Suuri Valkoinen Veljeskunta

Maan ulkopuoliset oppaat: Suuri Valkoinen Veljeskunta Andeilla ja Titicaca-järvellä

esittäjänä Luis Fernando Mostajo Maertens

Earth Transformation: New Science, Consciousness and Contact Conference,

toukokuu 17, 2008, Kailua-Kona, Hawaii

Exopolitics Journal 2:4 (2008). ISSN 1938-1719

[Huomautus. Luis Fernandon konferenssiesitys pidettiin espanjaksi, jonka on kääntänyt Manuel Roberto. Esitys on pyritty pitämään niin alkuperäisessä muodossaan kuin mahdollista. Transkriptio: Gesan Lahman]

Lyhennelmät

LF = Luis Fernando (Mostajo Maertens)

MS = Michael Salla (konferenssin pitäjä)

MS: Olemme valmiita iltapäivän esitykseen. Tämä esitys on jotain mitä pidän erityisen arvossa omalle avaruusolentojen tutkimukselle elämässni, johon kuuluu ne kokemukset ihmisiltä, jotka ovat kokeneet suoria kohtaamisia kasvokkain avaruusolentojen kanssa. Näillä ihmisillä on tarina kerrottavanaan, joka oli niin transformatiivinen ja omien tutkimuksieni mukaan niin häiritsevän paljon valtioiden ja turvallisuusalan intresseissä kiinni, että he ovat yrittäneet kovasti, 60 vuoden ajan, lakaista tätä informaatiota maton alle. Joten on jännittäää kyetä kuulemaan joltain ihmiseltä, joka astuu esiin ja puhuu suurella arvokkuudella omasta kokemuksestaan — joku jota ei ole hiljennetty, joku jolla on arvokkuutta ja rehellisyyttä jatkaa huolimatta kohtaamastaan vastustuksesta.

Tämä henkilö tulee Boliviasta. Hänellä on ollut kontakti avaruusolentojen kanssa Venus-planeetalta ja Ganymedesta, joka on yksi Jupiterin kuista. Hänellä on myös ollut kontakti Maan Sisäisten Olentojen kanssa — Vanhimmat, jotka liitetään Suureen Valkoiseen Veljeskuntaan. Luis Fernando Mostarjo on fyysisesti tavannut avaruusolentoja hänen syntymästään lähtien. Vuonna 1977, kun hän oli 13, hän alkoi puhua näistä kokemuksista, ja hän jatkaa niistä puhumista nykypäivänäkin. Yli 30 vuoden ajan hän on puhunut suurella auktoriteetilla kokemuksistaan. Ja vuosikymmenien ajan hänellä on ollut kontaktiin valmistelun kursseja Etelä-Amerikassa — Argentiinassa, Chilessä, Perussa, Paraguayssa, El Salvadorissa ja Keski-Amerikassa — Hondurasissa, Costa Ricassa, Meksikossa ja Yhdysvalloissakin, sekä tottakai Boliviassa. Hän on julkaissut viisi kirjaa, joissa hän kertoo kokemuksistaan joita hänellä on avaruusolentojen kanssa ollut. Kirjoja pitäisi löytyä muutama tuolta takaa…. Yksi on käännetty englanniksi. Se on ainakin jotain mitä kannattaa katsella. Hän on esittänyt, riippumattomille tarkkailijoille, että hänen kokemuksensa ovat erittäin todellisia. Uutistoimisto TASSin henkilöstöä on tullut katselemaan hänen etukäteen suunnittelemia UFO-kohtaamisia. Se on jotain missä hän on onnistunut ilmentämisessä, jotka ovat perustuneet hänen kommunikaatioonsa avaruusolentojen kanssa. Joten pidemmittä puheitta, Luis, tervetuloa. Manuel Roberto toimii Luisin tulkkina, joka myös esiintyy tänään. Manuel on moniosaaja, monessa mukana kuten useat meidän vapaaehtoisemme täällä. Joten, Luis ja Manuel, tervetuloa.

Yleisön taputukset.

LF: Hyvää iltapäivää kaikille. Kiitos Angelika ja Michael siitä, että sain tilaisuuden olla täällä  teidän kanssanne, kertoa kokemuksista joita minulla on ollut yli 30 vuoden ajan, ei ainoastaan avaruusolentojen kanssa, vaan myös sisäisten oppaideni kanssa. Kokemukseni alkoivat vuonna 1975 telepaattisilla kommunikaatioilla. Näiden kommunikaatioiden avulla he pyysivät minua lähtemään pois kaupungista.  Nämä ovat omasta aurinkokunnastamme tulleita olentoja. Me kutsumme sitä Venukseksi… Aamun tähdeksi. He väittävät, omissa viesteissään, että heillä on tuhansien vuosien mittainen Suuri Suunnitelma, jolla avustaa tätä planeettaa. Nämä Venukselta tulleet olennot ovat täällä — heidän vaikutuksensa tuntuvat erityisesti Pohjois-Amerikassa, Keski-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa. Erityisesti alkuperäiskansojen keskuudessa. He ilmentävät itsensä telepaattisesti.

He ovat nyt pyrkimässä saamaan kommunikaatioyhteyden, koska osaltaan heille siinä on kyse avustusohjelmasta. Se on kontaktitehtävä, koska kehittyneet maailmat tässä galaksissa, jotka muodostavat Planeettojen Liiton, ovat nähneet sekä muutokset Maapallolla että koko galaksissa. He väittävät, että tämä planeetta ei ole lakannut kehittymästä. Se muuttuu edelleen. Tässä transformaatiossa me joudumme ottamaan roolin planeetalla tapahtuvissa muutoksissa. He väittävät, ensinnäkin, että koko universumi on puhdasta energiaa, ja toiseksi, että tämä energia dynaamisesti vaikuttaa kaikkiin galaksin tähtiin, jotka jatkuvasti välittävät informaatiota. Universumi, siten kuin me sen yötaivaalla näemme, koostuu universaalista tietoisuudesta. Tähtemme vastaanottaa tätä kosmista energiaa ja se lähettää sitä edelleen planeetallemme, mikä määrittää elämän olosuhteet ihmiskunnalle.

