Scott Waringin kanava matalana 90 päivän ajan

Sivustollamme julkaistaan paljon Scott Waringin juttuja. Scottin päälle on hyökätty kopiosuoja-asioiden varjolla, ja hän on joutunut vetämään Youtube-kanavansa alas. Valitettavasti videoita ei nyt voi katsella. Tällä sivustolla näkyvät Scottin jutut sisältävät kuvia, mutta usein myös videon. Tästä syystä videoita ei näe. Kuvat ovat kuitenkin. Videot palaavat piakkoin linjoille. Jatkamme silti Scottin työn tukemista ja juttujen julkaisua tästä huolimatta.

Scott Waringin tiedote:

Olen poistanut Youtube-kanavani käytöstä 90 päivän ajaksi. Kopiosuoja-asiat kestävät tuon ajan. Sitten kanava palaa takaisin. Sama kuin mitä Secureteam10-kanavalle tapahtui viime vuonna, he halusivat pitää kanavan turvassa tuon ajan. En halua kostaa kenellekään, haluan vain palata takaisin normaaliin rutiiniin.

Olen saanut sähköposteja ihmisiltä, jotka kysyvät mitä Youtube-tililleni on tapahtunut. Minusta esitettiin valheellisia väitteitä minua kohtaan kohdistuneessa hyökkäyksessä, ja ilmeisesti se on ainoa mistä Youtube välittää. UFO-yhteisössä on paljon kilpailua, jotkut pitävät minusta ja toiset vihaavat minua. Vihaaminen alkoi vuosikymmen sitten, kun sain paljon huomiota maailman uutisissa, mikä teki joistain ihmisistä kateellisia. Monet UFO-tutkijat ovat hyökänneet kimppuuni viimeisen parin vuosikymmenen aikana, mutta olen edelleen täällä.

Saatan julkaista vähemmän postauksia, mutta jätän linkkejä joidenkin UFO-tutkijoiden sivuille, jotka välittävät UFO-aiheesta ja UFO-yhteisöstä.

HiddenUnderbelly  https://www.youtube.com/c/TheHiddenUnderbelly20/videos

Thirdphaseofmoon  https://www.youtube.com/c/thirdphaseofmoon

Secureteam10  https://www.youtube.com/c/secureteam10

Palaan takaisin muutaman päivän päästä, mutta tarvitsen aikaa. Kiitos kaikille huolenpidosta, nähdään pian.

Scott C. Waring,  Taiwan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.