UFO-laivue Sacramenton yllä

Havaintopäivämäärä: syyskuun 30. 2022
Havaintopaikka: Sacramento, Kalifornia, USA

Tämä silminnäkijä ajoi moottoritietä, kun hän huomasi kolme UFOa, jotka jakautuivat neljäksi ja lensivät moottoritien vierellä arviolta parinkymmenen minuutin ajan. Kuski halusi pysäyttää, mutta sanoi sitten, että ei ole mitään sopivaa paikkaa mihin pysäyttää tienlaitaan. Kalifornia ja avaruusolennot…. me tiedämme niiden olleen siellä.

This eyewitness was driving along the freeway when then noticed three UFOs which broke into four and flew along side the freeway for about 20 minutes. The driver wanted to stop, but said there was no place safe to pull alongside. California and aliens…we all knew they lived there.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Lokakuun 30. päivänä 2022 kello 22.10 Sacramentossa, Kaliforniassa, ajoin kesäsäässä kohti moottoritietä. Ensimmäinen niistä suuntasi moottoritien suuntaan, sitten leijaili hetken ajan ja matkasi itään. Koko havainto kesti yhteensä noin 3 tai 4 minuuttia. Videota kuvattiin puolivälistä lähtien. En voinut pysähtyä ruuhkaiselle moottoritielle. Äänet eivät kuulu, koska ajoin autoa ja tuuli ulvoi. Havainto oli hullu.

Arviolta 20 minuuttia sitten, kello 22.10, aluksi näkyi kaksi valoa, sopivasti toisistaan etäällä. Ne olivat tavallaan limittäin, toinen toisen alla. Ne näyttivät kääntyilevän ja kolmas valo ”ilmestyi”. Ajoin noin 5 sekuntia ja sitten tajusin, että minunhan pitäisi kuvata tätä… joten video ei ole täydellinen. Sitten kolmas valo tuli näkyviin, sitten neljäs. Olisinpa pysähtynyt tienposkeen. Käännyin seuraavasta liittymästä, mutta menetin näköyhteyden valoihin. Hullua miten ne vain tulivat näkyviin. Olin tiellä numero 80, ”pengertiellä” jossa on riisipeltoja, ajoin Sacramentosta itään. Se oli hullua.

Ensimmäisessä videossa on ruudulta nauhoitus alkuperäisestä videosta. Toinen video on alkuperäinen video, valitettavasti koska takanani oli autoja, niiden valot näkyvät peilistä.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.