Tuhansien vuosien ajan tämä kosminen energia on keskittynyt Tiibetin mystisille vuorille. Mutta toisen maailmansodan jälkeen tämä energia, joka on nyt osa planeetan kosmista energiaa — ja sillä oli maskuliini-positiivinen muoto — siirrettiin Amerikkaan. Sen negatiivinen, eli feminiininen aspekti — negatiivinen ei tarkoita pahaa vaan laatua — feminiininen energia keskittyi Amerikkaan, pitkin Andeja ja aina Shasta-vuorelle saakka. Tämän energian keskus on Titicaca-järvi, koska se on korkein paikka, 3800 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, ja se muodostaa hyvän pisteen jonne keskittää energiaa. Myöhemmin kuulemme siitä lisää. Mutta sanon teille tämän; Suuri Valkoinen Veljeskunta on jättänyt sinne hienon instrumentin, jota me kutsumme Auringoksi.

Avaruusolento-oppaat kutsuivat minut, yhdessä kuuden muun ystäväni kanssa, paikkaan nimeltä Animas yhdeksän aikaan illalla. He sanoivat, että he aikoivat tulla aluksillaan, muodostaen telepaattisen yhteyden meihin joka minulla oli vuonna 1977. Tuolla päivämäärällä minä menin ystävieni kanssa tähän paikkaan, ja se mitä näin muutti elämäni. Viisi eri esinettä tuli silmieni eteen. Ne alkoivat lähettää valonsäteitä, aivan kuin niillä olisi voimakkaat taskulamput, jotka valaisivat suuria maa-alueita, arviolta vartin ajan. Kun se tapahtui, minä vastaanotin telepaattisia viestejä avaruusolento-oppailta, jotka sanovat että he aloittavat uuden valmisteluprosessin, että me kykenemme saamaan heihin fyysisen kontaktin — ei siksi että he olisivat parempia kuin me, vaan koska energiakentät joissa he kulkivat olivat erilaisia omiimme verrattuna. He ehdottivat, että meidän pitäisi perustaa erilainen sivilisaatio omalle fyysiselle olemuksellemme, ajatuksillemme, ja nostaa ylöspäin henkisiä värähtelyjämme. He myös ehdottivat, että me alkaisimme kasvissyöjiksi, jotta voisimme nostaa värähtelyämme. Sitten he pystyisivät tulemaan alaspäin ja kontakti onnistuisi.

He väittävät, että Titicaca-järven ympärillä on alue, joka on tukenut kahta suurta aurinkokeskistä kulttuuria. Yksi sivilisaatio on Tiahuanaco, joka jopa nykypäivänä on vain harvojen tiedossa, jota pidetään Etelä-Amerikan kaikkein vanhimpana. Myöhemmin tehtiin kaivauksia ja arviolta 10% on kaivettu. Kerroin heille kosmisen energian keskittymisestä tälle planeetalle — positiivisesta ja negatiivisesta energiasta — joka erityisesti on keskittynyt Tiibetin alueelle, Manasarovar-järvelle; ja myös Titicaca-järvelle Etelä-Amerikkaan.

On kiintoisaa nähdä nämä kaksi valokuvaa [näyttää videokuvaa]. Siellä on tiibetiläisiä. Jos näitä tiibetiläisiä ei olisi siellä, silloin voisimme sanoa, että nämä kaksi kuvaa ovat samasta paikasta. Himalajan vuoristo näyttää todella samanlaiselta kuin Andien vuoristo.

Tällä Titicaca-järven alueella, ja Andien osalla, on energian kolmio jossa avaruusolento-oppaat auttoivat Etelä-Amerikan kulttuureja kehittymään  aina Tiahuanacon Kultaiseen Aikaan asti. Se tunnetaan nykyään Aurinkosivilisaationa. Tiahuanacon sivilisaatiosta on kehitelty monenlaisia teorioita. Jotkut teoriat sanovat, että Tiahuanacan aloitti ja kehitti Amerikan Kultaisen Kaupungin — kuuluisa Paititi. Bolivian Amatsonin puolelta löytyy arkeologisia raunioita, joille ei löydy selitystä koska ne ovat niin erilaisia.

Näillä muinaisilla kansoilla oli erittäin kehittynyttä teknologiaa, jolla kontrolloida säätä kastelua ja maanviljelyä varten. Nämä ovat erittäin, erittäin suuria altaita, jotka sijaitsevat erittäin kaukana, mutta ne on rakennettu ruokkimaan monia ihmisiä, maanviljelyn avulla. He kykenivät ruokkimaan miljoonia ihmisiä, ei vain tuhansia.  Tiahuanacon sivilisaatiosta puhuttaessa, monia spekulaatioita on kuultu kuuluisasta Paititista.

Oletteko kuunnelleet tätä herrasmiestä Discovery Channelilla, brittiarkeologi Gene Allenia, joka teki dokumentin Atlantiksesta Andeilla… Satelliittikuvat ovat näyttäneet, että kaiken alla on kaupunki. Kun näitä rakennuksia tarkastelee, sieltä löytyy altaita ja kanavia ja korkeaa teknologiaa joka on muinaista, tuhansia vuosia vanhaa. Ja hiljattain arkeologit ovat löytäneet Tiahuanacon raunioiden läheltä kirjoituksia, jotka ovat vanhempia kuin Sumerian ajalta. Tämä kirjoittaa koko historian uusiksi.

