UFOja Newcastlen yllä

Havaintopäivämäärä: lokakuu 2016
Havaintopaikka: Newcastle, Britannia
Lähde: MUFON #82983
Tämä UFO nähtiin Britanniassa viime viikolla Britanniassa ja tässä kuussa maassa on ollut massahavainto. Tämä on hyvä kuva UFOsta. Suurensin sen jotta näkisit sen sekä myös alkuperäisen.

 

Scott C. Waring

 

Silminnäkijä kertoo:
Tallensin orbivalojen laivueen, päiväsaikaan. Katselin itään Gatesheadista. Yksi lensi nopeasti taloni yli. Pieni hopeaviiva roikkui taivaalla. Laivue ylettyi pitkän matkan. Menin etsimään ja pian löysinkin nämä lokakuun 13. ja 14. päivänä 2016. Yksi lähti lentoon taloni läheltä. Kuva on otettu kukkulalta kohti Leam Lanen kiinteistöä.

 

Videot ovat siitä kun se eräänä päivänä lähti vasempaan suuntaan ja seuraavaksi oikealle mutta laskeutui samaan paikkaan kuin päivää ennen. Se laskeutuu toisen aluksen viereen joka pyöri talojen ympärillä kauempana. Toisena päivänä zoomasin ja valojen voidaan nähdä irtoavan aluksesta vasemmalla. Mitään havaintoja ei raportoitu vaikka tämä on otettu lähellä taloja. Viimeiset kaksi kuvaa ovat niistä kun ne lensivät ohi ja zoomasin. Ne lensivät nopeasti ja muuttivat väriä. Ei ole tiedossa mitä ne olivat. Ne lensiväit puiden yllä, puissa ja nurmikolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.