Värikkäitä UFOja kolmiomuodostelmassa Britanniassa

Silminnäkijä kertoo:

Työskentelen siivoojana, menin ulos kello 22.50 heittämään roskasäkin roskikseen ja havaitsin kolme vihreää valoa noin 30 asteen kulmassa luoteeseen sijainnistani. Etäisyys ja korkeus ovat liian vaikeita arvioida paikaltani mutta katsoin google mapsista että siinä suunnalla on lähinnä peltoja. Postinumero jonka havaitsin oli PO13 0HR. Valot olivat yhtä etäällä toisistaan suuressa kolmiomuodostelmassa, jossa yksi niistä oli edempänä kuin muut kun aluksi havaitsin ne. Ne näyttivät muuttuvan kaikki purppuranvärisiksi kun ne alkoivat liikkua. Voit havaita videolta kuinka ne liikkuivat. Minulla oli puhelinkamerassani täydet zoomit päällä joten laatu ei ole paras mahdolinen mutta ne olivat kaikki purppuranvärisiä ja eivät muuttaneet väriään enää. Ne tuntuivat liikkuvan ympäriinsä satunnaiseen tyyliin, laidalta toiselle ja ylös ja alas ja kääntyen nopeasti.

Ne ohittelivat toisensa vaihtaakseen puolta, joskus tulivat takaisin muodostarn kolmion muutamaksi sekunniksi ennen jatkamista. Useita kertoja se näytti kuin yksi liikkuisi toiseen ja muuttuisi yhdeksi valoksi ennen hajaantumista jälleen. Ne katosivat talojen taakse useita kertoja joten en nähnyt niitä sijainnistani kunnes viimeisen kerran odotin useita minuutteja ennen luovuttamista siitä että ne eivät ilmestyisi minulle. Joten mikä kyseessä sitten olikaan, ne mahdollisesti laskeutuivat koska ne eivät ilmaantuneet enää talojen ylle. Menin takaisin sisään rakennukseen ja toiseen kerrokseen katselemaan paremmasta kulmasta ja kykenin näkemään yhden valon talojen yllä mutta se katosi nopeasti alaspäin. Sen jälkeen en enää nähnyt niitä. Ne eivt koskaan menneet alkukorkeutta korkeammalle.

Muita lentäviä aluksia ei ollut havaittavissa alueella vaikka lähellä on pieni lentokenttä. Ilma oli kuiva (aikaisemmin päivällä oli satanut hieman). Taivas oli kirkas, tähdet näkyivät yläpuolella mutta yhtään ei ollut näkyvissä siinä kulmassa kun katselin valoja. Oletan että se johtui valosaasteesta. Kun lähdin siitä missä olin puoli tuntia aiemmin, taivas alueen ympärillä oli haalean punainen väriltään. Loppu taivas alueella oli musta, mutta tällä alueella väri oli erilainen. Luulin että kyse oli jostain todella pahasta valosaasteesta, mutta google mapsin mukaan alueella on pelkkää peltoa, ei mitään sellaista josta lähtisi valoa.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.