Tri. Michael Cremon eiliseen luentoon viitaten, hän puhui joidenkin jalanjälkien arkeologisista löydöksistä, jotka ovat miljoonia vuosia vanhoja. Bolivian Arkeologian laitos on löytänyt hiljattain kivettyneen jalanjäljen, jonka hiili-14 -ajoituksen mukaan se on syntynyt Kolmannen Kauden aikaan, arviolta 15 miljoonaa vuotta sitten. Tämä jalanjälki vastaa normaalia homosapiensia, jonka pituus on puolitoista metriä ja paino 40kg. On tärkeää tietää näistä asioista, koska varmastikin jotain on tapahtunut aiemmin, joka kertoo meille siitä, että on ollut muita sivilisaatioita jotka ovat olleet omaamme paljon kehittyneempiä. Mutta ne ovat kadonneet. He väittävät, että aiempien sivilisaatioiden katoaminen johtui luonnonkatastrofeista, mutta myös ihmisen itsensä omista teoista.

Tämä katoamisen syy on se mikä meidän tulee ottaa huomioon. Se on se mistä avaruusolento-oppaat meille puhuvat. He muistuttavat meitä siitä, että me elämme viimeistä mahdollisuutta kehittää itseämme sivilisaationa. Meidän pitäisi nyt selvittää mitä aiemmin on tapahtunut, oppia siitä ja suunnitella tulevaisuus jossa menneisyys ja nykyisyys on otettu huomioon.

Tässä näette [kuva vasemmalla] jäänteet siitä millainen Atlantiksen elämäntyyli oli aiemmin, sekä myös Venuksen oppaat.

Eräs astrologi on tutkinut Auringon Porttia, ja hän määritti sen, että tämä kuva esittää Venusta. Venuksen kiertoaika on 292 päivää Auringon ympäri, ja se kuvataan tässä Auringon Portissa Venuksen Kalenterina.

 

On sanottu, että Tiahuanacon sivilisaatio ei ole ainoa, johon Maan ulkopuoliset sivilisaatiot ovat vaikuttaneet…. Pohjois-Amerikan alkuperäisistä kulttuureista tiedämme, että Apassit tähänkin päivään asti ovat näiden oppaiden suoria jälkeläisiä. Se informaatio, mikä heillä on, on vasta nyt tulossa muualla esiiin ja sitä aletaan ymmärtää. Tässä kohtaa avaruusolento-oppaat ovat ottaneet minuun yhteyttä ja ilmentäneet itsensä minulle. He ovat jatkuvasti pyytäneet minua eri paikkoihin jossa he haluavat näyttäytyä, uten Andeille sekä Amatsonille. Näiden kontaktikokemusten kautta olen oppinut tuntemaan heidän läsnäolonsa.

He sanovat, että suuri este ihmiskunnalle on tuntemattoman pelko. He sanovat, että meidän pitää oppia hallitsemaan pelkoamme, emootioitamme, niin että kontakti heidän kanssaan on mahdollinen. Joten he ovat pyytäneet minua moniin elinkelvottomiin paikkoihin, joskus yksinään, joskus ryhmän kanssa, niin että voittaisin omat pelkoni ja tunteeni — jotain mikä on erittäin, erittäin vaikeaa tehdä.

Muistan ajatelleeni, Jos oppaani tarkkailevat minua, mitään pahaa ei voi tapahtua. Mutta kun alkaa kävellä keskellä yötä ja on kolmen metrin päässä tiestä ja yhtäkkiä tuntee jonkun koskettavan selkää, silloin selkäpiitä karmii. Myöhemmin tajusin että kun on tällaisia kokemuksia, paljon tunteita alkaa tulla esiin. Joten tarvitsee tunnistaa kun ne tulevat esiin, mutta tarvitsee myös voittaa ne. Tämä on itsekontrollin valmistelua. Mutta minun tapauksessani emotionaalinen valmistelu kesti yli vuoden. Se kesti kolme vuotta. Tuon prosessin aikana oppaani antoivat minulle työkaluja. He sanoivat minulle nimen jolla minut tunnetaan, kosmisen nimen.  He väittävät, että kaikilla elävillä olennoilla universumissa on uniikki avain jota ei ole kenelläkään muulla. Se on sinun oma uniikki kosminen nimesi.

Kun alkaa työskennellä oman kosmisen nimen kanssa, tulee paljon muistoja esiin omasta alitajunnasta. Alkaa muistaa sen kuka on. Sitä muistaa kuka on ja mistä tulee. Muistat oman tehtäväsi, mitä sinun pitää tehdä tulevaisuudessa…. Oman kokemukseni aikaaan, kun olin avaruusolento-oppaideni kanssa, he pyysivät minua ojentamaan käteni. Kun tein niin, alus alkoi laskeutua. Se oli ylläni. Se alkoi lähettää minulle energiaa, joka tuli pitkin käsiäni, fyysiseen muotoon. Se oli kuin kaksi pyramidia. Se integroitui kehooni sisään, pari senttimetriä siitä minne raajojen hermot päättyvät, mikä mahdollisti kehon assimiloida enegiaa. He selittivät minulle, että tämä kokemus ja tämä työkalu annetaan kaikkien muutoksen puolesta työskentelevien henkisteen olentojen lisäksi myös planeetalle sen omaan muutokseen.

Raamatun ajoista asti he ovat antaneet näitä työkaluja toisille olennoille. Jos muistat ensimmäisen Mooseksen kirjan, kun Israel oli lähtemässä pois Egyptistä, papit suorittivat rituaaleja. He pystyttivät kaksi kiveä, nimeltään Urim ja Thumim. Täällä Pohjois-Amerikassa viimeisin kuvaus tästä kokemuksesta oli Joseph Smithin aikaan, joka myös pystytti kaksi valkoista kiveä kääntääkseen kultaiset levyt. Se mitä avaruusolento-oppaat nyt tekivät, antamalla meille uusia työkaluja,  mahdollisti kuudennen aistin herättämisen — selvänäköisyys — niin että me voimme katsella seuraavan ulottuvuuden elämää omin silmin. Joten kolmen vuoden jälkeen tutustuin heidän aluksiinsa. Minä olen itse nähnyt kertomani, yhdessä ryhmän ihmisiä kanssa, ystävieni, jotka olivat kanssani.

