Valopallo Coloradossa

Havaintopäivämäärä: 1.8.2022
Havaintopaikka: Cortez, Colorado, USA

Coloradossa kuvattiin hehkuva kohde. Kohde näytti olevan älykkäässä ohjauksessa. Colorado on USA:n ykkösosavaltio valkoisten pallo-UFOjen havainnoissa. Texas on kakkosena. Niin monet Coloradossa ovat havainneet UFOja, poliisit, pormestarit, kuvernöörit ja tuomari ovat näiden joukossa. Tuhannet ovat nähneet niitä. Tämä on tullut Kalliovuorten alla olevasta tukikohdasta.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Poikani kanssa telttaillessa tarkkailimme tähtiä pilvettömällä taivaalla. Tarkkailimme lentokoneita ja satelliitteja läpi illan ja tunnistimme vilkkuvia valoja satelliiteiksi. Havaitsimme erittäin kirkkaan, hiljaisen, hitaasti liikkuvan valon, joka alkoi koillisesta näköalapaikalta katsoen ~ 45° kulmassa 5’5″ yksilöstä koordinaateista 37°21’39.9 ”N 108°57’13.1 ”W koilliseen päin ja kulki 2 minuutin tai pidemmän ajanjakson aikana 45°väliä kaakkoon, jolloin se näytti ”kääntyvän” tai muuttavan kurssia suoraan itään päin ja ”hiipui” (näytti liikkuvan nopeasti ilman jälkiä) täysin hiljaa pois näkyvistä.

Oheisella videolla voit nähdä kohteen suhteellisen kirkkauden, kun se ohittaa kirkkaan tähden. Seisoimme 1,5metrin päässä 3,5-metrisestä puusta, jota voi käyttää vertailukohtana.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.