10-metristä UFOa roudataan telineen päällä Missourissa

Havaintopäivämäärä: helmikuu 2017
Havaintopaikka: Keski-Missouri, USA
Lähde 1: http://www.nuforc.org/webreports/132/S132436.html
Lähde 2: https://www.youtube.com/user/unitedlove77/videos

Tästä aluksesta, jota hinataan trailerissa, on olemassa kaksi raporttia. Yhdessä on mukana myös video, ja se on mahdollisesti matkalla Area 51:lle. Kuten voit nähdä, tämä on uusi video levystä jota sotilashenkilökunta siirtää poliisisaattueessa. Levy on massiivinen, noin 10 metriä läpimitaltaan ja se seisoo kolmella jalalla. Nämä raportit tukevat toisiaan ja ovat todistusaineistoa tapahtuneesta.

Jotkut ihmiset kysyvät, jos kyseessä on kerran UFO, miksei se lennä ja minne sen täytyy mennä? Koska jos se olisi juuri hetki sitten saatu avaruusolennoilta, kuten menneisyydessä, ottaa paljon aikaa ja energaa lentää tällaisella jotta aluksesta saa ohjat.

Lisäksi ilmavoimilla ei ole UFO-pilotteja pyörittelemässä peukalojaan turhan päiten. Viimeinen asia mitä USA:n ilmavoimat haluaa on että UFO törmää keskelle jotain kaupunkia koska pilotti kuvitteli osaavansa lentää sitä.

Jos kyseessä ei ole UFO, miksi he sitten piilottelevat sitä kuskaamalla keskellä yötä?

Scott C. Waring

Raportti kuuluu:
Tapahtui: 2/1/2017 22:15
Raportoitu: 2/2/2017 9:20:57 PM 21:20
Postattu: 2/3/2017
Sijainti: Fort Leonard Wood, MO
Muoto: Levy
Kesto: 1minuutti

Ajoin pohjoiseen 15 mailia Fort Leonardin metsiköstä tiellä I-44 tasan varttia yli kymmenen illalla. Näin letkan poliisiautoja tasavälein noin mailin pituudella eikä vastaan tullut etelään menevää liikennettä. Havaitsin lisää poliisiautoja joilla valot pitivät liikennettä aisoissa, jälleen noin mailin etäisyydellä. Semi-perävaunullinen rekka oli keskellä. Semin lähestyessä en uskonut silmiäni mitä se kuljetti, lautasen muotoista esinettä.

Ohitin sen noin 30 metrin etäisyydeltä kulkiessani vastakkaiseen suuntaan. Semi liikkui kohtuullisella nopeudella. Alue oli jonkin verran valaistu ja 5-metrinen Penske-rekkani istuin oli korkealla joten minulla oli hyvä näkyvyys. Se oli tylsän metallisen harmaa, paksut lyhyet jalat pitivät sitä pystyssä kuin aidan seipäät. Se täytti koko perävaunun. Se tuli reunoista yli. Siinä ei ollut ikkunoita tai ohjaamoa tai merkintöjä. Leveä keskiosa. Noin 50 prosenttia oli runkoa ja 50 prosenttia siipienkaltaista osaa tai lautasen muotoisia reunoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.