Majurin väite: sata avaruusolentojen rotua vieraillut Maassa, yksi näyttää ihmiseltä

UFO-harrastajat ovat jo pitkään keskustelleet ei-ihmisälyjen läsnäolosta maapallolla, ja jotkut väittävät, että Yhdysvaltain hallitus salaa totuuden suurelta yleisöltä. Monet hallituksessa työskennelleet virkamiehet ovat tukeneet näitä väitteitä kameran edessä tai sen ulkopuolella. Lisäksi jos Robert O. Deanin väitteet UFOista ja avaruusolennoista ovat totta, niillä on mahdollisuus kääntää maailma ylösalaisin.

Robert O. Dean, entinen Yhdysvaltain armeijan kersanttimajuri, paljasti järkyttäviä tietoja maan ulkopuolisten vierailuista. Kokemuksiinsa ja armeija-aikana saamiinsa tietoihin nojautuen majuri Dean kertoi kiehtovia yksityiskohtia erilaisista avaruusolentoryhmistä ja niiden vuorovaikutuksesta ihmiskunnan kanssa. Hänen paljastuksensa osoittavat, että maan ulkopuolisen elämän todellisuus ulottuu paljon pidemmälle kuin mitä olemme aiemmin kuvitelleet.

Hänen uskottavuuttaan ei voida kyseenalaistaa, sillä hän työskenteli Naton päämajassa vuosina 1963-1967. Hän väitti törmänneensä vuoden 1964 raporttiin nimeltä ”An Assessment”, Naton sotilaalliseen tutkimukseen, jossa tunnustettiin ja analysoitiin muukalaisten läsnäolon vaikutuksia maapallolla. Sotilasuransa jälkeen hän paljasti nämä tiedot Roswellin 50-vuotisjuhlassa.

Leedsin yliopistossa pitämässään UFOja käsittelevässä luennossa majuri Dean kertoi, että viranomaiset olivat hänen aktiivipalveluksensa aikana tietoisia neljästä erillisestä Maan ulkopuolisesta ryhmästä. Hänen jäädessään eläkkeelle tämä tieto oli kuitenkin laajentunut eksponentiaalisesti. Hän väitti, että Yhdysvaltain armeija ja todennäköisesti myös Britannian armeija olivat tietoisia ainakin 12 eri ryhmästä, jotka olivat vuorovaikutuksessa Maan kanssa.

Bob Dean NASA deleted UFO photos
kersanttimajuri Robert Dean

Hämmästyttävää kyllä, hän mainitsi kuulleensa luotettavista lähteistä, että tuntemattomasta alkuperästä tulevia ja meneviä avaruusolentoryhmiä saattaa olla reilusti yli sata. Tällainen paljastus kyseenalaisti perinteisen käsityksen avaruusolentojen vierailuista ja viittasi monimutkaiseen vuorovaikutukseen Maan ja erilaisten Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden välillä.

Neljästä ulkomaalaisten pääryhmästä yksi ryhmä kiinnitti korkea-arvoisten sotilasvirkamiesten huomion vuosina 1964 ja 1967. Tämä ryhmä muistutti ihmisiä siinä määrin, että ne pystyivät sulautumaan saumattomasti yhteiskuntaan ja istumaan ihmisten vieressä lentokoneissa, ravintoloissa tai jopa teattereissa herättämättä epäilyksiä.

Hämmästyttävä yhdennäköisyys huolestutti sotilasjohtajia syvästi, sillä heidän luonnollinen vainoharhaisuutensa sai heidät kyseenalaistamaan sen mahdollisuuden, että muukalaisten tiedustelupalvelu liikkui vapaasti vallan käytävillä, kuten Euroopan liittoutuneiden SHAPE:n (Supreme Headquarters Allied Powers Europe) päämajassa tai jopa Pentagonissa. Ajatus siitä, että nämä olennot voisivat mahdollisesti soluttautua Valkoiseen taloon, herätti hermostunutta naurua ja huolta läsnä olleessa sotilashenkilöstössä.

Majuri Dean korosti kuitenkin, että näiden maan ulkopuolisten olentojen ja ihmisten välinen samankaltaisuus olisi tulkittava eri tavalla. Hän ehdotti, että juuri ihmiskunta jakoi samankaltaisuuden näiden kehittyneiden olentojen kanssa, mikä viittaa syvään yhteyteen näiden kahden välillä. Hän vihjasi, että tälle samankaltaisuudelle oli olemassa pakottava syy, jota hän ei valitettavasti luennon aikana tarkemmin selostanut.