Alus…  joka vastasi ulottuvuuskentän avaamisesta, on heille nimeltään Lähettäjän Ovi. Nämä ovet ovat valoisan energian keskittymiä, jotka mahdollistavat meidän esitellä itsemme heille kiihdyttämällä omaa värähtelytasoamme, joka dematerialisoi kehon molekyylejä niin, että me voimme projisoida itsemme paikkaan jossa he meitä odottavat. Tämä ei ole tieteisfiktiota. Jopa nykyään omassa tieteessämme kehittelemme teleportaatiomekanismia. Se siirtää yhden partikkelin toiseen paikkaan. Tämä tuo mieleen Philadelphia Projectin USA:ssa. Tämän ohjelman myötä avaruusolento-oppaat Venukselta pohtivat kykenisinkö kertomaan totuuden siitä mitä he sanoivat minulle.

He ovat tietoisua siitä, että ihmsolennot syntymästään lähtien oppivat matkimalla. Joten kun me saamme kontaktin eri sivilisaatioon, paljon kehittyneempään kuin omamme — sellaiseen jossa ei ole sotaa, sairautta, nälkää, puutetta — silloin voimme tulla ymmärrykseen elämän kaikkein korkeimmista käsitteistä ja voimme kertoa siitä muille ihmisille siellä missä elämme. Me voimme auttaa ihmisiä ymmärtämään tätä korkeamman elämän konseptia. He väittävät, että jotkut ihmiset uskovat että suuri alus aikoo laskeutua taivaalta ja maagisesti muuttaa kaiken puolestamme. Ei. Ihmisolennon täytyy ottaa vastuu muutoksesta. Juuri nyt on aika jolloin meidän tulee ottaa täysi vastuu omasta kohtalostamme.

Kolmen vuoden valmistelun jälkeen olin Andeilla. He sanoivat minulle, että kahdeksan aikaan illalla alus aikoi tulla laaksoon nimeltä ”Valle Potosi”. Tämä alus aikoi tarkkailla oven materialisoitumista, jonka avulla minä saisin heihin yhteyden, ja jonka avulla minä saapuisin kaupunkiin, joka ei olisi tällä planeetalla, Maapallolla, vaan Venuksella laaksossa jonka he tuntevat nimellä Hiljaisuuden Laakso. Tämä on paikka jonne he ovat keskittäneet kaiken sivilisaationsa henkisen tieteen.

Kun olin Andeilla, kun alus oli tulossa minua kohti, halusin lähteä pois, mutta uteliaisuus sai minut pysymään.

Tuolta näyttävä esine [vasemmalla] oli kahden kukkulan välissä. Alus tuotti värähtelyjä, jotka keskittivät sen energian puolikuun muotooon. Se oli vaalean värinen, ja kiiltävä. Kun energia materialisoitui, he sanoivat minulle, “Tule”. Välittömästi sydämeni alkoi pamppailla. “Tule,” he sanoivat uudelleen.

Aloin kävellä kohti aluksesta tulevaa energiaa. Aloin kulkea energiakenttään, ja välittömästi painontunne katosi. Minulla oli huimauksen tunnetta, kuin lentokoneessa joka menee ilmakuopista, ja päässä ja rinnassa tuntui kovasti painetta. Halusin lähteä pois, mutta en voinut koska olin uppoutuneena energiakenttään joka veti minua puoleensa, ja kuitenkaan jalkani eivät koskettaneet maata.

Välittömästi Andien tähtikirkas yö muuttui maagiseksi laaksoksi. Taivaassa oli monivärisiä muotoja. Heti oikeallani oli olento, jolla oli kauniit piirteet, ja se sanoi “Älä huoli. Olet täällä koska on tullut aika näyttää todeksi kaikki mitä olen aiemmin sinulle kertonut. Nimeni on E’tel. Sinä aikana kun olet kanssamme, me kerromme sinulle tehtävästäsi, ja siitä miksi olet kanssani.” Sitten hän alkoi puhua siitä mitä hän näki taivaalla. Se oli Venusta ympäröivien pilvien reaktio. Se tunnettiin aurinkosateena. Se sai aikaan monivärisen taivaan. Tällä planeetalla, Maapallolla, on jotain samankaltaista — revontulet. Hän sanoi, että Venuksella elettiin maan alla. Kun sivilisaatio kehittyy pidemmälle, he eivät rakenna maanpinnalle mitään vaan pääosin maan alle. Ja sille oli olemassa syynsä.

He uskoivat, että muinaiset sivilisaatiot pyrkivät niin lähelle planeetan ydintä kuin mahdollista, telluriseen energiaan. Se muistutti minua muinaisista sivilisaatioista, jotka ennen rakensivat temppelinsä kukkuloille tai Maan alle, saadakseen yhteyden telluriseen energiaan. He sanoivat, että he eivät käyttäneet kulmikkaita rakenteita, vaan pyöreitä ja kartiomuotoja. Se muistutti minua Pohjois-Amerikan kansojen tiipiistä. He sanoivat, että heidän nykyinen sivilisaationsa, alle viisimiljoonainen kansa, oli pääosin feminiininen. Se muistutti minua kreikkalaisten mytologiassa muusasta.

Venuksen sivilisaatio oli erittäin samankaltainen kuin omamme, mutta me sanoisimme omamme olevan heidänkaltaisensa. Ja sille on yksinkertainen syy. Oli ollut hybridivaikutusta. He väittivät, että heidän geeneihinsä oli lisätty eri asioita kuin meidän geeneihimme. Kuuluisa puuttuva linkki olisi avaruusolennot, jotka antoivat geenejään heille neljä tai viisi tuhatta vuotta sitten — kyberneettinen energia ja muita erikoisia energioita. Antropologian mukaan, yhdestä evoluution asteesta toiselle pääsy kestää satoja tuhansia vuosia, tai joskus miljoonia. Joten kysymys kuuluu, Mitä tapahtui ihmisten evoluutiossa, että pääsimme niin lyhyessä ajassa ulos luolista ja avaruuteen? Tämä meidän perimäämme syötetty uusi geenisekvenssi kehitti omaa lajiamme. Me hyppäsimme askeleen erittäin lyhyessä ajassa.

