False Flag -taudin anatomia

Ei ole parempaa esimerkkiä elämämme maailman valheellisuudesta kuin tautien tuottaminen.

Epidemia tai pandemia, oli kyseessä Zika-virus tai Ebola, sikainfluenssa, lintuinfluenssa, SARS…. kaikilla näillä taudeilla on yhteisiä toistuvia kaavoja niiden valheellisen historiansa aikana.

Tässä on muutama toistuva kuvio, mistä tuotetun, ’false flag’-taudin anatomia koostuu.

1. Tautiepidemia löytää yhtäkkiä tiensä massamediaan

Kyseenalaistamattomalla sokealla hyväksynnällä, luomalla sopimus massamedian konsensuksen propagandan avulla lammasmainen kansa välittömästi olettaa, että virallinen auktoriteettien katsantokanta koskien taudin leviämistä pitää paikkansa…

Alkuvaiheen kyseenalaistaminen paljastaa epäilyttävät olosuhteet

Ne, jotka eivät purematta niele virallista katsantokantaa, jotka kykenevät ajattelemaan itse, kyseenalaistamalla saattavat saada selville petkutuksen:

Aivan aluksi se minkä tulisi välittömästi herättää epäilyksiä alkuvaiheen paniikissa on, että nämä taudit ovat olleet olemassa ennenkin ja ne ovat tuottaneet kevyen kuumeisen, flunssankaltaisen olotilan.

Joten miksi yhtäkkiä niinkutsutun kuolettavan viruksen epidemia?

2. Mihinkään perustumattomia oletuksia, virheitä ja ristiriitoja

Kuten false flag -taudeissa, väitteessä Zika-viruksen kuolettavuudesta oli journalistien kuten Jon Rappoport tutkimusten mukaan useita mihinkään perustumattomia oletuksia, korjaamattomia virheitä ja ristiriitoja:

Ensimmäinen vaihe, kun osoitetaan että tietty virus on vastuussa epidemiasta, on näyttää sen mukanaolo jokaisessa tapauksessa tai osoittaa huomattava prosenttiosuus kaikista tapauksista. Mutta false flag -taudin tapauksessa tämä ei tapahdu.

Esimerkiksi Zika-pandemian aikaan Brasiliassa havaittiin, että tapauksia onkin vain 404 eikä oletettua 4783. Sitten vain 17 näistä 404 tapauksesta osoittautui Zika-virukseksi!

Mutta Brasilian viranomaiset sivuuttivat tämän ja valheellisesti väittivät, että Zika oli vastuussa microcephaliasta (lapsista jotka syntyvät epänormaalin pienten päiden kanssa johtuen aivojen vajaasta kehityksestä).

Eikö tämä ole huonon tieteen ja paskojen valheiden tapaus? Keisarilla ei ole vaatteita.

Sitten oli vuoden 2014 Ebola-epidemia Länsi-Afrikassa. Tässä on hyvää matskua false flagin tunnistuspakkaukseen.

Varo kahta epäluotettavaa testiä:

Kuten muiden tautien tapauksessa, näitä testejä käytettiin valheellisesti väittämään, että Ebola oli vastuussa vuoden 2014 epidemiasta.

PCR-testi on altis väärintunnistukselle ja kontaminaatiovirheille, sillä se nojaa pienen virusfragmenttinäytteen kasvattamiseen, ja se voi tuottaa vain kvalitatiivisia eikä kvantitatiivisia tuloksia. Tämä tarkoittaa, että se ei voi kertoa onko tietyllä henkilöllä tarpeeksi virusta itsessään jotta hän voisi tulla sairaaksi.

Vasta-ainetesti, jos se suoritetaan oikein (sillä tämä testi on virhealtis), joutuu samojen ongelmien uhriksi sillä se voi tuottaa vain kvalitatiivisia tuloksia. Se voi kertoa ainoastaan onko koehenkilöllä vasta-aineita tiettyyn virukseen.

Se kertoisi vähintäänkin, että henkilö on joskus saanut viruksen. Kuitenkaan se ei voi kertoa onko henkilöllä tällä hetkellä tarpeeksi virusta kehossaan sairastuakseen tai onko hänellä tällä hetkellä virusta kehossaan ollenkaan.

