Salainen Kovenantti

Maaliskuun 25. päivänä 2004 sain sähköpostiin kopion dokumentista nimeltä ”Salainen Kovenantti”. Se vaikutti olevan suunnitelma maailmanvalloitusta ajavalle mestarisalaliitolle. Kirjoittaja oli anonyymi, ja alkuperäinen teksti on päivätty kesäkuun 21. päivä 2002. Posti lähetettiin sähköpostiosoitteesta joka ei toiminut.

Tästä huolimatta teksti oli niin vakuuttava, että rouva joka minulle sen lähetti uskoi, että viesti oli aidolta Illuminatin jäseneltä.

Hän kirjoitti:

Hra. Griffin:

Ehkäpä olette jo tietoinen tästä tuntemattoman kirjoittajan dokumentista mutta ajattelin että olisi sen arvoista lähettää tämä teille ihan varmuuden vuoksi.

Se on niin voimakas sen viestissään, että ette voi kuvitellakaan sen olevan väärennös; kuka tahansa jonka mieli on terve huomaa, että me olemme jo tuossa maailmassa. Tuntuu siltä kuin se varoittaisi meitä, mutta kuinka moni tulee uskomaan sitä. Sinä ja minä tiedämme että tuo maailma on jo täällä. Se mikä minua hämmästyttää on, että se on yksi näistä ”Illuminateista” joka meitä varoittaa.

Pyydän kommenttejanne,

M.C.
Quebec City

”Salainen Kovenantti” on alla.

Minun vastaukseni on lopussa.

SALAINEN KOVENANTTI

Bankindexin päätoimitus kiittää teitä kaikista sähköposteista liittyen tähän kirjoitukseen, mutta me EMME tiedä kuka hän on. Kirjoitus tuli erään lomakkeemme kautta, ja kirjoittaja jätti sähköpostiosoitteen joka ei toimi. Kiitos.

Kirjoittanut TUNTEMATON kirjoittaja, joka on jättänyt toisen version,

Julkaistu 6/21/2002
http://www.bankindex.com

”Se on illuusio, niin suuri, niin laaja että se pakenee heidän havaintokykyään.

”Niitä jotka näkevät sen, heitä tullaan pitämään hulluina. Me luomme eri rintamia estämään heitä näkemästä yhteyksiä meihin. Me käyttäydymme kuin me emme liittyisi toisiimme pitääksemme illuusion elossa. Tavoitteemme tullaan saavuttamaan yksi kerrallaan niin, että koskaan meidän niskoillemme ei lankea epäilyä. Tämä estää myös heitä näkemästä muutoksia silloin kuin ne tapahtuvat.

”Me tulemme aina seisomaan heidän osaamisalueensa yläpuolella, sillä me tiedämme absoluuttiset salaisuudet. Me työskentelemme yhdessä aina, ja tulemme aina pysymään sidottuina toisiimme verisitein ja salaisuuksin. Kuolema tulee sille joka puhuu.

”Me pidämme heidän elinajanodotteensa lyhyenä ja heidän mielensä heikkoina samalla kun esitämme, että teemme juuri päinvastoin. Me käytämme tieteellistä tietoamme ja teknologiaamme hienovaraisin tavoin, niin että he eivät koskaan tule näkemään sitä mitä tapahtuu. Me käytämme pehmeitä metalleja, ikääntymisen kiihdyttäjiä ja rauhoittavia ruoassa ja vedessä, ja lisäksi myös ilmassa. He tulevat olemaan myrkkyjen keskellä kaikkialla missä he ovatkin.

”Pehmeät metallit saavat heidät menettämään järkensä. Me lupaamme löytää heille lääkkeen monilla rintamillamme, ja kuitenkin me syötämme heidät täyteen myrkkyä. Myrkyt absorboituvat heidän ihonsa ja suunsa läpi, ne tuhoavat heidän mielensä ja lisääntymiselimistönsä. Kaikesta tästä heidän lapsensa tulevat syntymään kuolleina, ja me peitämme tämän kaiken tiedon.

