Isänmaallinen UFO ennusti Carterin presidenttiyden

Havaintopäivämäärä: tammikuun 6. 1969

Havaintopaikka: Leary, Georgia, USA

Tämä UFO-havainto on todiste siitä, että näillä avaruusolennoilla on tietoa tulevaisuudesta ja mahdollisesti kykenevät aikamatkailuun.

Tässä amerikkalaisen presidentin Jimmy Carterin haastattelussa hän mainitsee jotain, jota en ole koskaan kuullut hänen sanovan havainnosta. Hän sanoi, että hän näki UFOn väläyttävän valoja… punaista, valkoista ja sinistä. Amerikan lipun värit. Aivan niin juuri, UFO ei ainoastaan tiennyt kuka Jimmy Carter oli tuohon aikaan, avaruusolennot tiesivät myös kuka Jimmy Carter tulee olemaan 8 vuoden päästä. He yrittivät tervehtiä tulevaa Amerikan presidenttiä väläyttelemällä hänelle Amerikan lipun värejä… kymmenen minuutin ajan. Näyttää siltä kuin Jimmyä olisi siunattu avaruusolentojen vierailulla. He pyörivät paikalla tarpeeksi pitkään näyttääkseen Jimmylle että avaruusolennot ja UFOt ovat todellisia. Mutta en usko, että kukaan on ennen kytkenyt UFOn vilkkuvia värejä Amerikan lippuun aiemmin. Mietin oliko presidentti Carter koskaan miettinyt sitä. Katso allaoleva video ja kuuntele hänen kuvaavan värit 33 sekunnin kohdalla. Mietin mitä muuta avaruusolennot tekivät auttaakseen Jimmyä? Manipuloivatko he hänen mieltään millään tavalla? Yrittivätkö ne taivutella häntä paljastamaan totuuden avaruusolennoista maailmalle?

Jos UFO pysäytti noin 500-1000 metrin päähän Jimmystä kuten hän kertoo, jotta he silloin olisivat tienneet kuka Jimmy oli, heillä on ollut pakko olla jotain telepatiaa, kaukokatselu tai tapa lukea ihmisten mieltä etäältä määrittääkseen sen kuka siellä seisoi. Vaikka hän vähätteli havaintoa kansallisessa televisiossa, jos luet alla yksityiskohtia, havaitset että havainto teki mieheen lähtemättömän vaikutuksen ja että hän todellakin uskoi sen olevan avaruusolentojen alus.

Scott C. Waring

Raportti Jimmy Carterin havainnoista

Carterin UFO-havainto alkoi pian sen jälkeen kun aurinko oli laskenut tyynenä iltana. Jimmy Carter seisoi Lion’s Clubin ulkopuolella Learyssa, Georgiassa, odottaen tapaamisen alkua. Yhtäkkiä hän ja kymmenen muuta silminnäkijää havaitsivat punavihreän orbin säteilevän länsitaivaalla. Carter kuvasi kappaletta näin: ”se tuntui liikkuvan meitä kohti etäältä, pysähtyvän, liikkuvan osittain pois, palaavan, sitten poistuvan. Sinertävä ensin, sitten punertava — valoa säteilvä, ei kiinteä.” Carter sanoo, että ”ajoittain se oli kirkas kuin Kuu, ja arviolta yhtä suuri kuin Kuu, ehkäpä hieman pienempi. Kappale säteili valoa, se ei ollut kiinteä.”

Atlanta Constitutionin haastattelussa Carter kuvasi tapauksen liikkuvan luonteen. Hän kuvasi havaintoa ”erittäin huomionarvoiseksi näyksi.” Tämä on tärkeä tapaus, koska monet skeptiset tutkijat ovat yrittäneet vähätellä havaintoa huuhaana. Mikään Carterin tapauksen kuvauksista ei ole tehnyt tapauksesta huuhaata. Jimmy Carterin äiti Lillian on myös myöntänyt, että Carter on ollut hämmästynyt siitä mitä hän näki. ”UFO teki suuren vaikutuksen Jimmyyn”, hän sanoi. ”Hän kertoi minulle havainnosta monta kertaa. Hän on aina ollut jalat maassa oleva järkevä poika, ja havainto hänelle oli yhtä varma kuin raha pankissa.”

Carter oli itse asiassa kuvannut UFO-havainnon monta kertaa sen tapahtumisen jälkeen. Joka kerta, mm. viimeisin kerta Emory Universityssa vuonna 1997, Carter on aina pitänyt tapauksen luonnetta huikeana. Hän ei myöskään ole koskaan pitänyt näkemäänsä luonnonilmiöksi luokiteltavana asiana. Carter arvioi, että kappale oli 300-1000 metrin päässä hänestä. Hän arvioi tapauksen kestäneen noin 10 minuuttia. Sitten kappale katosi. Carter oli niin vakuuttunut näkemästään, että hän tallensi näkemänsä nauhalle tuohon aikaan. https://www.youtube.com/watch?v=gzcimqQDrJk

Artikkelin julkaissut ET Data Base

2 vastausta artikkeliin ”Isänmaallinen UFO ennusti Carterin presidenttiyden”

  1. Enemmän kuin pelkkää puhetta kuitenkin. Kuvernöörikaudellaan Jimmy Carter teki ufohavainnon vuonna 1969 ja oli havainnostaan niin vakuuttunut, että täytti NICAP-järjestön pyynnöstä yksityskohtaisen ufotutkimuslomakkeen.

    Carter on itse kertonut kokemuksestaan myös (National Enquirer 8.6.1976):
    Olen vakuuttunut siitä ,että UFOja on olemassa, sillä olen nähnyt sellaisen… Se oli hyvin erkoislaatuinen ja tavallisuudesta poikkeava ilmiö, mutta noin 20 ihmistä näki myös sen… Se oli pahuksenmoinen kokemus. En ole koskaan ennen kokenut mitään vastaavaa. Esine oli suuri; se oli hyvin kirkas; sen väri vaihteli, ja se oli suurin piirtein kuun kokoinen. Me katselimme sitä kymmenisen minuuttia, mutta yksikään meistä ei pystynyt keksimään mikä se oli…

    On syytä ottaa huomioon, että Jimmy Carter on havaintojen tekijänä tavallista harjaantuneempi. Hän on koulutukseltaan tutkija (ydinfyysikko), ja laivastossa palvellessaan hän on saanut koulutusta suunnistamisessa tähtien mukaan.

    Olen myös itse nähnyt valopalloja kotini lähettyvillä ja uskon että Jimmy Carter puhui totta UFO havainnostaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.