UFO jouluaattona Etelä-Carolinassa

Havaintopäivämäärä: joulukuu 24, 2018
Havaintopaikka: Kiawah, South Carolina, USA
Uutislähde: https://www.counton2.com/news/local-news/kiawah-resident-records-what-appears-to-be-ufo-in-the-night-sky/1677345289

Tällä UFOlla tuntuu olevan neliömuoto sen keskuksessa. Uskon, että pyöreä muoto ei ole sen todellinen muoto, vaan se on itse asiassa pienempi. Johtuen aluksen kirkkaista, sykkivistä valoista. kamera saa sen näyttämään orbilta. UFO itse näyttää olenan neliön muotoinen orbin keskellä. Tämä kappale tuntuu liian suurelta ollakseen drone, mahdollisesti se on erittäin suuri. Olisipa meillä kuva alueesta päivällä jotta voisimme sovittaa sen mittakaavaan.

Scott C. Waring

Uutiset kirjoittavat:

Debra Thomson, joka asuu veden äärellä lähellä golf-kenttää, astui ulos sammuttaakseen ulkona olevan joulukuusensa, kun hän katsoi ylös ja näki valoisan kappaleen taivaalla. ”Ei ole erikoista nähdä omituisia asioita taivaalla”, hän sanoo. Mutta tämä tuntui erilaiselta.

”Hetken ajan luulin sen olevan Venus, mutta se oli liian suuri ja liian väärässä kohtaa taivasta”. Hän sanoo sen sijainneen luoteistaivaalla, liikkuen varsin nopeasti, joskus pysähtyen kuin tarkkaillakseen.  ” Se liikkui suuntaani ja tuntui olevan älykkäässä ohjauksessa. Minusta tuntui siltä kuin se tiesi että kuvaan sitä. En usko sen olevan mikään lasten lelu, tiedän että se ei ole lentokone”, hän sanoo videolla. Itse asiassa, Thompson soitti jopa lentokentälle varmistaakseen tiesivätkö he mitään tästä alueesta. He sanoivat etteivät he nähneet mitään tutkassa. Hän kuvasi kappaletta erittäin kirkkaaksi, punaisen väriseksi hienoisella oranssilla.

”Se tuntuu pienenevän”, hän sanoo, ehkäpä koska se liikku kauemmas taivaalla. ”Se liikkui ympäriinsä ja katosi, sitten ilmaantui takaisin saman kokoisena muutaman minuutin päästä. Paljaalle silmälle se oli paljon kirkkaampi”. Hän havaitsi kappaleen noin puoli kymmenen aikaan illalla. Taivas oli kirkas — ei tuulta, ei pilviä — ja ilta oli erittäin hiljainen. Videolla ainoa asia ikä kuuluu on Thompsonin kiinnostunut kommentointi hänen tarkkaillessaan kappaletta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.