Venuslaiset ruokkivat itseään samalla tavoin kuin me, paitsi että he syövät ainoastaan kasveja ja mineraaleja. Heidän fyysinen kehityksensä vahvistuu menetelmillä, joissa määritetään mitä määriä mineraaleja ja kaloreita he tarvitsevat. Heidän kehoistaan puuttuu monet elimet, joita meillä edelleen on kehossamme. Meillä on edelleen elimemme, koska me syömme enemmän kuin meidän pitäisi. Lajinsa säilyttämiseksi he joutuvat edelleen olemaan fyysisesti seksuaalisessa kanssakäymisessä. Mutta heidän yhteenliittymänsä on paljon mieluisampi, johtuen heidän henkisistä kokemuksista. He sanovat, että jos me aiomme herätä ja kehittää lajiamme, meidän tulee päästä lähemmäksi toisiamme ja auttaa toinen toistamme. Universumissa on evoluutioketju. Jotkut näistä ovat päässeet erittäin korkealle tasolle yhteiskunnallisesti. He kykenevät antamaan omastaan vapaasti meidänkaltaisille.

Se mikä minua kosketti suuresti oli miltä E’tel näyttää. Hän oli 5’ 12” pitkä. Heillä on kirkkaat silmät. Heidän ihonsa on vaalea. Heidän korvansa ovat suuremmat kuin meillä. Heidän vaatteensa olivat ihomyötäiset. E’tel sanoi, että löytääkseen todellisen henkisyyden ei ollut pakko paeta vuorenhuipulle meditoimaan tunteja. Todellisen henkisyyden löytämiseksi tulee vain ymmärtää luonnon lakeja ja miten elää luonnon kanssa harmoniassa. Todellinen henkisyys ei ole kaukana. Se on lähellä meitä. Oman itsen transformaatio seuraa siitä kun annamme asenteidemme muuttua, ajatella positiivisesti, tuntea itsemme positiivisiksi, niin että me sitten käyttäydymme positiivisesti.

Hän vei meidät kolmen vanhimman luo — Venuksen viisaat. He puhuivat rakastavaan sävyyn minulle universaalilla kielellä, joka oli sekä telepaattinen että sarja ideogrammeja, mitä he kutsuvat tallenteeksi [kuvassa oikealla]. Me tunnemme sen Akaasisena tiedostona. Tämä löytyy Van Allenin säteilyvyöhykkeestä, joka ympäröi Maapalloa. Se tallentaa jatkuvasti jokaisen ajatuksemme. Sen fyysisessä muodossa on seitsemän muotoa. Näin vanhimmat puhuivat.

Maapallon Akaasisia tiedostoja suojelee Maapallon sisäinen hallitus. Tämä Maan sisäinen hallitus tunnetaan Suurena Valkoisena Veljeskuntana. Ja tämä Suuri Valkoinen Veljeskunta muodostettiin muinaisen Atlantiksen sivilisaation tuhouduttua. Ennen heidän sivilisaationsa katoamista, Atlantiksen vanhimmat suojasivat tietonsa uskomalla ne eri luotettavien siirtokuntien varjelukseen, joita he perustivat eri puolille planeetan sisään. Näissä paikoissa on Maapallon positiivinen hallitus. He odottavat rakastavasti ihmiskunnan kypsymistä niiin, että he voivat kertoa tietonsa meille ja sitten uusi ihmiskunta voi saada ohjausta, kuin kartan avulla, niin että me emme tee enää samoja virheitä. Niin se ilmoitettiin minulle. Joten lähellä paikkaa jossa ennen asuin Titicaca-järven lähellä, toisella pienellä järvellä, jonka nimi Almaran kielellä on Lago Winaymarka, siellä on yksi näistä sisäisistä paikoista. Osa tehtävääni on pitää yhteyttä heihin, koska he ovat ihmisolentoja, opettajia jotka tuhansien vuosien ajan ovat ymmärtäneet Maapallon tehtävän ja kosmoksen luomisen.

Koska kuva on enemmän kuin tuhat sanaa, olen tässä esittänyt oman versioni siitä. Tämä on aika lähellä sitä mitä näin ja koin Venuksen oppaiden kanssa [videosimulaatio alkaa].

Tämä on keino keskittää aurinkoenergiaa. Tällä tavoin Venuksen asukkaat saavat aurinkoenergiaa ja sitten lähettävät sitä muihin paikkoihin [kuva vasemmalla]. Tässä laaksossa on kasvustoa, mutta he elävät maanpinnan alla. Mutta se ei ole kuin olisi pimeässä luolassa. Luolan sisällä katto näyttää oikealta taivaalta. He sanoivat, että kun ihmiset tavoittelevat tällaista ymmärrystä, silloin he ottavat ohjat omiin käsiinsä ja muuttavat tulevaisuutta positiiviseen suuntaan, eivät ainoastaan itselleen vaan myös kaikille muille.

Vanhimmat sanoivat, että ihmisolennot käyvät läpi neljä vaihetta. Ensimmäinen vaihe on kaikkivoipaisuus. Ensimmäisen kahden elinvuoden aikana saa aina eniten huomiota. Toinen vaihe on riippuvuus. Me emme tee mitään kysymättä perheenjäseniltä. Kolmas vaihe on kapinointi. Tällöin ihmisolennot, nuoruuden iässään, alkavat laittaa poikki emotionaalisia siteitään identifioituakseen yksilöinä. Sitten päästään neljänteen vaiheeseen. On erittäin harva, joka pääsee elämässään neljänteen vaiheeseen. Riippuvuuden ongelmat heijastuvat ihmisten päivittäiseen elämään. On monia, jotka menevät naimisiin niin että heillä voi olla puoliso josta riippua. On paljon ihmisiä, jotka kaipaavat poliittista tai uskonnollista organisaatiota jonka johtajaa seurata ja jolta ottaa käskyjä.