Lisäksi majuri Dean paljasti, että avaruusolentojen vierailut ulottuivat paljon pidemmälle kuin pelkkä planeettojen välinen vuorovaikutus. Armeija, tiedemiehet ja suunnittelijat saivat tietää, että olimme tekemisissä tähtienvälisen ja jopa galaksienvälisen alkuperän olentojen kanssa. Yllättäen näillä kehittyneillä ei-inhimillisillä älyllisillä olennoilla oli moniulotteisia ominaisuuksia, joiden ansiosta ne pystyivät manipuloimaan sekä materiaa että aikaa. Näiden kykyjen toistuvien demonstraatioiden tarkoituksena oli kiinnittää ihmiskunnan huomio ja haastaa käsityksemme maailmankaikkeudesta.

Hän korosti, että nämä vieraat eivät olleet vain uteliaita tutkimusmatkailijoita muilta planeetoilta, vaan he olivat syvästi kiinnostuneita ihmiskunnasta itsestään. Heidän moniulotteinen luonteensa sekä ajan ja aineen hallitseminen asettivat mielettömän haasteen perinteiselle newtonilaiselle ja einsteinilaiselle fysiikalle.

Majuri Dean ilmaisi, että vain teoreettiset fyysikot, erityisesti kvanttifysiikkaan erikoistuneet fyysikot, kykenivät ymmärtämään moniulotteisten vierailujen monimutkaisuutta. Hän antoi tunnustusta Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian kvanttifyysikoiden jatkuvalle yhteistyölle ja esitti, että he ovat eturintamassa tämän arvoituksen ratkaisemisessa.

Kuten majuri Dean myönsi, hän ei ole fyysikko tai tiedemies, joten hänen on vaikea selittää ulottuvuuksien monimutkaisuutta. Hän sanoi: ”En ole fyysikko enkä tiedemies. En voi alkaa kertoa teille, mikä ulottuvuus on. Minulle on kerrottu, että elämme kolmessa ulottuvuudessa, ja se on aika yksinkertainen maailma, joka on ympärillämme. Minulle on kerrottu, että aika ja avaruus ovat neljäs ulottuvuus.

Teoreettiset fyysikot ovat kertoneet minulle, että ulottuvuuksia on jopa kymmenen. En voi hetkeäkään käsittää, mitä se tarkoittaa. Hyväksyn kuitenkin, että se on luultavasti totta. Todisteet, joita olen nähnyt viimeisten 40 vuoden aikana, ovat kertoneet minulle, että tämä ei ole fantasiaa, tämä ei ole tieteiskirjallisuutta, tämä kaikki on totta. Ja, hyvät naiset ja herrat, tämä todellisuus, kun se tulee tunnetuksi ja kun se vaikuttaa maailmaamme, tulee muuttamaan maailmaamme ikuisesti. Puhutte paradigman muutoksesta, se on vähättelyä. Vanha maailma, jonka olemme tunteneet niin kauan, on kirjaimellisesti tulossa tiensä päähän, ja se on aivan nurkan takana.”

Barcelonan eksopoliittisen huippukokouksen aikana 25. heinäkuuta 2009 Dean julkaisi joukon hämmästyttäviä kuvia. Hän kertoi myös Apollo-lentueista ja siitä, mitä ennennäkemätöntä astronautit kohtasivat. Hän näytti yleisölle joukon kiehtovia kuvia, jotka Apollo 12 -lennon astronautit oletettavasti ottivat, mukaan lukien kuvan, jossa näkyy joitakin salaperäisiä avaruusaluksia, joiden halkaisija on useita satoja metrejä.

Yhdysvaltain liittovaltion palveluksessa 41 vuotta kestäneen uransa aikana Dean on kuullut paljon outoja asioita, mutta se, että ihmisrotu on hybridirotu, ällistytti häntä. Dean sanoi: ”Olen oppinut, ettemme ole yksin, mutta lisäksi emme ole koskaan olleet yksin. Meillä on ollut läheinen vuorovaikutussuhde kehittyneen Maan ulkopuolisen älykkyyden kanssa historiamme alusta lähtien. Ja saanen kertoa teille, että tuo intiimi vuorovaikutussuhde jatkuu edelleen.”

Hän jatkoi: ”Tämä rotu ilmeisesti muokkasi meidät lajina uudelleen noin 200 000 vuotta sitten. Se, mitä olemme täällä tänään, on se, mitä kutsumme homo sapiens sapiensiksi — olet suunniteltu olento. Genetiikkaanne on manipuloitu. Ette ole sama kuin mitä olitte, ettekä ole sama kuin mitä lapsenne, lapsenlapsenne ja lapsenlapsenlapsenne ja lapsenlapsenlapsenlapsenne tulevat olemaan seuraavien sadan vuoden aikana.” (Lue koko juttu klikkaamalla tästä)

Majuri Dean oli merkittävä hahmo ufologian alalla, ja hän antoi merkittävän panoksensa, ja hänet palkittiin kolmella elämäntyöpalkinnolla. Hän nautti laajaa kannatusta Internetissä, ja monet uskoivat hänen aitouteensa. Valitettavasti Dean menehtyi 11. lokakuuta 2018 89-vuotiaana Tucsonissa, Arizonassa.

 

Artikkelin julkaissut howandwhys.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.