UFO tai drone Baltimoren sillan onnettomuuden aikaan

kirjoittanut Lee Lewis

Korealainen uutiskanava kuvasi salaperäisen UFOn Baltimoren sillan onnettomuuden aikana.

Rahtialus, joka menetti sähkönsä vain minuutteja ennen törmäystä siltaan, sai viranomaiset sulkemaan nopeasti liikenneväylät.

Muistamme uhreja ja rukoilemme heidän puolesta.

Voit nähdä UFOn kohdassa 1:13 Korean Newsin YouTube-videolla. Tämän toi tietooni eräs yleisön jäsen, joka huomautti oudosta UFOsta. Se voisi olla drone, mutta jätän sen teidän päätettäväksenne, mitä luulette sen olevan. UFOt ovat olleet läsnä monissa historiallisissa tapahtumissa.

JTBC News YouTube-akanava, Ra Ki Ung.

Uutiskanavan kamera näki UFOn, mahdollisesti lennokin, korkeammalla, mikä lisäsi tilanteen omituisuutta. Mahdollisuudet ovat loputtomat, mutta merkit viittaavat siihen, että kyseessä on drone — kiehtova käänne jo ennestään dramaattisessa tapahtumassa.

Päivitys

9:13am Britannian aikaa, lähikuva Baltimoren sillan UFO orbista:

Close u look at the Baltimore Bridge UFO orb.

Silminnäkijän kertomus:

Sillan romahduspaikalla Baltimoressa, Yhdysvalloissa. Omituinen pyöreä lentokone kuvattuna. JTBC News lähettää uutisia Koreassa — Ra Ki Ung

Tällaisissa aktiivisissa katastrofitilanteissa luvaton lennättäminen voi aiheuttaa riskejä. Jos UFOa kuitenkin käytti virallinen uutiskanava tai pelastushenkilö, se tuo uuden ulottuvuuden tapahtumien kulkuun. UFO-kuvamateriaali herättää kysymyksiä ja uteliaisuutta, ja jättää epäilemättä katsojat ihmettelemään tunnistamattoman lentävän esineen todellista luonnetta.

Valkoista UFOa kuvaavan kameran korkea näköalapaikka tarkoittaa, että lentäminen on luultavasti sallittua sillan läheisyydessä, mikä vain lisää mysteeriä tämän odottamattoman havainnon ympärillä.

Rukoilemme kaikkien puolesta, jotka ovat osallisena tässä tragediasssa.

Vaikka UFOn alkuperä on edelleen mysteeri, Baltimoren sillan onnettomuuden aikana kuvattu materiaali on kiistatta kiehtova. Jos kyseessä on UFO, se on viimeinen asia, jonka odotimme näkevämme. UFOn odottamaton esiintyminen kuvamateriaalissa on herättänyt keskustelua ja teorioita, mikä tekee tapauksesta entistäkin mieleenpainuvamman ja kiehtovamman.

Kiitokset: JTBC News YouTube Channel, Ra Ki Ung, UFO Sightings Footage, UFO Madness, ufosfootage.

 

Artikkelin julkaissut ufosightingsfootage.uk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.