UFO-rypäs Lissabonin taivaalla

Omituinen ilmiö Lissabonin taivaalla tuli silminnäkijän kuvaamaksi kun hän kuljeskeli Lissabonin Tejo-joen rannalla, lähellä Padrao dos Descobrimentos -monumenttia lokakuun 14. päivänä 2017. Yhtäkkiä hän huomasi taivaalla omituisen rykelmän valoja liikkumassa erittäin korkealla.

Silminnäkijä kertoo: Se oli selkeästi näkyvillä sillä ilta oli pimeä ja valosaastetta ei ollut joen penkalla jossa seisoin.

Ilmiö muistutti minua pilvimuodostelmasta tai valon heijastumisesta meren pinnasta, paitsi että taivaalla näkyvät tuntuivat liikkuvan tasaisesti ja hehkuvan ja välkkyvän. Ne olivat erittäin korkealla pilvien yllä (niin korkealla että en nähnyt reunoja) ja ne liikkuivat suoraa lentorataa pitkin, etelästä pohjoiseen, erittäin nopeasti. Siitä hetkestä kun näin ne joenpenkan oikealla puolella siihen saakka kun ne katosivat kaupungin kukkuloiden taakse vasemmalle meni noin 15 minuuttia, polkua joka olisi kulkenut yli Lissabonin lentokentän.

Toinen omituinen fakta: olen lentoharrastaja, tänä kesänä Portugalissa sekä Lissabonissa on ollut paljon turisteja ja olen seuraillut viimeisten 2 kuukauden ajan uskomattoman monen lentokoneen saapumista, jotka laskeutuvat suurina joukkoina lounaasta tulevaa lentorataa pitkin Tejo-joen yli, noin 5 minuutin välein.

Omituisten valojen katoamisen jälkeen näkökentästäni minua hämmästytti se, että kymmenet lähtevät lennot lähtivät Lissabonin kentältä, mutta ne eivät lähteneet normaalia pohjois-etelä -suuntaista akselia pitkin, vaan täysin vastakkaiseen suuntaan siitä minne omituiset valot olivat lentäneet, aivan kuin olisi ollut jokin syy vältellä valoja vastaan lentämistä.

Lennän myös useisiin kohteisiin ympäri maailman ja en koskaan ole nähnyt lentojeni lentävän taivaan poikki, lentojen täytyy aina tehdä jyrkkiä käännöksiä kohti kohteitansa niinkuin havaitsin eilen.

Ps: Kuvasin lyhyen videon puhelimellani, mistä näkyy valorypäs sekä muutama itsenäinen orbi niiden vierellä.

Lisäksi useat sivustakatselijat, suurin osa turisteja, olivat hämmentyneitä ja ottivat kuvia ja videoita puhelimillaan. Lisäksi otin yhteyttä portugalilaiseen UFO-järjestöön ja tällaiset havainnot ovat olleet kasvussa Lissabonin alueella, mutta myös Algarvessa.

MUFONin tapaus 87343.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.