”Myrkyt tullaan piilottamaan kaikkeen heidän ympärillään, siihen mitä he juovat, syövät, hengittävät ja pitävät päällään. Meidän tulee olla nerokkaita myrkkyjen levittämisessä, sillä he kykenevät näkemään pitkälle. Me opetamme heille, että myrkyt ovat hyvä asia, iloisten kuvien ja äänien avulla. Ne, joihin he kääntävät katseensa, auttavat heitä. Me listaamme heidän nimensä jotta he voisivat puskea myrkkyjään.

”He tulevat näkemään tuotteemme käytettyinä elokuvissa ja he tottuvat niihin, eivätkä he koskaan halua tuntea niiden todellista vaikutusta. Kun he synnyttävät, me ruiskutamme myrkkyjä heidän lapsiinsa ja vakuutamme heidät niiden tarpeesta. Me aloitamme heti varhaisessa vaiheessa, kun heidän mielensä ovat nuoria, me osoitamme heidän lapsiinsa niitä asioita joita heidän lapsinsa rakastavat eniten, makeita asioita.

”Kun heidän hampaansa tuhoutuvat, me täytämme ne metalleilla jotka tuhoavat heidän järkensä ja vievät heiltä heidän tulevaisuutensa. Kun heidän kykyynsä oppia on vaikutettu, me luomme lääkkeitä jotka tekevät heistä yhä sairaampia ja saavat aikaan muita tauteja, joille me luomme yhä lisää lääkkeitä. Me teemme heistä lammasmaisia ja heikkoja meidän edessämme meidän omalla vallallamme. Heistä tulee masentuneita, hitaita ja lihavia, ja kun he tulevat luoksemme pyytäen apua, me annamme heille yhä vain lisää myrkkyä.

”Me siirrämme heidän huomionsa kohti rahaa ja materiaalisia asioita niin, että he eivät koskaan pääse yhteyteen todellisen sisimpänsä kanssa. Me harhautamme heitä nussimisella, ulkoisella mielihyvällä ja peleilllä, niin että he eivät enää koskaan voivat olla yhteydessä kaikkeen. Heidän mielensä kuuluvat meille, ja me teemme niille niin kuin me sanomme. Jos he kieltäytyvät, me löydämme keinoja ottaa heidän elämässään käyttöön mieleen vaikuttavaa teknologiaa.

”Me käytämme pelkoa aseenamme. Me asetamme heidän hallituksensa, ja me asetamme opposition niille. Me omistamme molemmat puolet. Me aina piilotamme tavoitteemme, mutta jatkamme suunnitelmamme toteuttamista. He tekevät meille työtä ja me vaurastumme heidän vaivannäöllään.

”Perheemme eivät koskaan sekoitu heidän kanssaan. Veremme tulee olla aina puhdasta, sillä niin sen kuuluu olla. Me saamme heidät tappamaan toisensa silloin kun se meille sopii. Me pidämme heidät erossa ykseydestä dogmeilla ja uskonnoilla. Me kontrolloimme kaikkia aspekteja heidän elämissään, ja kerromme heille mitä heidän tulee ajatella ja miten. Me ohjaamme heitä ystävällisesti ja hellästi, sallien heidän ajatella että he ohjaavat itse itseään.

”Me kylvämme eripuraa heidän keskuuteensa omien faktioidemme kautta. Kun valo paistaa heidän joukossaan, me tukahdutamme sen pilkalla, tai kuolemalla, milloin se sopii meille parhaiten. Me saamme heidät repimään sydämen toistensa rinnasta ja tappamaan omat lapsensa. Me saavutamme tämän käyttäen vihaa liittolaisenamme, kiukkua ystävänämme. Viha sokaisee heidät täysin, eivätkä he koskaan tule näkemään sitä, että heidän konflikteistaan me nousemme heidän johtajinaan.

