UFO laskeutuneena maahan Kansasin pikkukaupungissa

Havaintopäivämäärä: helmikuun 2, 2017
Havaintopaikka: Pittsburg, Kansas, USA
Lähde: MUFON #82017

Tässä on mielenkiintoinen raportti joka myös tuntuu liittyvän jollain tavalla UFOon jota kuskattiin trailerilla keskellä yötä kohti Area 51:a.

Tämä henkilö näki kuljetettavan jalustalla olevaa levyä. Voi olla mahdollista että tämän levyn on noutanut USA:n ilmavoimat ja että se on viety salaiseen ilmatukikohtaan. Surullista kyllä meillä ei ole parempia kuvia levystä. Uskon kuvien ottajan olleen hämillään tai pelännyt tilannetta. Kuvat ovat Pittsburgiin johtavalla tiellä Kansasissa viime viikolta, ja ne näyttävät kovin samanlaisilta kuin UFO jota kuljetettiin trailerissa. Katso tästä aiempi raportti.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Helmikuun 2. päivänä 2017 olin matkalla itään valtatie 400:aa Kansasin Pittsburgssa. Kun käännyin nurkan taakse, huomasin vasemmallani samaan suuntaan parkkeeratun semin perässä vedettävän UFOn näköisen levyn. Parkkeeratun semin vasemmalla puolella oli partioauto suuntana kohti valtatie 400. Esineen toisella puolella maassa oli oransseja kartioita aivan kuin rakennustyömaalla. Käännyin sitten ympäri ja jatkoin kohti länttä jotta saisin paremman kuvan siitä mitä juuri katselin ja varmistaakseni näinkö oikein. Se vaikutti täydellisen levynmuotoiselta ja olevan niin iso että sen reunat ulottuivat yli kärryn. Sitten käännyin jälleen ympäri kohti itää, mutta tällä kertaa otin kuvia. Tämä oli päivällä noin puoli kahdentoista aikaan keskistä aikaa.

Sitten menin töihin yrittäen prosessoida sitä mitä olin juuri nähnyt. Noin kello kymmenen aikaan tulin takaisin samaa reittiä katsoakseni oliko esine vielä siellä. Se oli, mutta nyt oli pimeä ja semin valot olivat päällä niinkuin he olisivat olleet lähdössä. Lisäksi paikalla oli kaksi partiopoliisia ja kirkkaita valoja vilkkui esineen oikealla puolella. Jollekin joka ei ole nähnyt tätä päiväsaikaan se ei ole näkyvillä myöskään illalla, sillä valo oli niin kirkas että oli mahdotonta nähdä esine, aivan kuin he olisivat piilotelleet jotain. Aloin tutkia mitä olin nähnyt ja tapauksesta oli vain kaksi raporttia.

Ensimmäinen raportti on ilmesesti video vuoden takaa. Koska aiheesta oli vain yksi raportti, he sanoivat että kyseessä on huijaus. Se ei ollut. Siksi lähetän tämän. Haluaisin tietää lisää tapauksesta jos muita raportteja on tehty. Liitteenä on neljä kuvaa jotka on otettu itäsuuntaan. Kaikki kuvat on lähetetty sellaisinaan. Sinun tarvitsee zoomata nähdäksesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.