Kypsä vaihe, neljäs vaihe, on se kun tietää oman elämänsä roolin niin, että ei tarvitse riippua jostain toisesta ihmisestä joka kertoo mitä saa tai ei saa tehdä, mitä omalla elämällään pitäisi tehdä. Kun tälle tasolle pääsee, silloin tietää mitä pitää tehdä ja miten tehdä se, ja tämä tunnetaan Tietoisuuden Heräämisenä. Silloin ottaa oman kohtalon omiin käsiinsä. Silloin alkaa muuttaa tulevaisuutta positiivisesti, ei ainoastaan oman itsensä hyväksi vaan myös muiden hyvinvoinnin hyväksi.

Kun olet ainoa, joka omassa ympäristössäsi tuon heräämisen saavuttaa, jos ei ole toisten ihmisten ryhmää ympärillä, vanhimmat sanoivat että on mahdollista alkaa puhua muutoksesta henkilökohtaisella tasolla. Sitten voit aloittaa systeemin muodostamisen, kuin pyramidi, jollaisen alaisuudessa me olemme olleet tuhansia vuosia. Se on vaakatason systeemi jossa tunnustat sen mitä sinulla on annettavana muille. Mutta jotta se voisi toteutua, on tärkeämpää tietää mikä itseltä puuttuu etsimällä toisista ihmisistä tarpeelliset ainekset omaan toteuttamiseen, ja sitten muodostaa yhteinen ykseys, ajatuksen ja teon tasolla. Ja siksi me olemme tässä konferenssissa, pyrkimässä saamaan yhteyden toisiin, tunteilla, ajatuksilla, teoilla. Niin että me voimme värähdellä yhtenä, huolimatta siitä missä jokainen meistä yksittäin sijaitsee.

Kun palasin takaisin kohtaamasta oppaitani, tulin tietoiseksi siitä mitä he olivat minulle sanoneet — että Titicaca-järven lähellä on Valkoisen Veljeskunnan retriitti.

Ensimmäinen asia joka tuli mieleeni oli kartta [oikealla]. Tämä kartta saatiin aikaan kaikista Andeilta tehdyistä arkeologisista löydöksistä.

Arkeologit ovat määrittäneet, että täällä on iso verkko joka muodostaa neliönristeyksen. Tämä neliöristeys Aymaran kielellä on “Chakana.” Se kertoo meille, että tällä alueella on ihmisä, joilla on täydellinen tietämys Maapallon geomagneettisista liikkeistä, koska heidän rakennuksensa eivät olleet umpimähkään sijoiteltuja, vaan erikoisiin luonnonmagneettisiin sijainteihin. Tiahuanaco ja pikkujärvi ovat sen keskellä.

Joten kun ymmärtää paremmin mitä me tässä tarkastelemme [kuva alla vasemmalla], aloin tutkia Andien kosmologian symbolismia. Eteläamerikkalaisille tässä ei ole mitään uutta. Tämä on luonnollinen symboli heidän alkuperäisissa kulttuureissaan. Tämä on Wiphala.  Tämä kuvaa valon koostumusta prisman läpi, tai Seitsemää Sädettä.

Koko populaatio perii tietoa Venuksen sivilisaation järjestäytymisestä ja Liiton sivilisaatiosta. Heidän mukaansa, maailma on jaettu neljään alueeseen…. Kun neljä aluetta yhdistyy yhdeksi, ne muodostavat Chakanan. Chakana on neliöristi.

Tämä Chakana on kartta kaikista pyramideista Keski- ja Etelä-Amerikassa. Puhtaimmassa olomuodossaan, Neljän Alueen ykseys kuvaa Maapallon geomagneettisten liikkeiden matemaattista esitystä. Nykyarkeologit tietävät, että Titicaca-järvellä on suuri temppeli. He ovat aloittaneet vedenalaiset arkeologiset tutkimukset. He ovat löytäneet raunioita Titicaca-järven pohjasta, joiden epäillään olevan tuhansia vuosia vanhoja. Koko tämä alue oli asuttua.

Titicaca-järvi jakautuu kahteen osioon. Tässä näette pääjärven. Tässä on pikkujärvi, Aymaran kielellä Winaymarka. Winaymarka Aymaran kielessä tarkoittaa Ikikaupunki. On hämmentävää että geologit eivät osaa selittää miksi, tällä hetkellä, pitkittäisiä leikkauskohtia kaksi, aivan kuin suurella lapiolla oltaisiin kaivettu iso palanen Maapallosta ja luotu tämä painauma järven tuolle puolen. Tämä kertoo siitä miksi kaikki tämä toteutettiin.

Vuosi minun kontaktin ja oppaideni kanssa Venukselle tekemäni ulottuvuuksienvälisen matkan jälkeen koin jälleen kontaktin, mutta tällä kertaa se ei ollut maaseudulla vaan omassa kotonani. Kun olin menossa nukkumaan, eräs vanhimmista ilmestyi minulle hologrammina. Ensimmäinen asia minkä näin oli sama kuin oppaiden kanssa — hänen silmistään tuli valoa. Hän sanoi minulle, että silmät ovat sielun peili. Silloin tajusin että hän on vanhin, hänellä vain oli pohjoiset piirteet. Hänen partansa oli erittäin hieno. Hänellä oli pitkä, suora, valkoinen tukka.

Kun tarkkailin hänen olemustaan, hän sanoi minulle, “Minä olen Soromis. Rakastan sinua, poikani. On tullut aika antaa sinulle avain, joka avaa oven tietoisuuteesi.” Kun kuulin tuon, sanoin, “Vau! Vihdoin!” Heti vanhin sanoi siihen, “Avain joka voi avata oven tietoisuuteesi on rakastaa Jumalaa yli kaiken ja rakastaa kaikkia muita kuin itseäsi.” Tuo sai aikaan maanjäristyksen kaltaisen olotilan sisälläni. Se ei ollut magneettinen avain. Se ei ollut selitys magnetismista, tai värähtelyistä. Ei mitään mitä en olisi jo tiennyt. Vanhin sanoi minulle, “Todellinen tajunta ei ole sinusta kaukana. Se on lähellä kaikkia jos vain menet omaa valoasi kohti.”

