UFO ulkokamerassa Floridassa

Havaintopäivämäärä: 13. maaliskuuta 2021
Havaintopaikka: Orlando, Florida, USA
Katso tämä huikea video ja huomaat, että se on eläinkamera, joka kuvaa peuraa. Peura on laiduntamassa kameran edessä, kun metallinen levy yhtäkkiä ampaisee peuran ohi. Levy näyttää noin metrin kokoiselta ja tumma alue sen keskellä on ikkuna. Esine näyttää tarkkailevan peuraa kameran katsellessa molempia. Tämä on historiallinen video.
Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Tämä video on otettu kenttäkamerallani, joka on arviolta puolentoista metrin korkeudella. Peura ei ollut esineestä moksiskaan, minkä takia minä uskon että se ei pitänyt mitään ääntä sen kiitäessä kameran ohi.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”UFO ulkokamerassa Floridassa”

  1. Riistakameran infrapuna-liiketunnistin alueella videokuvaus yöllä voivat joskus olla paljastavan yllättäviä. Muukalaiset yöllä liikkuvat ympärillämme tunnistamattomilla aluksillaan ja joskus häkellyttävän lähellä riistakameraa. Jos tuossa riistakameran UFO videokuvassa olisi vielä ääni tallenne luonnosta kuuluvista äänistä ja aluksen suhaus kameran ohi, se olisi aivan täydellinen osuma. Kamera on sattumalta optimaalisella paikalla tallentamaan UFO ja peura, joka ei selvästikkään ollut tapahtumasta moksiskaan, ehkä ei kuullut tai huomannut alusta jäkälää syödessään.

    Joskus riistakameran videon avulla näet tarkasti alueella liikkuvat riistaeläimet sekä kutsumattomat vieraat ja joskus jopa UFOt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.