Näin molemmissa tapauksissa käytetään äärimmäisen kyseenalaisia tuloksia määrittämään koehenkilön terveydentila.

Miksi Rockefeller Foundationilla on patentti Zika-virukseen?

3. Joko tautia ei ole olemassa tai sen vaikutus populaatioon on ÖVERISTI PAISUTELTU

Ylläolevan jatkoksi, listatut oireet, joita käytetään diagnosoimaan tauti, ovat erittäin laajat ja monipuoliset, niinkuin esimerkiksi SARSin tapauksessa.

Henkilö voi saada SARS-diagnoosin, mutta johtuen taudin oireiden pitkästä listasta, heillä saattaa olla muita asiaan täysin liittymättömiä sairauksia (kuten vaikka autoimmuunisairaus).

Sama tilanne esiintyi sikainfluenssan ja muide niinkutsuttujen ’kuolettavien epidemioiden’ tapauksessa…

4. Se ’yksi sairaus = yksi ainoa syy’ kusetus

Mihinkään perustumattomat oletukset, korjaamattomat virheet ja ristiriidat jatkavat kulkuaan virallisten väitteiden muodossa siitä, että false flag -taudilla on ainoastaan yksi terveydentila ja se linkittyy vain yhteen ainoaan syyhyn, huolimatta todisteista jotka sanovat päinvastaista.

Esimerkiksi, yksi ainoa sairaus, AIDS, on kytketty (ja edelleenkin on) yhteen ainoaan juurisyyhyn, HIV-virukseen.

Miten tämä voi pitää paikkansa jos:

  • Mikä tahansa virus, kuten tavallinen flunssa, vaikuttaisi 50%:n miehillä ja 50%:n naisilla, niinkuin AIDS tekee Afrikassa. Miten HIV voi pelkästään olla AIDSin syy kun AIDS tarttuu USA:ssa miehiin 85% tapauksista ja naisiin 15% tapauksista?
  • Afrikan tapaus. Sateenvarjotermi AIDS pitää sisällään monta tautia. Kuitenkin, sen sijaan että huomioitaisiin että nämä taudit ovat suurelta osin köyhyyden aiheuttamia (huonot hygieniaolosuhteet, likainen vesi, ravinteiden puutos, parasiitit… jne.) ihmiset on ohjelmoitu uskomaan, että AIDS Afrikassa johtuu yksinkertaisesti yhdestä viruksesta, HIVistä.

USA:n miesten 85% ja naisten 15% AIDSin esiintyvyyden suhde on sama sukupuolten välinen suhde huumeriippuvuudelle.

Toisin sanoen, oli kyse USA:sta tai Afrikasta, erilaisten olosuhteiden kautta AIDS on seurausta immuunijärjestelmän rikkoutumisesta, mutta nämä monet kausatiiviset tekijät sivuutetaan.

Tieteen kehitys AIDSin hoidossa on myös sivuutettu terveysalalla, kun lääkejätti Merckin HIV-rokotteen osoitettiin lisäävän infektion riskiä.

5. Massamedian tuuttaus, hypetys ja pelolla mässäily jatkuu

Massamedia jatkaa kun todisteita puuttuu, tai on väärää tieteellistä dataa, oletuksia ja arvailua.

Virallisen katsantokannan haastajat voivat saada osakseen pilkkaa niiltä jotka eivät ole tietoisia totuudesta. Feikattu kuolettava tauti on yksi monista valheellisista ”Möröistä”, kuten feikkiterrorismi, jonka vallassaolijat ovat suunnitelleet pitämään meidät jatkuvassa pelkotilassa.

Sitten illuusion teatteria vahvistetaan jollain mikä on yhteistä monille false flageille, esiintyy kriisinäyttelijöitä kuten Ebolan tapauksessa.

6. WHO (World Health Organization) julistaa globaalin terveyshätätilan

Valheen oikeuttaminen ja tietämättömyys jatkuu.

Kuka tahansa ulkopuolelta tätä tarkasteleva voisi pitää tätä täytenä hulluutena, jos he eivät olisi saaneet selville lopullista motiivia false flag -tautien taustalla, joka on:

Pieni määrä henkilöitä korkeissa paikoissa hyötyvät tästä suuresti

Kyllä, noiden vanhojen hamstereiden vallan, liikevoiton ja poliittisten motiivien himo paljastavat totuuden false flag -taudille.