Silloin ymmärsin. Tämän voi ymmärtää mielellään, mutta tuntea sydämellään. Vanhimmat puhuvat sydämelle, ei mielelle. Heidän energiansa, sanansa ja ajatuksensa kantavat mukanaan tiettyä ymmärrystä, joka on kuullun tuolla puolen. Ne valaisevat ymmärrystä. Ymmärsin tässä kohtaa, että jos Jumala on rakkaus, silloin ainoa tapa saada yhteys tuon rakkauden lähteeseen on teoilla. Ja mikä on rakkauden teko? Rakastaa. Rakkauden teko kääntyy elämässämme palvelukseksi.

Ilman palvelusta ei voi edistyä. Ainoa tapa mennä eteenpäin on ymmärtää, että me emme voi antaa toisille mitään mitä me emme ole kyenneet löytämään sisältämme. Siksi ensimmäinen tehtävä on tuntea itsensä. Mutta kun on löytänyt oman kohtalonsa, samalla tavalla kuin oppaat ja vanhimmat meille kertovat, sitten meidän on kerrottava se muille jotta voimme mennä eteenpäin. Ymmärsin, että oman itsen rakastaminen ei tarkoita, että katsoo peiliin ja sanoo, “Vau, kuinka kaunis olenkaan! Nyt voin mennä ja tavata muita.”

Oman itsen rakastaminen on tarve ruokkia omaa itseään kaikilla kehityksen tasoilla — fyysisellä tasolla, mentaalisella tasolla ja henkisellä tasolla. Meistä tulee siis kokonaisia. Ymmärsin, että todellinen rakkaus ei ole se mitä meille on opetettu. Se ei ole sokea. Todellinen rakkaus on tietoisuutta ja älykkyyttä, koska se mahdollistaa meidän antaa muille mitä muut tarvitsevat. Vanhin ei ollut siellä vain kertoakseen minulle tätä, vaan myös kutsumassa minua eheyttämään itseni Titicaca-järven valopiirillä. Kutsumassa minua niin että voisin olla avuksi, ja että voisin ymmärtää tämän työkalun, jota he kutsuivat Aurinkolevyksi.

Kokemus oli paljon enemmän kuin aikaisempi, se milloin menin pois Maasta. Kykenin tuntemaan ja integroimaan itseni näiden vanhimpien kanssa, jotka olivat erittäin, erittäin vanhoja. He ovat ihmishistorian vartijoita. Tänään he avasivat ovet niin, että viisaus ja tieto voi saavuttaa ihmikunnan, vuoteen 2012 asti. Se oli se mitä koin matkoillani Titicaca-järven sisäisten retriittien aikana. Nämä ovat pikkujärven saaria. Tässä on yksi sisäänkäynti sisäisiin retriitteihin. Tämä on varsinainen Paititi, kadonnut kaupunki. Ikikaupunki, joka on järven alla, on myös samanlainen kuin mitä koin Venuksella.

Vanhimmat suojelevat aurinkoa, joka tunnetaan Aurinkolevynä. Se mitä näette [kuva vasemmalla] on työkalu joka mahdollistaa meidän kulkea luonnonvoimien läpi, sekä myös kaikkein voimakkaimman voiman läpi, joka on oma sydämemme. Tämä on oman aurinkomme, oman atomirakenteemme aktivoiva voima.

Sisäinen retriitti koostuu useista pienistä rakennuksista. Ne säilövät muinaista sivilisaatiota… Ikikaupunkia suojellaan, se odottaa edelleen meitä jotta se voisi kertoa meille tämän informaation jota se on pitänyt tallessa vuosituhannen ajan.

Tämä valokuva [oikealla] on yhden ryhmäläisemme ottama kun kohde materialisoitui. Se materialisoitui automaattisesti. Se on Mestari Solomis. Voit nähdä hänen kasvonsa — silmät, nenän, huulet, parran. Hänet peittää verho. Näetkö sen? Siinä on Mestari Solomis. Kaikkien näiden kokemusten aikana avaruusolento-oppaat ja Mestari Solomis ovat olleet jatkuvasti meidän kanssamme.

Liiton oppaat ovat sanoneet, että vuonna 2005 pantiin alulle seitsemän merkkivuotta ihmiskunnan kehityksen historiassa. He sanoivat, että näinä seitsemänä vuotena elämme äärimmäistä valmistelua. Miksi ”äärimmäistä”? Koska mitä se sitten onkin tänä aikana, sitä ei ole kirjoitettu etukäteen, sitä ei ole koskaan eletty. Sitä on valmisteltu niin, että me voimme kokea uuden ajan ja uuden maailman alkuvaiheen yhteiset juuret.…

NASA otti nämä kuvat vuonna 2005 [vasemmalla]. Voitte nähdä kaiken tämän magneettisen energian keskittyneen pienen järven ympärille ja muodostaneen Chakanan. Se on reunamitaltaan arviolta 10 kilometriä, tarkalleen Titicaca-järven pohjassa oleva sisäisen retriitin koko.

Se mitä tänä aikana tapahtuu Andeilla ja Boliviassa, olet ehkä nähnytkin sen uutisissa, että viimeisen viiden tai kuuden vuoden aikana on ollut viisi eri presidenttiä. Huuuuhh! Voi paska! Mutta kaikelle on selitys. NASAn tutkimukset ovat määrittäneet nollagravitaation keskittymisen syyksi sille mikä saa aikaan muuttuneita tiloja. Yhteiskunta joka on tämän kentän ympärillä on epävakaa. Henkistä tietoa tai muutosta etsivät ottavat suuria harppauksia heräämisen prosessissa. Energian keskittyminen täällä — joka aktivoitiin 1950-luvulla — tarjoaa suuria mahdollisuuksia transformaatiolle.

