MKULTRAsta tulossa syksyllä uusi elokuva

Kirjoittanut Kay Smythe

Viimein vuosikymmenten odotuksen jälkeen me saamme viimeinkin elokuvan, joka kertoo MKULTRAn ikonisen, kuumottavan tositarinan.

Cinedigm hankki CIA-teemaisen trillerielokuvan “MK Ultra” toukokuussa, kertoo Deadline, ja meitä viimeinkin on siunattu elokuvan trailerilla, joka julkaistiin tämän viikon keskiviikkona. Se näyttää oikeasti aika kuumottavalta, pelottavalta, väkivaltaiselta psykologiselta trilleriltä.

Elokuvaa inspiroi 1960-luvun tositapahtumat Project MKULTRAssa, CIA-ohjelmassa, jossa kehiteltiin huumeita kuten LSD, joita voitaisiin käyttää totuusseerumina ja psykologiseen kidutukseen. Elokuvan on käsikirjoittanut entinen tiedusteluagentti Joseph Sorrentino. Juoni keskittyy psykiatri Ford Straussiin (jota näyttelee Anson Mount) ja hänen kokemuksiinsa MKULTRA-alaosaston pyörittämisestä Mississippin maaseudulla sijaitsevassa mielisairaalassa.

Lempirepliikkini trailerista on “politiikka ja tiede ovat paskimmat ystävät.” Paljon muun kanssa en sitten olekaan samaa mieltä, mutta sanoisin myös, että mitä tulee LSD:hen, politiikka ja tiede muuttuu täysin irrelevantiksi niille jotka ovat aineen vaikutuksen alaisina.

MKULTRA pyöri aikana, jolloin länsimaita kuumoteltiin “aivosodankäynnillä”, kertoo history.com. Henkilökohtaisesti minua kiinnostaa nähdä miten tämä massapsykologinen fobia kuvataan elokuvassa.

Elokuvan on tarkoitus tulla teattereihin ja striimauspalveluihin lokakuun 7. päivä.

Katso traileri:

https://www.youtube.com/watch?v=uZ4aINQTmpU

Artikkelin julkaissut dailycaller.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.