Valkoinen alus Brasiliassa

Havaintopäivämäärä: 10.7.2022
Havaintopaikka: Maceio, Brasilia

Tällä videolla näkyy valkoinen lautasalus Brasiliassa. Yhdessä kohtaa voit nähdä sen kallistuvan ja siitä näkyy, että kyseessä on lautasalus. Hienoa kuvamateriaalia ja vakaa käsi kuvatessa. Peukku silminnäkijälle ja kuvaustaidoille.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Asun asunnossa, joka on kattohuoneisto erittäin lähellä merta, jossa on ollut useita havaintoja. Videolla kuuluu meren pauhu sekä minun ja ystäväni ääni. Olen nähnyt monien lentokoneiden lentävän tästä ohi ja voin sanoa, että tämä ei ole lentokone. Se on kolmiomainen kappale, joka kulki kallistuneena parvekkeeni ohi. En osaa paljoakaan englantia ja olen voinut kirjoittaa väärää informaatiota, mutta video tiivistää kaiken mitä tapahtui. Yhteen osaan videota lisäsin zoomin, mutta lopussa laitoin kuvan takaisin, jotta saatte idean etäisyydestä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”Valkoinen alus Brasiliassa”

  1. Minä näin ihmeellisen näyn 15 11.1991 illalla n. Klo 21.15. Lähdin ulos pirtistä käymään navetassa. Kun tulin ulos portaalle ja painoin ulko oven kiinni niin samassa jokin käänsi pääni ylöspäin taivaalle vaikka en ole koskaan katsellu ylöspäin vaikka olisi ollut Pouta mutta nyt oli pilvinen ilma ja vain kirkonkylän katuvalot valaisivat vähän taivasta niin siellä yläpuolella se jokin täysin musta ja pyöreä alus tai mikä lie ollut. Minä siinä sitten kävelin navetan ulko oven eteen ja jäin katselemaan sitä näkyä että näkyisikö mitään valoa tai liikkuisiko se mutta ei mitään. Siinä minulle tuli mieleen kaikki lukemani tiedot ufoista että esim. Brasiliassa oli joku nähnyt pellolla eläimen jonka ufo oli nostanut alukseen siis valonsäde oli nostanut sen alukseen. Sen jälkeen minua alkoi jo pelottaa että lähdin navettaan piiloon. Olin navetassa n.5min ja ajattelin että käynpä katsomassa varovasti että näkyykö sitä vielä mutta ei sitä enää näkynyt. Oli vissiin tauolla matkalla jonnekin kun näin sen ufon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.