Vuonna 2012 tullaan pitämään neuvonpito tai kokous tämän energian ja vanhimpien ympärillä. Se mitä me odotamme, tässä valmisteluprosessissa, mitä me koemme, ennen vuotta 2012, on se että me voimme kaikki tulla yhteen, elää yhdessä, valmistella itseämme sisäisesti joka liittyy kaikki omien sisäisten energioidemme tietoiseen käsittelyyn, mikä tulee luomaan kontaktitodellisuuden vanhimpien ja meidän välille.

Tämä on eri filmi [kuva vasemmalla]. Tämä on yksi oppaista. Tässä tapauksessa ympärilläni oli muita, jotka näkivät sen myös. Tämä filmi on analysoitu ja se on ollut uutisissa. Eli siis Bolivian televisiossa. Viimeisten viime kuukausien ja vuosien aikana on näkynyt jatkuvasti aluksia ja avaruusolento-oppaita.

Tässä on toinen filmi muutama kuukausi takaperin [oikealla]. Se kuvattiin lentokoneesta. Se kuvattiin myös tutkassa. Kappaleen mukana oli lentokone. Se jäi paikalleen ilmaan 10 minuutiksi, liikkumatta. Näkyi valkoisia ja sinisiä valoja. Sen oltua paikallaan taivaalla arviolta 10 minuutin ajan, se alkoi liikkua kaupungin yllä.

Tämä on yksi suosikkikuvistani [vasemmalla] koska voit nähdä siinä aluksen tulevan ulos. Energia jonka näin matkani ensipuoliskolla, se oli juuri tällaista. Tämä on kuin ulottuvuuksienvälinen ovi, joka avautuu samaan aikaan kun alus tulee ulos …

Tämä ei ole minun ainoa kokemukseni sisäjärvellä. Pari vuotta sitten minulla oli toinen kokemus, joka ei kuulu tämän konferenssin aiheeseen, mutta mainitsen sen koska silloin, kun oli Andeilla yli kilometrin korkeudessa, olin yhteydessä ryhmään vanhimpia, jotka kertoivat minulle monia asioita tähän aikaan liittyen. Sisälläni tunnen, että se liittyy tähän [Maapallon transformaation] prosessiin jota te elätte Hawaiilla.

Hawaii on Tulirenkaan keskipiste.  Arviolta kuusi vuotta sitten, vanhin sanoi minulle että mennä Costa Rican aktiivisten tulivuorten luo. Kun menin Costa Ricaan, yhtäkkiä tunsin tarvetta mennä Hawaiille. Matkani [tänne luoksenne] on vahvistus siitä, että Suunnitelma edistyy oman tahtoni tuolla puolen. Tulirengas on täydellisen synkassa Auringon kanssa. Aurinko projisoi elämän ohjelman Tulirenkaan läpi. Tämä Tellurinen energia on se mikä kuljettaa ihmiskuntaa eteenpäin. Se on se mitä tunnen tällä hetkellä. Se on se mitä me vastaanotamme ja havainnoimme, tietoisesti tai tiedostamattomasti.

Tällä reissulla [USA:an] vanhimmat sanoivat minulle, että perusta kaksi neuvostoa. Ensimmäinen on perustettu jo viime vuonna 17 eri maasta kotoisin olevien ihmisten kanssa, joihin otettiin yhteys Titicaca-järvellä, jotta saatettaisiin loppuun mikä se sitten onkin mikä puuttuu uuden maailman, uuden ajan syntymisestä; sekä myös initioida, koko maailman tasolla, todellinen valmistautuminen sisäiseen elämään. Te olette kaikki tervetulleita, niin että yhdessä, yhtenäisenä, me voimme ottaa seuraavan askeleen kohti vuotta 2012.

Omien kommunikaatioidemme kautta olemme osallistuneet arkeologisten raunioiden etsintään. Kontaktikokemukseni ovat olleet niitä harvoja kokemuksia, joista on fyysisiä todisteita joilla osoittaa aidoksi tämä kommunikoitu kutsu, joka annettiin kuudelle journalistille, joiden joukossa oli kaksi journalistia Venäjän TASS-uutistoimistosta.

Kaikki nämä kontaktit, jos katsoo päivämääriä [näyttää videoklipin], kontaktit ovat olleet käynnissä 30 vuotta tähän päivään asti.

Se mitä näette tässä [vasemmalla] on temppelin ovi, jossa aktivoidaan Auringon energiaa. Vanhimmat antoivat minulle käskyn mennä seuraavaksi Titicaca-järven rannoille.

Tämä kuva on viime vuodelta… He [avaruusolentojen alukset] ovat olleet kanssani jatkuvasti….

Viime vuodesta eteenpäin olemme alkaneet elää aurinkoenergian aktivaatiota. Me elämme äärimmäistä valmistelua, meillä on yhteisiä sisäisiä energioita vanhimpien kanssa, niin että lähitulevaisuudessa voimme palata lähteille mistä kaikki on saanut alkunsa. Toivottavasti me voimme kaikki palata yhdessä niin, että me voimme sanoa Mission Accomplished.

Kiitos, kiitos, kiitos. Aloha.

Luis Fernando Mostajo Maertens on monien mielestä eräs tärkeimmistä aikamme kontaktihenkilöistä. Hän on kokenut monia fyysisiä kokemuksia avaruusolento-oppaidensa kanssa, jotka alkoivat kun hän oli 13, vuonna 1977. Hän alkoi kertoa kokemuksistaan ja tiedoistaan pitämällä ’Kontaktiin Valmistautumiskursseja’ ja puhumalla aiheesta monissa maissa. Hän on julkaissut 5 kirjaa, joissa hän kertoo ET-kontaktiensa luonteesta ja omista kokemuksistaan sekä suuresta heräämisestä kertovista viesteistä. Luis on näyttänyt lehdistölle kokemuksiensa olevan aitoja. Hänen verkkosivunsa: http://www.winaymarka.org/.

***

Artikkelin julkaissut Exopolitics Journal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.