Corpacin raportti, jonka on allekirjoittanut teknikko José Zarabia Salas, joka on vahvistanut havainneensa UFOn.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.