Kortti lokakuulle 2021: Hoivaamisen opettelu

Kuukauden kortti – lokakuu 2021

Kortti #81 | Zeta Reticuli (nykyinen, toinen aikakausi) | Hoivaamisen opettelu

Tämän kortin energia tulee Zeta Reticulin historiasta, josta te monet olette kuulleet. Zetat, laji joka kehitti omaa mentaalista tietoisuuttaan pitkälle, romutti tunnekehonsa, ja koki lajina massiivisen kriisin tämän epätasapainon johdosta. Laji lähes tuhosi itsensä myrkyillä, steriiliydellä ja emootioiden surkastumisella. Parantaakseen itsensä, juuri tuhoutumisen partaalla, he joutuivat luomaan yhteyden uudelleen tukahdutettuun tunnekehoon. Tämä oli pelottava ja haastava kokemus lajille, joka oli kokenut ylpeyttä mentaalisesta tarkkuudestaan ja joka piti tunnekehoa alempiarvoisena kuin mentaalista kehoa. Se oli nöyrtymisen matka heille, mutta mitä tärkein sellainen.

Eräs tämän matkan aspekti oli oppia hoivaamista. Tähän kuului ympärillä olijoiden hoivaaminen, kuten lasten ja yhteisön jäsenten. Se tarkoitti myös ympäristön tilan hoivaamisen oppimista (kuten planeetat), tapana muistaa se miten oma ympäristö on vain oman tietoisuuden jatke. Mutta ehkä kaikkein vaikein (ja samalla tärkein) oppiläksy heille oli opetella miten hoivata omaa itseä, koska se teko tarkoitti oman emotionaalisen kehon ottamista avosylin vastaan. Se oli pitkä tie, mutta ihmisten ja muiden lajien avulla he kykenivät parantamaan itsensä.

Samanlainen kokemus on käynnissä nyt Maapallolla. Vaikka ihmiset luonnostaan ovat emotionaalisempia kuin Zetat, tunnekehossa on paljon pelkoa. Tämä johtaa ihmisten sisäiseen konfliktiin, joka on ajautumassa räjähdyspisteeseen kollektiivitietoisuudessa. Teidänlaisella lajilla (sellainen joka pelkää sen omaa robustia tunnekehoaan), suhde mentaalikehoon vääristyy. Mitä se tarkoittaa? Pyrkimyksenä suojella tunnekehoa, mentaalinen keho ihmisillä voi muuttua oman itsen pahimmaksi viholliseksi. Sen sijaan että tunne-energian annettaisiin virrata vapaasti, mentaalinen keho voi aktivoida itsensä ja muuttua tunnekehon eräänlaiseksi suojelijaksi. Miltä tämä näyttää? Tämä prosessi tulee sen muotoisena, jossa taidokkaasti rakennetaan mentaalista järkeilyä (joskus erittäin vääristynyttä), jota projisoidaan ulkopuolelle todellisuuteen tapana välttää tuntemasta tai kokemasta todellisuuden selkeitä faktoja, jotka ovat kaikille ilmiselviä. Tunnekeho rakentaa illusionaarisen todellisuusparadigman ja alkaa uskoa siihen — kaikki sen vuoksi että vältettäisiin epämiellyttävät tai tuskalliset emootiot.

Mikä on ratkaisu tälle prosessille, joka vangitsee henkilön omaan vääristyneeseen uskomusjärjestelmäänsä? Vastaus on sama kuin tämän kortin teema, mutta sellaisen toteuttaminen ei ole aina välttämättä helppoa. Kun me viittaamme “hoivaamaan oppimisen” ideaan, mitä me tarkoitamme? Tunnekehon tukahduttaminen johtaa syvälliseen lohduttomuuden tilaan, kuin olisi aavikolla ilman vettä. Kuivuuden tunne vain pahenee kunnes henkilö tajuaa, että tarvitsee (vertauskuvauksellisesti) juoda vettä. Nesteytys, tai juominen, on symboli tunnekehon avaamiselle ja energian sisään- ja ulosvirtausten palauttamiselle. Sisällä pidettyjen ja tuskallisten tunteiden pitää antaa puhdistua, samalla kun annetaan rakkauden muilta ja universumilta todella absorboitua omaan itseen. Tämä purkaa illuusioparadigman, joka on omaksi suojaksi rakennettu.

Täten hoivaamaan oppiminen ei viittaa egon halujen hoivaamiseen, mikä vain jatkaisi vääristyneen paradigman vahvistamista, joka ympärille on rakennettu. Todellinen hoiva liittyy siihen että sallitaan oman itsen kokea todellisuus luonnollisella tavalla siten kuin se koettavaksi on tarkoitettu — terveellisellä emotionaalisen ja mentaalisen kehon tasapainolla. Polku tähän kokemukseen on usein aluksi tuskallinen, koska emotionaalisen kehon avaaminen voi tuntua kuolemalta — mutta sitä aina seuraa uudestisyntyminen.

Zetat ovat oppineet tämän läksyn erittäin tuskallisen ja kauniin oman historiansa jakson myötä (toinen aikakausi), kun heistä tuli jälleen melkein kuin lapsia. Lapsenkaltainen viattomuus ja ihmetys voi antaa voimaa mennä epämieluisiin paikkoihin, jotka on aiemmin kadotettu pinnan alle. Kun niin tekee, saa kauan kaivatun vesihörpyn joka aloittaa hoivan ja parantamisen prosessin. Tämä prosessi muuttaa pelin, sillä se tekee illuusiotodellisuuden konstruktien luomisesta mahdotonta, ja se puskee teidät tarpeellisen parannuksen ja kieltäymyksestä vapauttamisen prosessiin, jonka kaikki kolmannen tiheyden sivilisaatiot joutuvat käymään läpi niiden siirtyessä neljänteen tiheyteen.

Tämä on yksi niistä syistä miksi Zetaenergia on niin vahvana todellisuudessanne ja on ollut jo jonkin aikaa — koska nämä olennot kävivät läpi tämän siirtymän ja he ovat täällä avustamassa teitä teidän omassanne. He tarjoavat teille heidän viisauttaan ja virkistävän kulauksen vettä. Kun suostutte ottamaan ensimmäisen huikan, aloitatte matkanne itsehoivaan.

Germane — kanavoinut Lyssa Royal Holt

www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

Lisätietoa korteista Youtube-kanavalla https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

 

 Artikkelin julkaissut Lyssa Royal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.