UFO Trowbridgessa

Elokuun 19. päivän iltana 2022 ryhmä silminnäkijöitä Trowbridgessa, Wiltshiressa, Englannissa, näkivät huikean ja epätavallisen näyn taivaalla. Ryhmä, joka oli nauttimassa illasta, raportoi nähneensä kirkkaan valkoisia ja punaisia vlaoja pyörimässä ja lisääntymässä taivaalla.

Silminnäkijäraportin mukaan valot aluksi olivat pieniä, mutta pian ne kirkastuivat ja jatkoivat pyörimistä ympäriinsä, ylös ja alas liikkumista, ja ne jättivät “kimaltelevan” vanan jälkeensä. Aluksi ryhmä luuli valojen olevan ilotulitus tai drone, mutta valot jatkuivat jakaantumista ja yhteenliittymistä, ja silloin he tajusivat etteivät ne voisi niitä olla.

Silminnäkijät kuvasivat havaintoa puhelimillaan, mutta raportoivat tapauksen kestäneen pidempään kuin mitä he kykenivät kuvaamaan. He kuvasivat valoja tunnistamattomiksi ilmailmiöiksi ja olivat hämmästyneitä näystä.

Tämä UFO-havainto on jätetty MUFONille jatkotutkimuksia varten. MUFON alan asiantuntijaorganisaationa todennäköisesti haastattelee silminnäkijöitä ja käy läpi todisteita yrittääkseen määrittää mitä he oikeasti näkivät Trowbridgen taivaalla.

Vaikka UFO-havainnot eivät olekaan epätavallisia, on aina kiinnostavaa kuulla silminnäkijöiltä ensikäden kertomus havainnosta. Tämä havainto Trowbridgessa on kiinnostava ja monet ihmiset pohtivat mitä he näkivät tuolloin taivaalla.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.