”He tulevat olemaan kiireisiä tappaessaan toisiaan. He tulevat kylpemään heidän omassa veressään ja tappamaan naapurinsa niin kauan kuin me näemme tämän parhaaksi.

”Me hyödymme tästä suuresti, sillä he eivät näe meitä, sillä he eivät kykene näkemään meitä. Me jatkamme vaurastumista heidän sodistaan ja heidän kuolemastaan. Je toistamme tämän kerta toisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen, kunnes lopullinen päämäärämme on saavutettu. Me jatkamme heidän pelossa ja vihassa pitämistään, käyttäen kuvia ja ääniä. Me käytämme kaikkia työkaluja, joita meillä on käsissämme tämän saavuttamiseksi. Työkalut meille tarjoaa heidän oma työvoimansa. Me saamme heidät vihaamaan itseään ja heidän lähimmäisiään.

”Me tulemme aina piilottamaan jumalallisen totuuden heiltä, sillä me olemme kaikki yhtä. Tätä he eivät saa koskaan tietää! Heidän ei tule koskaan saada tietää, että [ihon] väri on pelkkä illuusio, heidän tulee aina ajatella että he eivät ole samanarvoisia. Pala palalta, pala palalta me edistämme tavoitettamme. Me otamme haltuun heidän maansa, resurssit ja vaurauden ja pitääksemme niistä täyttä kontrollia itsellämme. Me petkutamme heidät hyväksymään lakeja, jotka varastavat sen pienen vapauden heiltä, joka heillä on. Me asetamme rahajärjestelmän, joka vangitsee heidät ikuisesti, pitäen heidät ja heidän lapsensa veloissa.

”Kun he lyöttäytyvät yhteen, me syytämme heitä rikoksista ja esitämme eri tarinan maailmalle, sillä me aiomme omistaa kaiken median. Me käytämme mediaamme kontrolloimaan informaation liikkeitä ja heidän tunteitaan meidän eduksemme. Kun he nousevat meitä vastaan, me murskaamme heidät kuin hyönteiset, sillä he ovat hyönteistäkin alempana. He ovat avuttomia tekemään yhtään mitään, sillä heillä ei ole aseita.

”Me rekrytoimme joitain heidän omiaan toteuttamaan meidän suunnitelmiamma, me lupaamme heille ikuisen elämän, mutta ikuista elämää heillä ei koskaan tule olemaan, sillä he eivät ole meitä. Värvättyjä kutsutaan ”kokelaiksi” ja heidät indoktrinoidaan uskomaan vääriin siirtymäriitteihin, joilla päästä korkeampiin todellisuuksiin. Näiden ryhmien jäsenet luulevat heidän olevan yksi meistä, eivätkä he koskaan tiedä totuutta.

”He eivät koskaan saa tietää tätä totuutta, sillä he kääntyisivät meitä vastaan. Heidän työstään heidät palkitaan maallisilla asioilla ja komeilla titteleillä, mutta koskaan heistä ei tule kuolemattomia eivätkä he liity meihin, koskaan he eivät ota vastaan valoa tai matkaa tähtiin. He eivät koskaan saavuta korkeampia todellisuuksia, sillä heidän omiensa tappaminen estää heitä saavuttamasta valaistumisen maailmaa. Tätä he eivät koskaan tiedä.

”Totuus tullaan piilottamaan heidän silmistään, niin läheltä että he eivät kykene keskittymään siihen kunnes on liian myöhäistä. Voi kyllä, niin suuri vapauden illuusio tulee olemaan, että he eivät koskaan tiedä olevansa orjiamme.

”Kun kaikki tämä on paikallaan, todellisuus jonka olemme luoneet heille tulee omistamaan heidät. Tämä todellisuus tulee olemaan heidän vankilansa. He elävät itsepetoksessa. Kun tavoitteemme on saavutettu, uusi hallitsemisen aika alkaa. Heidän mielensä tulee olemaan sidottuja heidän uskomuksiinsa, niihin uskomuksiin jotka me olemme asettaneet muinaisina aikoina.

