UFO piilossa pilvessä Taiwanin vuorella

Havaintopäivämäärä: toukokuun 3. 2020 (Huom: Taiwan on 12-16 tuntia USA:ta edellä). Havaintopaikka: Taichung, Taiwan Uutislähde: https://tw.mobi.yahoo.com/news/全台天氣熱翻-台東南橫山區高掛5朵飛碟雲-045220256.html

Me kaikki tiedämme, että UFOt voivat tuottaa pilviä, me olemme nähneet laivaston UFO-videot joissa UFO nähtiin kiitävän ulos pilvestä siinä toivossa, että perässä ollut Chilen laivaston lentokone olisi jäänyt jälkeen. No, tässä mennään taas, mutta tällä kertaa UFO on Taiwanissa. UFO-pilvet näkyvät usein sellaisten vuorten yllä, joilla on avaruusolentojen tukikohtia. Vieläkin useammin niitä nähdään merellä, kun ne tulevat pois ja menevät mereen. Katso allaoleva video nähdäksesi kun UFO tuottaa pilven, savua tai vanan jälkeensä. Tämä nähdään Chilen laivaston julkaisemalta videolta. Chilen laivaston video tarkoittaa, että UFOt voivat saada aikaan pilviä, ja että avaruusolentojen pilotit yrittävät jallittaa ihmisiä…. joskus epäonnistuen.

Scott C. Waring – Taiwan

Taiwanin uutiset kirjoittavat:

Hra Lu sanoo, että hän oli siivoamassa maatilaansa aamulla. Noin 9 aikaan aamulla hän lepäsi hetken ja katsoi taivaalle. Hän vahingossa näki viisi UFO-pilveä, jotka leijailivat taivaalla Nanheng-vuoren suunnalla, ja nopeasti hän otti esiin puhelimensa ja sai kuvan tästä hienosta näystä.

Alla on Chilen laivaston tallentama UFO infrapunakuvassa… TUOTTAMASSA PILVIÄ.

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.