Se on klassinen ongelma, reaktio, ratkaisu -skenaario.

Ongelma: Feikki tauti on salaa tuotettu laboratoriossa.

Reaktio: Odotettavaa kyllä, virallisen kannan uskominen siitä että tauti jyllää, ihmiset tarttuvat, tarvitsevat apua ja vaativat hoitoa.

Ratkaisu: Viranomaiset, terveysviranomaiset kuten WHO, korporaatiot kuten Big Pharma, joilla on hyväksyntä korruptoida poliitikot ja valtavirran media, varmistavat että tartunnan saaneet saavat kyseenalaista apua. Kyseenalaisia lääkkeitä kuten rokotteita (jotka jossain tapauksissa olivat jo kehitteillä kun epidemia iski!) ja kalliit lääkkeet tuottavat paljon rahaa kun osa liikevaihdosta menee Big Governmentille

Tällaisten ratkaisujen myötä ei vaadita kauhean isoa älliä nähdä miksi vallassaolijat ovat salaa luoneet tämän ongelman alunalkaenkin.

Lisäksi feikkitauti auttaa salaisten agendojen ajamista kuten populaation vähentämistä käyttäen ’kuolettavaa virusta’ peitetarinana syntyvyyden vähentämiseksi…

Miksi Ebola-virus on patentoitu?

7. Salailu

Feikkitautiskenaariota on käytetty sopivana peitteenä salaamaan useita epämukavia totuuksia, niinkuin Zika-viruksen tapauksessa:

Mayo Clinic on esittänyt, että useat geneettiset ja ympäristölliset tekijät voivat aiheuttaa microcephaliaa.

Sen sijaan että tarkasteltaisiin suurta määrää myrkyllisiä rokotteita, kasvimyrkkyjä kuten glyfosaatti, metolachlor ja atrasiini joita tahallaan ruiskutetaan Brasiliassa, mikä voi aiheuttaa microcephaliaa, jossa hygieniasta ja ravinteista on puute, viranomaiset ovat syyttäneet Zika-virusta (muista, yksi sairaus = yksi syy).

Sopivasti tämä sivuuttaa ilkeät bioteknologia- ja maatalouskorporaatiot myrkkyineen ja sallii niiden jatkaa tehdä voittoa ja käyttää hyväksi kärsiviä ja heidän hätäänsä, niinkuin esimerkiksi jatkaa geenimuunneltujen hyttysten kehittämistä ongelman ratkaisemiseksi.

Se on varsin yksinkertaista, jos myrkytät populaation yllämainituilla, kuten vaikka raskaana olevat naiset, silloin kaameita asioita tapahtuu:

Neurotoksiinit myrkyistä voivat kulkeutua äiteihin ja vaikuttaa sikiön kehityviin aivoihin ja aiheuttaa pieniaivoisuutta.

8. Tauti unohdetaan piakkoin

Huolimatta kaikista väiteistä siitä, miten Mörkötauti tulee viemään useita henkiä joka tunti, pyyhkimään epideemisesti ympäri planeetan, siitä ei yleensä synny yhtään mitään.

Massamedia pian lakaa vouhkaamasta, ja sitten ihmiset nopeasti unohtavat taudin.

Viimeisenä…

Sama vanha leffan käsikirjoitus jatkaa itsensä toistamista uudelleen ja uudelleen kunnes ihmiset lopulta heräävät, purkavat gfalse flagit tunnustamalla niiden toistuvat petkutukset, sitten julkisen mekkalan myötä vaativat, että tiettyjä toimia tehdään ja tiettyjä muutoksia saadaan aikaan oikeudenmukaisuuden nimissä.

Feikkitaudit ja muut false flagit saavat kysymään,

  • Onko niiden jatkuva toistaminen niiden tekijöiden tuho?
  • Lyökö niiden tekijöiden false flagit viimein läpi, ja ne ovat palvelleet massiivisen kansan herätyskutsun katalyytteina?

 

Artikkelin julkaissut Biblioteca Pleyades

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.