”Mutta jos he koskaan tajuavat, että he ovat meidän vertaisiamme, silloin me tuhoudumme. TÄTÄ HEIDÄN EI TULE KOSKAAN TIETÄÄ. Jos he koskaan tajuavat, että yhdessä he voisivat kukistaa meidät, silloin he tarttuisivat toimeen. Heidän ei koskaan, ikinä tule saada tietää mitä me olemme tehneet, sillä jos ne niin tekevät, meillä ei ole paikkaa minne paeta, sillä tulee olemaan helppoa nähdä keitä me olemme kun verho on pudonnut alas. Toimemme ovat paljastaneet keitä me olemme, ja he metsästävät meidät eikä kukaan anna meille suojaa.

”Tämä on salainen kovenantti, jolla me tulemme elämään loput nykyisistä ja tulevista elämistämme, sillä tämä todellisuus ylittää monet sukupolvet ja elinajat. Tämä kovenantti on sinetöity verellä, omalla verellämme. Me olemme niitä, jotka tulimme taivaasta maahan.”

”Tätä kovenanttia ei KOSKAAN, IKINÄ tule saada tietää olemassaolevaksi.

Siitä ei KOSKAAN, IKINÄ tule kirjoittaa tai puhua, sillä jos siitä niin tehdään, tietoisuus jonka se on saanut aikaan tulee vapauttamaan PÄÄLUOJAN vihan päällemme, ja meidät heitetään takaisin syvyyksiin joista me tulimme, ja pysymme siellä itse ikuisuuden ajan loppuun asti.”

MINUN VASTAUKSENI

Kiitos kun lähetit Salaisen Kovenantin.

Koska pyysit mielipidettäni, se on että tämä dokumentti ei ole autenttinen. Uskon, että se on varsin tarkka tiivistelmä siitä mitä maailmassamme tapahtuu, ja että se on voinut tarkasti ilmaista korkeimpien mestareiden, jotka sellaisia suunnitelmia ajavat, pimeitä motiiveja, mutta on erittäin todennäköistä että kukaan heistä kuvaisi agendaansa näin itseään tuomitsevalla kielellä.

Jos he koskaan painaisivat paperille tällaisen suunnitelman (joka olisi heidän osaltaan typerää), kieli olisi kiemuraista ja itseään palvelevaa, mikä saisi jokaisen teon vaikuttamaan oikeutetulta ja viisaalta.

Uskon, että tämän on kirjoittanut jokin hyvää tarkoittava sielu, joka halusi käyttää sitä vakuuttamaan ystävänsä totuudesta, jota hän on puhunut alunperinkin. Se on samankaltainen kuin Siionin Viisaiden Protokollat, joka on kiertänyt vapautta ajavien ryhmien keskuudessa jo yli 50 vuotta.

Protokollat ilmaisevat lähestulkoon identtisen suunnitelman, mutta esittävät sen juutalaisten salaliittoilijoiden kirjoittamaksi. Kuitenkin, kuten esitit viestissäsi, vain ne jotka ovat jo tietoisia maailman tapahtumien näkymättömästä kädestä tulevat koskaan ymmärtämään näitä dokumentteja — ja he ihan oikeutetusti tulevat kyseenalaistamaan niiden validiteetin.

Autenttisia dokumentteja ja verifioitavissa olevaa historiaa on paljon, millä todistaa lähes kaikki mitä Salaisessa Kovenantissa kerrottiin.

Meidän ei tarvitse keksiä mitään millä saada ystäviemme huomio. Meidän tulisi pysyä mieluummin varmistettavissa olevassa tallenteessa kuin luottaa dokumentteihin, joita ei voida todistaa oikeiksi. Anonyymit lähteet lähes aina heikentävät omaa tapaustamme.

Kiitos siitä, että pyysit analyysiani. Toivottavasti olet samaa mieltä sen kanssa.

Ed Griffin

 

Artikkelin julkaissut Biblioteca Pleyades

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.