Mennä sinne, minne kukaan muu ihminen ei ole ennen mennyt

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Meitä viehättää ihmiskunnan kyky mennä sinne minne muut ihmismuodossa Maapallolla eivät koskaan ole ennen menneet. Me olemme nähneet sen tapahtuvan monia kertoja evolutionaarisessa historiassanne, ja me huomaamme, että ne jotka niinkutsutusti rikkovat muotin tekevät niin, koska he tuntevat kutinan tehdä niin. Ja metiedämme, että ne teistä jotka lukevat näitä viestejä, että teillä on tuo kutina. Me teidämme, että te tunnette olevanne valmiita siirtymään ihmiskunnan nykytilan tuolle puolen, ja me haluamme teidän tunnustavan, että tuon kutinan ei ole pakko olla epämukavaa. Se voi tuntua kuin kutsulta; se voi tuntua lämpimältä, rakastavalta tunteelta, joka kutsuu kohti jotain tiettyä projektia.

Ehkäpä inspiroidutte jostain mitä joku toinen teille sanoo, ja se on teidän kutinanne. Tai ehkäpä tunnette, että hyppy tutemattomaan liittyy työhönne, uraanne, tai uuden yrityksen perustamiseen. Ja joskus huomaatte, että kutsumuksenne liittyy johonkin joka päällepäin ei tunnu tärkeältä, niinkuin vaikka tanssimiseen.

Katsokaas, kaikki merkkaa; jokaikinen hetki on mahdollisuus olla enemmän oma itsenne, ja ne teistä jotka käytätte hyväksi näitä hetkiä olette vaikuttamassa Maan asioihin eniten. Kaikkein tärkeimpänä, kuitenkin, te annatte itsellenne mahdollisuuden olla enemmän sitä mitä te olette Alkulähteen Energiaolentoina. Usein me kuulemme teidän ilmaisevan tuota kutinaa monilla eri tavoilla, mukaanlukien halu olla jossain muualla. Me tiedämme, että muut paikat galaksissa tuntuvat houkuttelevammilta kuin Äiti Maa tänä aikana. Ja kyllä, elämä on helpompaa toisissa paikoissa galaksissa ja universumissa, mutta te ette halunneet helppoa matkaa tässä elämässä… ette ainakaan alkuvaiheessa.

Kun tunnustatte, että teillä on kyky tehdä jotain mikä tuntuu ylitsepääsemättömältä haasteelta ja muuttaa se hauskanpidoksi, iloiseksi kokemukseksi, silloin tiedätte että olette saavuttaneet mestaruuden. Kun otatte jonkin mikä tuntuu teille vaikealta ja muutatte sen joksikin mikä on helppoa, silloin tiedätte nousseenne sen tietoisuuden tason yläpuolelle, jota joskus piditte niin mukavana. Me tiedämme, että te olette valmiita kvanttihyppyihin, jotka ovat teille kaikille mahdollisia, ja me tiedämme, että teillä ei ole koskaan aiemmin ollut parempaa aikaa tehdä niin kuin nyt. Me myös luotamme, että mikä se sitten onkin mikä kutsumuksenne on, tuo kutsumus muuttuu kovaäänisemmäksi. Se ottaa haltuunsa, ja teistä tuntuu siltä että teidän pitää päästää irti ja antaa itsenne olla se mikä olette oikeasti, ilman kaikkia esteitä joita olette asettaneet todellisen itsenne ympärillenne tässä elämässä.

Ja teidän ei ole pakko eritellä niitä jokaista ja poimia ja tuhota niitä. Kun sitoudutte olemaan se itsenne joka todella olette, silloin kaikki esteet sulavat pois. Kaikki esteet yhtäkkiä muuttuvat avuiksi. Te muutatte kaiken muuttamalla yhden asian, ja tuo yksi asia on kutsumuksenne juuri nyt, jokin mitä ette voi enää kiistää sisällänne. Olette tulleet tähän pisteeseen, jossa teidän nyt tulee tehdä se mikä teidän pitää, tulee sanoa se mikä pitää, tulee muuttua siksi miksi teidän pitää tulla. Teillä on edelleen vapaa tahto, tottakai, mutta me näemme teidän harjoittavan vapaata tahtoanne kaikkein positiivisimmalla mahdollisella tavalla, tästä hetkestä eteenpäin, tässä elämässä Maapallolla. Me tiedämme sen; me tunnemme sen, ja me todistamme sitä joka päivä niillä teistä Maapallolla, jotka ovat valmiita tuohon hyppyyn tuntemattomaan ja menemään pidemmälle minne yksikään toinen ihminen ei ole koskaan mennyt aiemmin.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.